Гоблени-36

• 40 959
  • 398
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ето малко гоблени и от мен - тези са на майка ми, с изключение на двете сърчица. Те са мое производство  Mr. Green Държа да кажа, че това не са всички гоблени на майка ми, а само малка част  Mr. Green
П.С. Заплаши, че ако не го кажа това, ще ми спре схемите  Joy

# 301

neznainata, де ги, аз нищо не видях Rolling Eyes

# 302
Веси,камбанките са супер,ама то от Манжелка,само хубави неща могат да се очакват,но голямо браво  на теб за бързата  и перфектна изработка!  bouquet
Манжелка,страхотни кексчета...моля за извинение,че ви пропуснах на Никулден smile3555...
Да е жив и здрав Ники
(с голямо закъснение),много да ви радва,а и вие него! Heart Eyes

и аз миналата седмица купих подаръка за моята жертвичка,само картичка не съм избрала и днес утре смятам да го изпращам...
много е готино това трепетно очакване...[/color]
аз всеки ден проверявам пощенската кутия,ама още няма baby_neutral

# 303
  • Sofia
Благодаря ви  Hug Наистина станаха страхотни - благодарeние на Манжелка сега ще съм с нова украса за Коледа  bouquet

Схемата ще се опитам да сканирам тези дни за желаещите. Но ще трябва да преговарям с колежката IT, че само при нея има скенер  newsm78

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 14:46 от Vesito

# 304
Похвал - това конче аз го направих на схема,а сестра ми го уши.

# 305
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ето малко гоблени и от мен - тези са на майка ми, с изключение на двете сърчица. Те са мое производство  Mr. Green Държа да кажа, че това не са всички гоблени на майка ми, а само малка част  Mr. Green
П.С. Заплаши, че ако не го кажа това, ще ми спре схемите  Joy

И аз нищо не виждам  newsm78

Sissak наистина е за хвалене! Много е хубаво. Аз много си падам по графики!

# 306
ето ви камбанките на Веси, подарък от Манжелка:)
Поздравления и на двете:)
/сложила съм и паспартуто/

sissak,
харесва ми дизайна ти:)

# 307
  • Варна
Момичета, благодаря за поздравите! Успокоих се, че подаръка ми не се е загубил нейде из България,  Peace, чакам го с нетърпение.

Naiema, конете са чудни! Просто перфектно съчетание на цветовете - личи си, че е ДМЦ.

Didorani, фигурките в/у кексчетата са готово купени от Кауфланд, останлото съм го правила аз, рецептата разбира се е от  форума,на Танита е (Таничка, тенкс!), невероятно вкусните мъфини с ябълки, мед и канела (правя ги вече втора година).

Хипатия, благодарности и на теб.

# 308
Пак сте показали много прекрасни неща.
Чудесен е еднорога, и камбанките и конете изобщо красоти .
Аз снощи до 2ч. през ноща съм чела темите и съм си смъквала схемички,и съм много затруднена в избора си кое да направя по напред  #Crazy.
Manzhelka  кексчетата са много апетитни newsm22

Една жертвичка да чака подаръче тези дни  newsm47.

Зори ами май сме доста още дето очакваме и като един шпионин аз дебна пощенската кутия всеки ден.Чакам Дядо Коледа да дойде  Wink Laughing

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 15:58 от Ива_Николова

# 309
А бе аз мислех точно в последния ден от срока да го пусна  Mr. Green, но като гледам какви нетърпеливи жертвички сте останали, рекох от мен да мине  Joy.

# 310
А бе аз мислех точно в последния ден от срока да го пусна  Mr. Green, но като гледам какви нетърпеливи жертвички сте останали, рекох от мен да мине  Joy.
Вярно сме жертвички то очакването подплътено с много нетърпение опасна комбинация. И на мен тези дни любимата ми дестинация е до пощенската кутия. hahaha

# 311
И аз искам схемата на камбанките, ако може...  Blush
Айде на срещитееее - топли пресни срещи - който може да организирааааааа  Mr. Green
Аз по план съм тука до 20-23, след НГ пък съм с куче, живот и здраве, та казвайте Wink
donsi, ако ще се "отърваваш" от сезоните, да знаеш, че съм кандидат  Hug

Момичета и аз съм навита на срещичка, днес си издействах отпуска и ще съм в почивка от 22.12. Така че съм на линия ако има желаещи да се видим!

А тези красоти пак се захласнах по тях и камбанките и цветенцата и кончето ама всички са страхотни!Браво момичета!  bouquet

# 312
Аз пък  миналия четвъртък пуснах моя подарък с препоръчано.В пощата ме увериха ,че  в петък ще го получат.А от моята жертвичка ни вест ни кост?!Взех да се притеснявам дали го е получила или пък не?!Да не говорим как чакам и аз моя подарък HugВсе се сещам за сина ми как ме е затормозил да украсяваме елхата още от преди 2 седмици-днес вече обещах Hug
Имаме си нови попълнения-добре дошли!Аз нищо не показвам-като стане коня готов тогава.
За вас поздравления  bouquetУжас-нови изкушения/Диана и Кармен/дали ще ги ушия някога?! Hug

# 313
  • Sofia
И аз доста съм притеснена за подаръка, който пратих доста отдавна  Confused Ходих до пощата и ми казаха, че в момента има доста пратки и затова се бави, обаче аз си мисля, че две седмици не е възможно да се забави препоръчана пратка  newsm78 Отврат, тези пощи нашите са за закриване и порицаване  #2gunfire

# 314
  • sf
аз на моята жертва връчих подаръка лично, та не се притеснявам . Чакам си моя обаче и се треса от нетърпение.
в крайна сметка ако изпращачите се притесняват, че подаръка много се бави, ще трябва да намекнат на жертвата да ходи лично до пощата.
аз така преди време не получих една пратка от Милена стил, защото от клона не ми бяха пратили известие  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт