Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 648
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Каква хубава темичка, с много празнично настроение!
 Цвети,   bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро и хубав ден!

# 16
Здравейте, мамчета!
Да ни е честита новата темичка! Благодарско на Цвети за положения труд!  bouquet

Ако знаете как ви завиждам за партито...Точно тогава имам рожден ден и най-големия подарък от вас ще ми бъде да разглеждам после снимките с малките сладурчовци! Ако не беше работен ден и ние щеше да се домъкнем.

Честито на месечинковците днес!

Виви, успех на защитата!
Тук е паднала една мъгла, направо ужас. И днес ще се ходи само до кухнята.

# 17
  • София
Добро утрооо    бройте ни и нас за срещата , ноо като гледам едно спане с едно няма .Ивайла спи около 13-14ч. следобед , но какво да се прави. Съгласна съм с всичко и за пари и за подаръци и за куверти. Бащата няма да идва, той не е по събирания с ЧУЖДИ НЕПОЗНАТИ хора ! Но мисля , че сега е времето за анкета с часа ! Аз съм с кола и мога да взема някой тръгвам от Орландовци, само където неразбрах в каква посока  Crazy ...... Благодаря за организацията   bouquet ..

# 18
Здрасти,
Честита нова тема!

Блазе Ви за срещата..... Ние пак сме болни Sick Sick Sick
Бебо, е с гадното вирусче, кашля и сополки, но слава богу без Т и усложнения.
Каката е черешката на тортата - вече сме с предполагаема диагноза астма Sad Sad Sad Утре сме на пулмолог....стискайте палци.

Много целувки на всички коледни джуджета!

# 19
Цоп... и аз прекрасната темочка. За сега сами се записвам, после ще чета  Peace

# 20
Здравейте, Цвети браво за темата  bouquet
Поли13, браво за организацията, супер си  bouquet Simple Smile

Аз всъщност нямам претенции, може и сутрин да е, доколкото разбрах това е някъде далече от мен, така че Али може и да дремне в колата на отиване. Само, ако е от 18.00 не бих могла. Али си ляга в 19.00, така че ни е късно.
Идеята за Коледните костюми е супер, и ние се сдобихме с такъв.  Simple Smile
Ако ще купуваме подаръци на бебоците нека да определим и някаква сума.

# 21
Здравейте,мами и малчовци!Много моля,обяснете по-подробно къде е този детски клуб EmbarassedАз не съм отдавна в София ,а ако реша да се присъединим трябва някак си да го обясня.

# 22
Здравейте и от мен!
Да почерпя скромно. Още една сесия приключих успешно! Остават само още 2!

Не съм ви чела отдавна. Може ли някой да ми каже след изтичането на болничния, каква точно молба до счетоводството се подава  за отглеждане на дете до 2 г. възраст?

# 23
Ох,  радвам се, че сте доволни.
За адреса, пада се във втората пряка зад Френдс, а Френдс е на Тодор Каблешков и близко до Дойран. Жената си остави джи ес ема, за да й звъни всеки, който не знае как сте стига 0889 317 504, 0899 870 256 - Красимира Владимирова, сега  ще потърся дали имат сайт с интернет адрес Peace
Точния ядрес е Манастирски ливади, ул. Казбек 51, детски център "Бамби"

Ако искате да кажа, че ще се събираме от 14.30 до 15.00 и ще останем до 17.00?
За всеки случай Дядо Коледа да се покаже в 16.00, за да можем със сигурност всички да сме там?

Ането е права ако има томбола с подаръци да определим сума. Предлагам до 20 лв? Разбира се, че и 3 лв да струва, въпроса е в жеста!!!!! Simple Smile

Опс, не ми дават модераторите да пусна линк с карта, като напишете в гугъл детски център Бамби, ви излиза сайт има и отговори на всики въпроси

и последно  Embarassed - ИДЕЯТА ЗА КОЛЕДНИТЕ КОСТЮМЧЕТА Е СУУУУУПЕР!!!

# 24
  • София
Здравейте и от нас в прекрасната ни тема!

Цвети,Виви_ан,благодаря за темата и заглавието! Hug

Честита месечинка на Явор-на  мама Диана К!

radost_ina
,браво за изпитите,да са успешни и другите.

te_za ,да се оправяте бързо!

И мен много ми се идва на срещата пък. SadАма ще се задоволя само със снимки на прекрасните ни коледни джуджета.

# 25
и последно  Embarassed - ИДЕЯТА ЗА КОЛЕДНИТЕ КОСТЮМЧЕТА Е СУУУУУПЕР!!!

Да, супер е, а аз откъде да се сдобия с такова? Не мога вече да накарам мъжа ми за сетен път да ходим до Джъмбо  Thinking

П.П. Аз като гледам на картата е някъде до Люлин  newsm78

# 26
неее, Рони, нищо общо с Люлин, Манастирски ливади, близо е и до Джъмбо, пък като си нямате костюмче, облечете се като снежанка  Hug
А за паричките за кувертите за дечковците - там на място Peace

# 27
Аз съм ходила в Барбарони, знам къде е, обаче като влязох в сайта на Бамби и ми пише това: "Очакваме Ви всеки ден на адреса ни в жк. "Люлин"- 7, блок 743, партер (по пътя за Опел- "Булвария")". И затова реших, че е там.

Хайде сега пък Снежанка  Joy Откъде  newsm78 Като идея супер, ама пак трябва да отида от някъде да го купя.

# 28
Тук съм ,не мога да пиша ,че Явор е в ръцете ми.
 newsm38,благодаря ви че ме подсетихте, ooooh!бях забравила,не мога да повярвам.
Завиждам ви за партито........
отново възхитителна тема........  bouquet
бягам

П.П.Къде да намеря пингвин (плюшен-черно -бял)линк....?
И КЛОУН ДЕТО ИЗКАЧА ОТ КУТИЯ,ако може някой да помогне малко ,тенкс....
Амаралис,довечера ще сънувам кошмари,цялата се разтреперах Shocked

# 29
  • София, Борово
Дианче, в премаман има страхотни пингвини, но са синьо-бели
и тук http://buyme-bg.com/catalog/product_info.php?products_id=85

Общи условия

Активация на акаунт