Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 649
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
ХИ ХИ, Рони, важно е присъствието, не костюма, сигурна съм, че Али ще ни обере точките, даже и по пампрес Grinning Wink а иначе - клуба е на 3 метра от Барбарони Peace 
Обещавам до довечера да не влизам повече, че прекалих, вие мислете за часа Hug Hug
Хубав ден на всиииички!!!!

# 31

Ако искате да кажа, че ще се събираме от 14.30 до 15.00 и ще останем до 17.00?
За всеки случай Дядо Коледа да се покаже в 16.00, за да можем със сигурност всички да сме там?

Ането е права ако има томбола с подаръци да определим сума. Предлагам до 20 лв? Разбира се, че и 3 лв да струва, въпроса е в жеста!!!!! Simple Smile

newsm10 напълно съм съгласна и с двете идеи

Остана май да се преброим и да се знае колко бебета ще сме  Grinning

# 32
  • София
Явно има 2 детски клуба с еднакво име, и единият е в Люлин 7, а другият е в Манастирски ливади на ул. Казбек 51, където ще сме ние. За подаръците предлагам да има ориентир 10-20 лева, пък който за колкото купи, важна е идеята. Нищо не казахте за идеята ми, малчовците сами да си ги избират - да ги опаковаме в непрозрачни опаковки, шарени; да ги наредим там на пода или на маса и всяко дете да си вземе каквото поиска, вместо да се занимаваме да си пишем, имената по листчета, да си теглим после и да ги поднасяме ние...
За часа, аз съм за 14 до макс 17, за да можем да се прибираме по светло и преди най-големите задръствания, все пак ще е работен ден, макар че според мен в този ден ще почнат от сутринта, защото хората масово ще си вземат отпуски в малкото работни дни около празниците, за да си направят дъъълга ваканция.
Що се отнася до плащанията, най-добре е да са на място, за да ни ги калкулират в зависимост от дошлите. Защото този дядо Коледа е с цена на час, и ако сме с 15 деца, може да е по 20 лв, както са казали, но ако идем 5-6, ще се наложи да платим по 30 примерно, както и ако се съберем 30, смятам, че най-вероятно ще е по-евтино.

Е, записвам се в желаещите.  Peace

# 33
  • София
И ние с Гогата се записваме.

Поли в района на Френдс улиците по последните ми спомени бяха само кални подобия на улици, все още ли е така? И клуба се намира по-близо до Дойран или до България?

# 34
  • Лондон
Polina13, много мерси за организацията, ние със сигурност сме в списъка "за". За костюмите и подаръчетата ще се постарая.

Евето, клубът е по-близо до Дойран, целият район е разкопан и кален, но това е положението, няма изгледи за подобрение скоро

Приятна вечер на всички, отсега се радвам за тази срещичка, само да не забравим камерите Laughing

# 35
Прекрасна темичка - комплименти на създателите! Hug
Честито на месечинковците днес.
Бързо да оздравяват болните дечица.
te za, дано не се потвърждава диагнозата на каката ви.
Поли,   bouquet за организацията. Ние ще дойдем. Час 14.30-15.00 - съгласни; томбола за дечицата - чудесна идея и със сумата за подаръчета сме съгласни. И ние си нямаме костюм, но мама ще се погрижи. Макар да съм убедена, че и Ванеска ще я приемете по памперс, НО тя се е научила сама да си го сваля, та този вариант отпада.
Ние и на 21.12 сме на Коледно парти. Дано се радва детето.

# 36
  • Sofia
Привет! И нас ни включете в списъка за партито.  Съгласна съм с всички предложения за час, място и суми. Само не схванах - подаръците до 10-20 лв, за бебетата ли ще са или за майките им? Поли13, подаръците давани от дядо Коледа, ние ли ще ги купим или ще са от клуба?
И ние си имаме костюм на коледно джудженце. Тези, които ги гледах в Джъмбо.  newsm44 newsm44 newsm44 Може и с него да е облечен на събирането с наборчетата.
И не на последно място - страхотна тема.   bouquet Благодаря на създателите и!

# 37
  • София
Галюшка, аз мисля че всички подаръци ще са за дечицата. Тези, които ще ги дава дядо Коледа ще са от клуба и ще влизат в куверта ни, а другите, ще си ги осигурим ние, като всяка купи подаръче за друго детенце.

# 38
  • София
Супер, браво много се радвам, че успяхме да се организираме.
Деси, на мен ми хареса идеята те сами да си избират подаръците. Може отгоре да им прикачим и по един балон  Simple Smile
Ние си търсихме костюмче из Младост. Продавачките ме гледаха като изкопаемо. Май и ние ще ходим до Jumbo.

# 39
И ние се присъединяваме към Коледното парти. За мен 14.00ч. е идеалния час, но ще се съобразя с останалите. Благодаря на Поли за организацията  bouquet
Само да попитам: с детските колички ли ще ходим? Предлагат ли проходилки? Питам, защото съм ходила на места където могат да влязат максимум три колички и на места където има място за тридесет. Да не направим задръстване Simple Smile

# 40
  • BG
Айде да се похваля,днес мина успешно защитата. newsm44

# 41
Страхотна тема, поздравления и от мен!
И аз мъничко завиждам за коледната среща, благородно разбира се! Ще чакаме снимки, и весело изкарване!
CVETE, днес си поръчах фотокнижка от аркоул, след колко време да я чакам? ( определено ще е след Нова година, предполагам)
Бързо оздравяване на болните дечица? Te_za, какво даде основания да се предполага за тази диагноза? Питам, защото Преслав ми се разболя първо на 2,5 м с бронхиолит след което изкара още един и един бронхит и казаха, че ако направи още два-три бронхиолита това ще озн.астма?!
Честито vivi_an, тъкмо щях да питам как е минало? Много ли беше трудно, задаваха ли мн въпроси?

# 42
До 21 дни, а може и малко по рано. Последните ми неща пристигнаха за 13 дни което много ме учуди.

# 43
ние сигурно ще пропуснем коледното парти, много ни е затруднена организацията  Thinking

# 44
vivi an, ха честито!
И аз се чудех дали ще има място за количките. newsm78
В унисон със заглавието, който иска може да види порасналото ми момиченце.
http://play.vbox.bg/a6a6s9l0p9s9/Porasnala-Vanesa.html

Общи условия

Активация на акаунт