Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 670
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Любомил-на - мама desi.a,Виктор-на мама viza;Кристина-на  мама ger4opiper4o,Димитър-на  мама grubby,Виктория-на -  мама mariel ,Евелина-на мама mandarina07!

cosmopolitan
,честита ви племенница!Да расте здрава,хубава и щастлива!
И аз имам една позната дето в деня на назначено секцио,роди нормално 2 часа по-рано. Mr. Green

Били_ ,да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet

Илиянче,да е жива и здрава и твоята сестричка!  bouquet

Честито и на други именници ,ако има. Laughing Hug

# 181
  • София
   Здравейте и от нас !
 Честит рожден ден на КИКИНИКИ   bouquet  и Имен ден на всички празнуващи.
Вчера ходихме на преглед да види педиатърката дали и се е махнала кашлицата и добре ли са дробчетата, каза че всичко е наред.  Grinning  .   Аз не съм гледала никакви играчки и подаръци , ще отида в някой от детските магазини големите и ще купя каквото ми хареса на момента има голям избор. Да се похваля , днес идва майстор да гледа покрива , защотото е временен 20 год вече   ooooh! и ще кажат колко материал и какъв и започваме да купуваме , и лятото живи и здрави да строим полуетаж с две спални на мама и тате и на Ивайла принцеска стая Party .Аз кисела го правя като разтварям в студена вода 1 лъжица нишесте царевично натурално и го кипвам докато се сгъсти , когато поистине малко слагам сухото вещество на АМ колко вода съм сложила и 1 плод пасиран суров. И Ивайла много го харесва .

# 182
Привет, мами и малки  мартенски красоти! Simple Smile

НЕФЕРТИТИ, ЧЕСТИТО! Нека  март месец даде началото на твоята синя, весела и здрава приказка! Обичаме те много и ти желаем най-красивите емоции съвсем скоро Hug

КикиНики, честит рожден ден на теб! Да си много обичана, щастлива и все така  усмихната и най-добрата мама - любима!!!

Билич, честита ти рожденничка, здраве и късмет!

Честити именни дни на Деси А и на сестричката на Илиана 24,  да се сбъднат всичките ви мечти, да покорите много върхове!

Честита бебешка радост на Космополитан! Да расте здрава, усмихната и послушна братовчедката:)

Честити месечинки на Любомил-на - мама desi.a,Виктор-на мама viza;Кристина-на  мама ger4opiper4o,Димитър-на  мама grubby,Виктория-на -  мама mariel ,Евелина-на мама mandarina07!
За зъбките, ние си имаме етка за зубки на Орал Б, до 12 месеца, но я шползваме по-скоро за игра Wink

Кисело мляко отделно не съм давала, но давам от дуетите на ХИПП. Въпреки, че миналата седмица ми изяде половината цедено мляко с мед в едно заведение, а вчера татко му си десертираше с плодово мляко на Меглле - и оттам намаза половинката Simple Smile

Дианка, стана ми интересно - как вашия педиатър обяснява забраната да забелвате пишлето? Да не би да бъркам нещо....с това занимание?

АНджела, пожелавам ви бърз строеж и зашеметяващ резултат! Лудницата  ще е голяма, но резултата определено си заслужава!

# 183
  • София, Борово
Привет отново.
Деси и Деситка, честит имен ден! Честито на всички, които празнуват днес!  bouquet
Космо, честита племеница  bouquet
Честити месечинки на дечицата Hug
Поли, не само нашият педиатър, ами в повечето нормални държави не се разрешава това забелване. То крие риск от много инфекции.
Момчетата имат ерекция минимум 20 пъти на ден и всъщност те сами правят това упражнение.
На хирург се ходи, само ако слепването е такова, че пречи при уриниране. Дори това, че на някои момчета главичката е оголена 100%, не е сигурно дали след това няма отново да се слепи кожата -това е доста често срещано.
Абе да ти кажа много има писано по въпроса и явно е личен избор. Аз не пипам  Simple Smile
Дивна, аз давам кисело мляко Данон или Култура. Каквото имам. Предпочитам Данон обаче.

# 184
Дианка, благодаря за бързия отговор, това което казваш звучи много логично Peace, ще преразгледам отношението си към малката-голяма пишонка на цар Иван  Hug

# 185
Момичета,много ви благодаря за пожеланията за малката Раличка,много сте мили Hug Hug Hug
кисело мляко не съм давала досега.Започнах да се замислям дали да не запиша Нати на кухня,защото виждам,че мнозинството сте записали вече малките,но това прясно мляко ме спира Thinking,може би ще изчакам до годинката и тогава,незнам ще го обмисля Thinking
                            Честит имен ден на всички,които празнуват днес

Мъжо се казва Станислав,да не би да има имен  ден днес Blush newsm78
Честит рожден ден на сестричката на Били!

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 13:43 от cosmopolitan

# 186
  • София, Борово
Космо, ако те притеснява прясното мляко, взимай диетично меню.

# 187
Добро утро и хубав ден ви желая!
Благодаря Ви за окуражителните думи! Дано всичко, което ни полжелахте се сбъдне Praynig Praynig Praynig

Кики, ЧРД- мноого щастие и здраве и още коледни джуджковци!!!

Неферетити, честита синя новина! Много е хубаво да си мама на мъж Heart Eyes

Космо на вас да ви е жива и здрава братовчедката!

Наде, бързо оправяне и не мисли - макар, че е трудно за усложнения.... Подсъзнанието е голяма сила :peace Hug

# 188
  • Бургас
Здравейте отново!
Ща-не ща в този вятър излезнах с Мария да взема кухнята.
Ходих да се моля на банкомата,но той в момента беше загубил обхват.
Кисело мляко чисто не съм давала,но като йогурт-да.
Вече ни е много трудно приспиването с Мария.Аз я сложа да легне тя се изправи в кошарата и така до безкрай.Как ще я караме занапред...,луда ставам. Tired
Космо,и моят мъж се казва Станислав-адаши.На сестра ми в църквата й казват,че празнува днес и тя отдавна си го празнува на днешния ден,но мъжа ми-нищо не празнува днес,по принцип не си празнува имен ден.А и днес сме в контра,не си говорим,да прави какво иска Crossing Arms
Хайде,отивам да продължавам с мъките за заспиване на Мария.
Лек ден на всички ви!

# 189
КИКИНИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ И КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ!

Ето снимки на Али и масичката: http://alicedelcheva.multiply.com/photos/album/7/7

Али вече си има джуджески костюм  Laughing

# 190
ЧРД КИКИНИКИ, МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

Цитат на: polina13
Честити именни дни на Деси А и на сестричката на Илиана 24,  да се сбъднат всичките ви мечти, да покорите много върхове!

Честита бебешка радост на Космополитан! Да расте здрава, усмихната и послушна братовчедката:)

НЕФЕРТИТИ, ЧЕСТИТО!

Тъй като гледам днес празнуват тези, чиито имена завършват на слав,  дали пък и  Преслав няма да се окаже, че има рожден ден? Thinking Всъщност някой знае ли името Преслав кога празнува?

Аз правя кисел, като купувам готово инстантно брашно за кисел, кипвал 0,350 г вода, и изсипвам брашното предварително разтворено в 0,100 г вода студена. Ядем го без проблем.Смятам утре да му направяедин, тъй като нямаме кухня.Има различни варианти на вкусове - лимон, портокал, екзотик, зелена ябълка, вишна.

# 191
  • София
Във връзка с миенето на зъбките, може да видите Еми как си ги мие сама  Mr. Green
http://emilinikolova.multiply.com/photos/album/15#91

# 192
Здравейте, мамчета и сладки бебчета! Благодаря за милите думи за моето бон Hugбонче!
Незнам от къде да започна newsm78

Честит рожден ден на Кики Ники! Да си жива и здрава и много, много щастлива мама!

Честито на месечинковците днес - Любомил-на - мама desi.a,Виктор-на мама viza;Кристина-на  мама ger4opiper4o,Димитър-на  мама grubby,Виктория-на -  мама mariel ,Евелина-на мама mandarina07!

Космо, честита ти племенница! Много, много да радва мама и тати!

Били, Илиянче, честито и на сестричките ви! Да са ви живи и здрави!

Честито и на всички именници днес!

Аз като се замисля и мъжо е Радослав! Да взема и да го изюркам да почерпи ли  Mr. Green

До нас построиха една църква (много е хубава), ама се чува всеки път, когато попа пее. И съответно точно сега ми събуди детенцето. #Cussing out

Кисел и кисело мляко още не съм давала. Но мисля да започна да правя домашно приготвен кисел. Не искам да ви казвам за каква мизерия става въпрос  в хранително-вкусовата пронишленост. Направо някои фирми са за убиване!

Айде чао засега, че Марти ме дърпа и той да попише малко. Laughing

цееф4йая

# 193
# 194
  • Лондон
Честито на всички именници, да им е живо и здраво името!

КикиНики, честит рожден ден!  newsm67 Жива и здрава и ти, и цялото ти семейство! Желая ти поне още едно красиво детенце като Бела

Космополитен, честито и на теб, като ти четох разказа, все едно преживях отново раждането на Аннабел, голяма емоция...Поздрави снаха си специално, желая им много здраве и късмет!

Много е празнично днес, хубав е този месец, все празници и емоции santa2  madnoel People Santa Close-mas:

Общи условия

Активация на акаунт