първи (декемврийски)ЯНУАРЧЕТА на път, нека още малко потърпят...

• 13 891
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
Доника, склада е на Бигла4, в горната част на Лозенец. ето им сайта: http://zahi-bg.com/ . Бодита, пижамките, ританки, блузки и пр. за новородени са им много хубави. За по-големи не съм пазарувала, че сега не живеем близо иначе преди всяка седмица купувах по нещо от там Simple Smile. Да добавя и за цените - е не са като в склад, като в магазин са, но за бг дрехи. За мен са прилични.

Зозима, не разбрах много, май не е от добрите козметики  newsm78. Дори не съм предполагала, че има такива сайтове, благодаря за инфото, винаги си била много полезна   bouquet

# 211
Дани, за мен е удоволствие  Hug
Ами оказва се, че не е много читава, за сметка на това е скъпа  Simple Smile . Единствено слънцезащитните кремчета na Мustela са с показател за нисък риск, повечето от останалите продукти са с показател  над 5.
Лесно се борави със сайта, дори за тези, които не говорят английски. Показател 0-2 - нисък риск; 3-6 - умерен; 7-10 - висок риск. Пускате търсене на продуктовата марка и готово.
Лека нощ   bouquet

# 212
здравейте мамита, нещо ми блокира компа тия дни  и несъм ви посещавала:)
а и през тези дни нещо ме заболя корема ,ужасен студ чуствах ( то аз съм си поизтинала нещо ) слагах шал на коремчето да ни е топло . малко се уплаших защото по-малкко риташе,но сега пак се обажда. утре съм на преглед най-накрая и ще бъда по-спокойна  като разбера подробности
хайде лека за сега

# 213
Мамита , един бърз въпрос - за какво беше признак оставянето на бяла следа по кожата след разчесване или натиск ?
Толкова се шашнах, че забравих Sad

# 214
# 215
Добро утро, мамчета!  Hug
Аз съм вече на работа! Днес пак се очератава слънчев ден  newsm44
Зозима, благодаря за полезната информация!
Не ви черпя с кафенце, защото не знам как става!  newsm12
Пожелавам ви хубав ден и нали е петък съм много щастлива!  smile3558 smile3558 smile3558

# 216
  • София
Добро Утро Тумбачета!

Вчера прах част от бебешките дрешки.....и толкова хубаво замириса( и още мирише ) на бебе в къщи, че вече нямаме търпение!

За козметиката, мисля в началото да не се престаравам, нали НЕ трябва да се използват измиващи средства за баня. Затова:
-За къпане ( ще приготвя шампоан Bubhen или Nivea) но в началото няма да ползвам.

-За Маззане след къпане- преварен зехтин

-За Дупе ( ще редувам Бочко, Нивея, Хип)

За по-нататък като се излиза на вън- кремчето при студ на Нивея( или Bubhen)

Козметичната ми "чантичка" не е особенно богата, но за самото начало ще са нужни основно тези 3 продукта. Ако нещо ми дотрябва ще се купува в движение  Peace

Аааа и да ви се похваля, току що се обадили на мъжа ми, че сме спечелили нещо на Avent от Бебеманията...той не е разбрал какво, но не е и толкова важно..мен ме зарежда с положителна енегргия самата мисъл, че сме късметлии:о) Ех че хубаво:о) (като децата съм)
И мен мъжа ми ме изненада с това, че от АВЕНТ са му се обадили вчера с новината че сме спечелили разни комплекти....то аз помня, че на Бебемания нещо попълвахме, ама вече не помня каква беше анкетата newsm78 .....Надявам се , че бебо от сега ще е с късмет!
Днес той ще ходи да вземе нещата и после ще пиша какви точно са Peace

Зозима...благодаря за инфо-то Hug

# 217
  • Варна
Zozima ми да , така си е , всичко в крайна сметка е химия , достатъчно е да се погледне само съдържанието . Не че и аз не съм къпала Митко с Мустела . Иначе за омазняване смятам да е със зехтин . За къпане в началото е достатъчно само вода и нищо повече .  За пране дрехите на Митко ги запирам с бебешки сапун или с Тео бебе , ако са много зацапани и ги пускам в пералнята само със сода . Така си е общо взето от бебе , така сигурно ще действаме и с бебока , като дойде .

# 218
# 219
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Тия определено не са в ред...да си осолят детето.....тва да не им е пъстърма бе Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Га  си малоумието Shocked Shocked Shocked

# 220
Добро утро от мен
Предполагах, че няма майчинството да го направят 1 година, така че не съм изненадана от новината.
За осоляването на бебето обаче много се изненадах.  newsm78 Не предполагах, че често се случват такива неща в наше време.
Зозима, отново си дала много полезен линк  Peace
Аз да попитам за матрачетата. Магнифлекса не мирише ли? В началото на бременността ми като се местихме в новото жилище си взехме за нас Магнифлекс. Е как миришеше това чудо, колко ми се е повдигало, че и до повръщане ме е докарвала миризмата. Иначе е наистина удобен. Та сега не знам какво да взема за бебето. Клоня към кокосов матрак.

# 221
ooooh! ooooh! ooooh!
това са на хората по Родопите измислиците Sick.миналата година като бяхме на Гела,един човек от Смолян съвсем сериозно ме пита как така не сма осолили Дари Sick и на такива като нея им викали безсолни hahaha.даже ми каза как се прави-била комбинация от сол и маз/като сланинка hahaha/
статията на Зозима също няма да коментирам-те и ония от сп.Autobild,за да си нахвалят немската продукция може да изкарат показателите на Форд по-добри от тези на Нисан напр.,а нямат база за сравнение Naughty-Мустела и Нивеа са съвсем различен клас козметики.....

# 222
  • София
Добрютру!!!

Хапнах, пийнах и сега пак по задачки...все не ми стига времето напоследък...
Зозима, аз затова споменах за Веледа-уж била натурална козметика, но не навсякъде я има и не съм запозната като цени...Отделно и аз като Бръмчето в началото ще процедирам с преварен зехтин Simple Smile
Данче, ще го посетя и този склад. Аз от Бялата къща си набелязах някои нещица - както писах сглобих си комплект за изписване, състоящ се от порт бебе, гащеризонче, боди,шапка и чорапки и пак се връзва 30 лв, като готов комплект, но е поне от полезни неща...
не знам за вас, ама аз съм една голяма бяла птица, която нощем сънува и преживява нещата от деня. И нали Танчето спомена, че съкратили мъжа и, свеки ми говори за съкращения при тях...и нощес сънувах, че ме съкращава от работа и едни драми...(с какъв акъл не знам де) - та като ме сви корема, ставах да пия Ношпа и Магнерот-викам си ей ще родя като едното нищо заради глупости...Бе не са де, ама пак...
Айде стига толкова от мен Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Аз знам, че се слага съвсем мъничко морска сол във водата за къпане, която на фона на останалата вода не се усеща. Дори на лекцията питах за това и казаха, че може, ама осоляване чак, да го триеш в сол...

# 223
 Това със солта, за да не мирише е много идейно, но към въпроса са подходили много непрофесионално! Ние всички знаем, че солта отнема мириса на рибата, но за мръвка си трябва червено винце, малко зехтинче и черен пипер. Ся признайте, по-добре да мирише на мелнишка механа, отколкото на ако.  Mr. Green

Не знамза вас, но аз с нетърпение вече чакам, да се роди това моето годзилче, че направо ми разказа играта от ритници. Още не ще да се обърне надолу с главата и така ме подпира, че от време на време се караме, кой ще диша и кой ще шава. Ама пък е много гот като му се очертава главичката на корема!!!

# 224
  • София
Това със солта, за да не мирише е много идейно, но към въпроса са подходили много непрофесионално! Ние всички знаем, че солта отнема мириса на рибата, но за мръвка си трябва червено винце, малко зехтинче и черен пипер. Ся признайте, по-добре да мирише на мелнишка механа, отколкото на ако.  Mr. Green

Разби ме rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт