Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 158
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Аз да се извиня,че ще бия отбой от срещата,защото останахме в Сф. Cry
Едно,че мъжа е на работа,а второ,че Радостина ме подлуди вчера от писъци и висена по крака,на врата и на ръцете ми.Днес пак е така.През нощта(вече втора) сме с висока Т .Направоо тези зъби ни взеха здравето на всички.

Много ме е яд,че пропускам.Толкова исках и бях сигурна,че ще дойда,че сутринта му се разсърдих на мъжа ми,че не можем да дойдем.
Желая ви от сърце весело изкарване и да се забавлявате и заради мен.

честито 6месечие на Иванчо Hug Hug Hugда е много здрав и палава,за радост навсички около него!
Афродитке,поздравления за творбата:)))

# 196
Хайде врачанки,нямам търпение да ви дочакам да се върнете за отчет от срещата Hug Hug Hug

# 197
Давайте снимките момичета.Аз чак сега се прибрах.

# 198
Мерси за пожеланията,ето и виртуалната почерпка  Simple Smile
Разказвайте как мина срещата,и аз искам снимки Grinning

# 199
Срещата мина мнооооого добре поне за мен най вече защото ми беше спокойно без децата Mr. Green Таткото се беше справил перфектно като изключим факта че всички играчки бяха по земята но не са си играли с тях . Но няма да намирам мана  PeaceБуба засрами е кое време си се прибрала  ooooh!
А снимки може би утре ще успея да кача сега ги свалям на компа , но не знам дали ще имам време да ги кача в албума

Успях да кача снимките Hug Малко в нашите деца и другите в Аватари и други снимки
забравих да кажа че искам повторение на срещата Blush

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 19:01 от Скорпионка

# 200
Ей изпревари ме  #2gunfireи аз качих снимки Cry

# 201
Много сте готини и личи,че сте изкарали страхотно Hug Hug Hug.Така да ме е яд значи..така,че Галя аз съм много ЗА скорошна друга среща:)

# 202
Здравейте майчета и аз видях снимките много са готини!!! И личи че супер сте си прекарали!
Е аз не ходих на Перник, но пък за сметка на това трябваше да отида до Видин та пак не бях тук.Дано поне другия път да мога да дойта но с тази работа на колела е направо божа работа Rolling Eyes

# 203
Поспаланки каде сте,вън почна да прехвърча лек снежец.Ето и сутрешното,неделно кафе.

Лек и усмихнат ден на всички.

# 204
Добро утро и от мен . Дими мерси за големия избор от кафенца избрах си ........... всичките Mr. Green
А мойте поспаланковци и тази сутрин са спали до 9:00 Shocked направо да не повярва човек

# 205
сега и аз отварям да видя снимките, при нас е само дъжд няма за сега сняк Дими прати малко  Whistling hahaha

# 206
Честити месечинки на Алекс и Иванчо. Да са ви живи и здравички, момичета. Мамчета, да ви почерпя и аз за седмата месечинка на Миша. Със няколко дни закъснение, щото с таткото оправяме кухнята- от 2 години сме получили обзавеждането и нямаше време да се оправи. Вчера долепихме тапетите и подредихме всичко. Даже за пръв път пуснахме печката, котлоните и пералнята, на които им изтече гаранцията, но не бяха пускани още Mr. Green Абе майстори ...  hahaha
Ето да засладите живота
И за следващата среща ще пробвам да се класирам и аз Simple Smile

# 207
  • Бургас
Димето пак с красотите и вкуснотиите, благодаря ти! Hug
Мише, честитоооооо! Чакам те за следващата среща! Петя, и на вас! Hug И ти да дойдеш!
Предлагам да е малко след Нова година, защото аз не разбрах много от срещата, дедовата усуканица
( рикията) си ми остана горката почти непокътната..мислех да се върна да си я допия Joy Joy Joy
А Тами тъкмо заспиваше на рамото на баща си..Simple Smile
Който е съгласен да е скоро, да вдигне ръка! Laughing
Хубаво е в това заведениице, ако искате пак там. Ако искате на друго място.
Хубав ден от мен!

# 208
Прекрасна почерпка,да ти е живо и здраве мъничето и много радост да носи в дома ви.

Аз ви напуснка момичета,че пътуваме за Самоков довечера.
Искам да пожелая на всички ви много прекрасна,уютна и незабравима Коледа изкарана в компанията на всички,които обичате!!!И нека идната година ви поднесе това,което си пожелаете в навечерието на Коледа

Поздрав за всички ви- http://vbox7.com/play:d203a330

# 209
Благодаря за пожеланията. Момичета, вашите деца радват ли се на елхата вкъщи, на лампичките, на украсата. Миша се засилва с проходилката и се буха в елхата Mr. Green И от там почва да тегли играчките и се лепи на тия с брукат та после лъска Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт