Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 159
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
На Левски кой от двата при жената има една наточена и малко по нататък към Младост е другия магазин на Тихомир?

# 181
Здравейте момичета!

Аз днес съм до обяд на работа, затова повече няма да се включвам.
Значи, утре, живи и здрави, ще се видим в Славянски кът 1 в 13ч  Party

До скоро  bouquet

# 182
Този който е към домашен майстор, в началото.

# 183
Здравейте  HugАко знаете само как се чувствам в момента направо ми иде да си удара дъто от тавана . моментът наближава (за утре) и сам в една еуфория  newsm44 newsm44 newsm44. Не мога да си представя че ще бъда сама някъде без деца  newsm53.
лек ден до утре  bouquet

# 184
петя благодаря за поздравленията и играчката много е добра да ви почерпя за 6-те месеца малко със закъснения ама вчера бях неадекватна че нашия хубавц не спа цяла нощ и се буди през 15 мин

а за мебелите аз да не ви казвам че миналата година по това време си поръчахме още едни шкафове продължение към кухненската мебел, да не повярвам вчера ги донесе дърводелеца, остава да го лакираме и монтираме, така че не сте за оплакване #Crazy Joy

# 185
Ей да кажа и аз малко за мебелите . Кухнята която си поръчахме момчето идва у нас да премери (щото стените не спадат в никакъв стандарт Mr. Green) стана точно за месец . Отделен е въпросът коя година ще се монтират  Twisted Evil така си седът милите и си чакат Thinking.
Тъкмо тия дена щях да ви се хваля че Михаела започна да спи по цяла нощ без да се буди , но възникна друг проблем . Не ще да спи преди обяд  вече:shock:заспива към 12:30 и после не може да изкара чак до 8:00 (поне) Е сега се върти и се суче в леглото и не ще бе не ще  ooooh!като  се опитам аз да я приспивам  започва да мрънка и да се сърди  Crazy .Абе некъв особен дзвер се извъди туй дете Sick

Честити месечинки на сички бебета бъдещи и настоящи   bouquet(че все забравям ) ( Наричайте ме Блейка Блейкова newsm03)

# 186
Честито и от мен за полугодишнината:)))да е много здраво,усмихнато и щастливо за радост на мама и тати Hug
Зузи,аз с Враца съм скарана,ходихме в някакви складове.Работи с МДФ и ПДЧ.Ценово взе ни за всички мебели около 7000лева.Ама те са си бая де.
Мога да наснимам и да мятам снимки на лични.

мерси за офертата Hug Hug Hug,ама зора беше преди 2 години и нещо,като се оженикме с мъжлето.Е справихме се .
Макар да дообзавеждахме после 2 години:)много се мотахме с холната секция,диван и маси и столове.просто паричките приключиха и зациклихме.Но вече сме почти готови с всичко.

# 187
Нищо не се разбрахме за утре Simple Smile който иска направо в 13 часа в Славянски кът, а който иска 12:40 на Суми. Така мисля че ще е добре  Hug Лека нощ  smile3524

# 188
  • Бургас
На Алекс честитооооооооо! Радостно детство и безгрижни години на майката и таткото да предостави! Hug
 Да, Бубе, предложението ти е добро! Peace

# 189
а кои ще са с децата, чудя се моя да го вземам ли?
кажете последно на суми ли

# 190
Аз ако не вали ще взема моята мома.

# 191
Аз за сега се очертава да съм сам самичка  newsm48 .  и ще дойда направо там

А да ви кажа какво стана снощи . Василенка както си играеше изведнъж започна да вика че и шуми в главата , присви я стомах и я изби на пот , ама пот на какво му се вика направо се ошашакх за момент . Но след десетина минути нищо се едно не и е било лошо  Shocked

# 192
Петя честити 6 месеца на Иванчо да ви е жив и здрав и още по палав

за малкия подарък
 за мама цветя

# 193
Момичета от мен честито и на двете,на кой със закъснение на кой не.Да са живи и здрави малчовците и мамите също, за да може да ги гледат и слушат.

# 194
ДА ви се похваля правих от прословутата торта, много съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт