Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Baby Shower и защо не е обичайно в България?
Какви са препоръките за управление на киселини по време на бременност?
Коя марка шишета и биберони бихте препоръчали за новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какво представлява Baby Shower и защо не е обичайно в България?
Baby Shower е традиционно американско събитие, което се провежда преди раждането на бебето, с цел да подготви бъдещата майка за пристигането на детето. На това събиране приятели и семейство даряват подаръци за бебето и майката. Тази традиция не е широко разпространена в България, вероятно поради културните различия и липсата на популярност на подобни обичаи в страната.
 - 
				Какви са препоръките за управление на киселини по време на бременност?
Управлението на киселини по време на бременност може да включва консумация на манго, избягване на хранене след 16-17 часа, опит за използване на сода бикарбонат и при необходимост прием на лекарство като Талцид. Важно е да се консултирате с лекар, преди да приложите каквито и да било методи за управление на киселини.
 - 
				Коя марка шишета и биберони бихте препоръчали за новородено бебе?
 - 
				Какво представлява процедурата с клизма и какви са нейните ползи?
 - 
				Кои са препоръчителните бутилки и стерилизатори за бебета?

доживях да седна като хората. 2 дни обикаляме магазините със свекърва ми, що километри навъртях, което ме подсети - вие карате ли още? Обикаляхме по магазини за килими, бебешки, хранителни-стягаме Коледата, че клана като се събере сме си сериозна цифра-нали и именяци ще имаме... Обикаляйки детските магазини - седя, гледам, мисля...и се чудя. Какво точно аджеба да купя и имам нужда, като си имам всичко  най-необходимо от Хриси. Липсват само глезотийки, които не са жизненоважни...Сглобих си комплект за изписване, че и аз като Жени не съм фен на готовите, харесах някое друго костюмче...Аз бодита имам от Хриси-повечето са ми унисекс цвят-жълто и резеда. Много са запазени, защото бяха доста и кога да ги носи 
 Гледайки ти снимките се замислих за много неща - първо, че май няма да има кой да ми го организира това чудо...Всичките ми "приятелки" ме изпозабравиха. Масово не съм ги чувала от по няколко месеца. Уж се уговаряме да се видим и после видиш ли - забравили за срещата... Особено неомъжените ми приятелки-като казах, че чакам второ - все едно чума съм хванала - една не е звъннала да попита как съм...И днес дори като получих смс-а  се замислих, че хора, които познавам(някои лично, други само виртуално) едва от няколко месеца се сещат за мен, а други, които сами се пишели приятелки от години - нищо...Но стига съм ви занимавала с глупости, нещо май депресията ме гони от това висене в къщи и почт никакви контакти 

беше към 9 сутринта като отидох, минах прегледи-мрегледи.... и ми сложиха коланите да следят пулса на бебето.. и в 15:10 ч. моето мило слънчице Йоан се роди  

Утре ще снимам, че ако някой не ги виде ще се пръсна... 
 нещо май пак пощурявам по това сладко.
,или пък крем за лице овлажняващ и за студено време ,четях на тях какво пише ами те се припокриват а и продавачките ми се сториха не толкова разбиращи.Който е ползвал какво сте си купили и каква е разликата до колкото разбрах маслото било по добре за новородено бебе.??????????Не е ли достатъчно един шампоан за коса и тяло и нещо за мазане.А да казаха ми , че за дупето отделно сапунче то като при големите ние ползваме интимен гел ами бебетата момиченца????
 Но човек се учи от опита 

. Седмица отпуск и след това ми започва майчинството.