Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Baby Shower и защо не е обичайно в България?
Какви са препоръките за управление на киселини по време на бременност?
Коя марка шишета и биберони бихте препоръчали за новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Baby Shower и защо не е обичайно в България?
Baby Shower е традиционно американско събитие, което се провежда преди раждането на бебето, с цел да подготви бъдещата майка за пристигането на детето. На това събиране приятели и семейство даряват подаръци за бебето и майката. Тази традиция не е широко разпространена в България, вероятно поради културните различия и липсата на популярност на подобни обичаи в страната.
-
Какви са препоръките за управление на киселини по време на бременност?
Управлението на киселини по време на бременност може да включва консумация на манго, избягване на хранене след 16-17 часа, опит за използване на сода бикарбонат и при необходимост прием на лекарство като Талцид. Важно е да се консултирате с лекар, преди да приложите каквито и да било методи за управление на киселини.
-
Коя марка шишета и биберони бихте препоръчали за новородено бебе?
-
Какво представлява процедурата с клизма и какви са нейните ползи?
-
Кои са препоръчителните бутилки и стерилизатори за бебета?
. Да добавя и за цените - е не са като в склад, като в магазин са, но за бг дрехи. За мен са прилични.
. Дори не съм предполагала, че има такива сайтове, благодаря за инфото, винаги си била много полезна

.миналата година като бяхме на Гела,един човек от Смолян съвсем сериозно ме пита как така не сма осолили Дари
.даже ми каза как се прави-била комбинация от сол и маз/като сланинка
-Мустела и Нивеа са съвсем различен клас козметики.....