КГБ = Клуб на Готините Баби - 51

• 24 161
  • 446
  •   1
Отговори
# 285
Честит Никулден на всички!

Честит празник на синовете на Зиче, Мими, Жаки и зетя на Танита!
Много здраве, щастие, любов и късмет им пожелавам и нека Св. Николай бди над семействата, роднините и приятелите им! Весело празнуване и наздраве!

Честита годишнина на Мони и Жаки!
С пожелание за много здраве,  семейно щастие и благополучие!

# 286
  • Видин
Момичета, благодаря за пожеланията! Hug
Дени до сега ги чета и много се радва.Радвам се, че му хванахме светец точно на този празник Grinning

Честита годиншнина на Мони и Доби!

Шаранът се пече, ама съм много притеснена как ще стане, понеже правя за първи път Crazy
Надявам се да бъде вкусен.
Наздраве на всички! Wine Glass

# 287
  • тук и там
Момичета,благодаря за пожеланията.И аз съм много щастлива днес.Вече привърших с приготовленията.Масата е сложена.Синът се обади,че е тръгна от Варна.Скоро ще си е у дома.
Мел, дано Анжи да се оправи по скоро.Весел празник на всички!

# 288
Привет, от  Дядовата  ръкавичка!
Снощи си приказвахме до три часа, та днес полежахме повечко. По- късно закусихме, по-късно и ще обядваме, а рибата ще е довечера.
Сестра ми си тръгна, а дъщерите хукнаха по магазините и съответно момчетата и бабата са под моята егида! Да видим как ще ги накарам да дремнат след обяда, че като се съберат и тримата не искат да спят!
Жаки, жив и здрав да е синът ти, много късмет и много успехи в живота! Какво е това да има светец, не съм чувала подобно нещо?
Мел, браво на Анжелка, геройски се справя с температурата! Хайде, вече да е здравичка!
Доби, Арита, Габи, Жаки, Айша, Зиче, Миме, Янче, Яге, Римар, Шпунц, Жабче, Фурийка,Тайне, Мел, Диди, Марси, благодаря за пожеланията, нека всички да са живи и здрави!
Дано не съм пропуснала някоя приятелка, но много исках персонално да ви благодаря, защото е по така, нооооо не ми вързвайте кусур- баба не е безгрешна!
Мая, Деси, Джучка, Дидия, къде сте?
Дидия, дано Баба Шарка да не мъчи много детето! И в градината на сестра ми има шарка.
Честита годишнина на Мони и Доби! Живи, здрави, щастливи и красиви!
Фурийчееееее, снимкиииии, чакамеееее, не се бавиииии, нали обещаааааа! Ще се оплачаааа
на Фенчоооооо!
Приятен обяд, да ви е сладко!

Two Hearts Two Hearts Heart Eyes newsm60 cook Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

# 289

Момичета черпя и за моят празник.
Честито на всички които имат именици да им са живи и здрави.

За всчки майки които имат именици.

# 290
http://www.vbox7.com/play:c27f42a3
Поздрав от мен за всички празнуващи.
Благодаря ви много за пожеланията.

# 291
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Да почерпя за здравето на моя моряк
и да вдигнем чаша шампанско за нашата годишнина!

# 292
  • Кубрат/ Пишурка
Честит личен празник на Мони и Доби!Желая ви много разбирателство в семействата!

Мони,тази песен е любима в нашето семейство,нищо,че нямаме нищо общо с Бургас.

Някъде прочетох,че Никулден трябвало да се утвърди като национален празник,защото по-големи шарани от българите няма.

# 293
  • Пловдив

МИМКА ,ЖАКИ ЧЕСТИТО НА СИНОВЕТЕ ВИ !Св.Никола да бди над тях!

МОНИ ,ДОБИ,

# 294
Привет дружки!
Хапнахме, пийнахме, мъжо си дойде, изядохме рибата. Правих риба Пангасиус на фурна с лук, настърган морков,  доматен сок и подправки. Стана чудесна. Весел празник на всички!
Моничка, благодаря за прекрасния поздрав, много хубава песен, на мен ми е една от любимите.
Поздрав и от мен за всички:http://www.vbox7.com/play:db7c1046
                                              http://www.vbox7.com/play:c57d2532

# 295
  • София

Честита годишнина на семействата на Доби и Мони!

Оля е на форумска среща на бремелинки. Павел е на панаир на книгата. Ние с дядото и Вели се гледаме..
Довечера ще е гала вечерята за Никулден.
Яге това за националния празник ме развесели Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Диди мерси за музикалният поздрав.

# 296
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ НА НИКУЛДЕН!!!ЗИЧЕ ,ТАНЧЕ ,  МИМИ , ЖАКИ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕТАТА!!!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА СЕМЕЙСТВАТА НА МОНИ И ДОБИ!!!

# 297
Момичета още веднъж благодаря за поздравите.
И вие да сте живи и здрави.
Доби честит ти двоен празник.
Много щастие и любов.
Наздраве.

# 298
                  Мериииии,какво взе малката София!Прати една снимка от прощъпулника! Peace

# 299
честит никул ден на всички!много здраве и късмет на имениците на зиче,танитка,мими и жаки!
на доби и мони още много щастливи години в семействата им!

докато си напиша писанията и ти вече си ме предварила Laughing
софия взе топката и парите т.е.на баба волейболистката-паралийка Laughing
снимки по-късно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт