КГБ = Клуб на Готините Баби - 51

• 24 162
  • 446
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Честити ходещи крачета на Габи!Да я отведат по пътеките на щастието и успеха!
 Фурийче ,знам ,че си силна и ще вземеш най правилното решение за теб. Успех!

# 211
                      Габче,да тичат бързо малките крачета,а мама подир тях още по-бързо! Laughing Успех на малката домакиня!
                      Фурия,стискаме палци всичко да е на 6 пък ти както решиш така действай.Успех.
                      Яжка,такава питка си сложила,че си мисля дали да не омеся утре една! Laughing

# 212
Благодаря ви приятелки  bouquetза милите пожелания към Габи.

# 213
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Честит Рожден Ден , София!
Да си жива , здрава , весела , щастлива!
Гордостта голяма да си на баба!

Честити ходещи крачета на Габчето!
Много късмет и щастие!

Честит Празник на всички празнуващи днес.
Да им е живо и здраво името.

На патерица да честитя и рождения ден на зетя на Мими.
Да е жив и здрав и много щастие в семейството.

# 214
 newsm38 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ СОФИЯ, ДА Е ЗДРАВА И ЖИВА, ВЕСЕЛА И ИГРИВА, СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО ДА ИМА, РАДОСТ И ОБИЧ ДА ДАРЯВА И ПОЛУЧАВАnewsm38
                                       happy bd happy bd  happy bd
Весел празник на цялото семейство   smile3525 smile3525 smile3525

Честити топуркащи крачета на малкото Габи, света с тях да обиколи и пак вкъщи да се завръща!

Фурийке, и аз стискам палци, ти сама ще вземеш най-правилното решение!
Лек и слънчев ден на всички  Hug, аз по обяд ще ходя на риболов .

# 215
  • Видин
Добър ден, момичета! Hug

Мери, честито годинка на Софи!
Да бъде здрава и красива,
да бъде умна и щастлива,
на мама и баба радостта,
на тати гордостта!

За мама и баба   

Габче, честито ви краченца!ДА са здрави и пъргави!

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 11:04 от Жаклин

# 216
Здравейте момичета.
Честито на всички именици.Честито на всички празнуващи-да сте живи и здрави-Нека вашите мечти бъдат мои пожелание.
Габи,ти се появи.Пиши по често!ЛИПСВАШ НИ.  bouquet
Честити крачета на малкото Габи/да няма рани по тях/
Сега да ви разкажа за тържеството: Изцяло беше  посветено за  Никулден.Беше много весело,всяко дете си имаше думички-казаха си ги без грешки.Пяха песнички-свързани с морето.Всички деца бяха  облечени в костюми/от гардероба на градината/.Имаше капитани,юнги,делфин, рибки,морски кончета-4 бр.,медузи,принцеси и разбирасе водещи.Най накрая децата се почерпиха с рибник и погача.Поздравиха имениците си /другарчета от групата/Николай и Николета.Те пък се помолиха на иконата-свети Николай.Абе останахме възхитени,очаровани от тържеството/от подготовката и труда на госпожите-както винаги се представиха добре/.Аз го снимах с камерата,но незнам как да ви го пусна ,за да го гледате и вие.

# 217
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ!!!
Да бъде здрава ,весела,щастлива и най голямата късметлийка. Hug Hug

За баба МЕРИ!

ГАБИ ЧЕСТИТИ ВИ КРАЧЕНЦА !!!
Жива здрава и все да тичка без проблемно!

# 218
Здравейте момичета!!!!
Докато ви изчета и ми потекоха лигите (от мамалигата).
Честито на всички празнуващи!!!!!Да са живи и здрави и винаги обичани!!!!
Аз за съжаление малко ще разваля доброто настроение днес. Sad
Малката пак е с Т.Снощи беше с 38,3 ,посред нощ ставах да и давам Панадол(горкото чак трепереше).Днес не я пуснах на ясла,сутринта като стана беше с Т 38,6.
Незнам дали да я водя при лекарката,защото знам предварително какво ще изпише-панадол и витамин Ц.Аз и без това искам да я сменям,та сега съвсем не искам да я виждам(педиатърката).
Това дете направо ме побърка вече.Три седмици беше болна,тъкмо се оправи и тръгна на ясла и четири дни едвам изкара.Какво ги правят там незнам.И най-интересното е,че се разболява винаги в смяната на една и съща учителка.Вече незнам какво да си мисля...
Днес купих Нурофен,да пробваме с него,понеже Панадола пием от както сме се родили и незнам дали вече не е привикнал организма и към него.
Е,това е,мили дами.Извинявайте,че ви натоварих с проблемите си.
Приятен ден за сега.   bouquet

# 219
Сега се събуди.Пак гори цялата.Сложих и оцетени чорапи(както сте ми казвали вода и оцет 1:1),да видим дали ще спадне.....

# 220
  • Видин
Мел, съжалявам за малката.Дано и падне Т и скоро да се оправя.Горкото дете, то има няма и все болно. Sad

Фурийче, стискам палци за днес! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Набореее, забравих да ти се похваля.Снощи правих свинско с гъби и сметана по твоята рецепа, само че нямах бяло вино и сложих малко червено.Стана страхотно!Направо си облизахме пръстите Mr. Green Hug

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 11:56 от Жаклин

# 221
  • София
  Мелче на Вели  Нурофена му помага,в краен случай Хексалгин течен,толкова капки ,колкото тежи. Лекарства даваме само,ако е над 38.5... Пробвай с мокри кърпи на свивките на крачетата под коляното.
 Даваш ли имуностимуланти,ние даваме билков екстракт Есберитокс-Н и да чукна на дърво има ефект,но и нямаме контакти с деца.

# 222
Сега се събуди.Пак гори цялата.Сложих и оцетени чорапи(както сте ми казвали вода и оцет 1:1),да видим дали ще спадне.....
Мелче,намажи и крачетата(стъпалата) с мед и обуй чорапчета,както казва Зичето.Ще спадне температурата...

Виж ,ако искаш прочети в блога с бабините илачи в началото на темичката ни поста на Зичето за сваляне на температурата с мед....

Ехааааа,Наборе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,много се радвам,че ви е харесало...Много обичам така,като се хареса нещо.... Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 12:16 от TheNMaster

# 223
                       Мел-чето, първо за малката бонбонка - Не се слагат чорапки , а се правят компреси с вода и то се поставят на сгъвките на крачетата/слабините/,под мишниците.Водата трябва да е с няколко градуса по-малко от Т напр. Т 38 ,водата 35-36 .Там минават най-големите кръвоносни съдове и тялото се охлажда най-бързо.С чорапките само се сваля Т в малките капилярчета , а вътрешната остава.
                       Второ - не обвинявай учителките защото е смешно твърдението,че "все се разболява при една и съща".Обикновено вирус са развива за няколко дни и е случайност,че е вдигала Т при едната.За това пък се вгледай в децата в групата и ще видиш колко деца са  с "алергични" сополи /според майките им/ и не са заразни /пак според майките им/.Аз съм учител в ДГ /ако не знаеш/ и внучката ми е при мен.Вярвам,че няма да ме обвиниш,че не я гледам и за това вдига Т при мен.От всички деца тя най-често е болна и отсъства.Не можах да се преборя за толкова години с майките да си оставят в къщи болните деца и да не заразяват другите.Даже тази сутрин спорих с една майка и върнах детето.Повръщала вчера и кашля като магаре,но да дойде в групата защото майката се притеснява в къщи да не зарази бебето.На това какво му викаш......пет пари не дава за чуждите деца. Sick
                       От сърце бързо оздравяване на малката принцеса.
                       Ето и в момента телефона ми звънна и ....изненада.И Ран,и Бубо /който не ходи на ДГ/ са с варицела.Нали не съм ги заразила нарочно. Mr. Green Или защото не съм ги гледала.

# 224
  • Видин
Айде,Дидка, баба шарка дойде при вас.Дано я изкарат леко юначетата Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт