Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 160
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
за играчките пристигат за около месец, аз съм за камера, и да е на касетка има програми и кабели с които без проблем можеш да свалиш на компа, и на нас ни изгоря цифровия апарат но все още не сме се наканили да си вземамае  нещо, но най вероятно ще е камера има добри по 300-400

# 166
За сметките за тока-досега не сме плащали пове4е от 35 лева на месец(мноооого доволно),а от време на време пускам  конвекторната печка,иначе доста често пералнята работи(на ръка въобще не пера),готвя не всеки ден,но през ден.Но всички уреди са ми ААклас,може би затова е нормална сметката.
Миналата година в най-студените месеци-сметката за парно беше 105лева,а бяхме с бебе и навсякъде отоплявахме,сега още чакам първата за този сезон,за да видя дали само 20% ще е повече или мнооооого повече. newsm78

За подаръците-на всички мъже (4броя Joy Joy-свекър,баща,брат и мъж)взех едни зимни обувки от магазин Diamond-сигурна съм,че и в магазина във Враца трябва да ги имат-20 лева,а са страхотни.Аз им ги дадох предварително и получих много добри отзиви.Мога и да ви ги изнамеря от оналайн каталога им,да ви покажа.

За бабите,направих 2 чаши с новогодишно пожелание и коледна снимка на Радостина.

На племенниците взех -на малкия-пожарна кола,а на каката-11г-МП3ка.
 Е бая поизтупахме семейния бюджет,ама ..Коледа е!

# 167
Здравейте момичета  Hug виждам че вече коледно го раздавате , ме нещо покрай тия празници почва да ми е едно меланхолично такова  Shocked Tired
Муцито - аз бих те посъветвала да си вземеш хубав апарат както са казали и другите мами . Също си правиш разкошни снимки , клипчета . Аз съм много доволна от нашия апарат , а сега има толкова нови модели и покрай Коледа предполагам с намаления   Simple Smile .
За тока плащаме сравнително малко 70-80лв.   newsm78 при положение че се отопляваме на ток с климатици ( е те са сигурно специални Mr. Green)  бойлера е на ток , само готвим на газ. Имаме парно готово ,но не сме го пускали още .
Коледни подаръци - още ли се купуват такива работи newsm78 Mr. Green
На Василенка съм купила от Дядо Коледа бебето (намерихме го сравнително евтино ) и един шезлонг с дръжки  да си го носи , на Мишелка и взех от тия малките колички дето си се бутат с краченца (по напред в темата сложих снимка) и съм много доволна от себе си че и купи точно такова  Blush на таткото съм измислила за сега един халат за баня , не знам дали става за коледен подарък но от това има нужда  Wink за бабите и дядовците - не съм го мислила  Thinking, може би ще си останат с календарите от детската градина  Joy 
А  и да ви се похваля то няма как да не се  Blush На празника на градината Василена участваше в една пиеса и беше баба Меца и имаше много стихчета и гатанки и песни на английски и мани мани направо останах очарована . И да ви кажа под секрет мойто си беше най убаво Mr. Green Mr. Green

# 168
Момичета, вижте тази петиция http://www.bgpetition.com/fond-asistirana-reprodukcia/index.html
Нека да помогнем на тези семейства да им се сбъднат мечтите  Praynig

# 169
Bubeto* Подписах  Peace

# 170
И аз подписах,дано да има някакво развитие Peace
Аз само чета от време на време,че пиша една курсова работа и съм до никъде.За подаръците същата работа,само за бабите съм измислила по едно албумче пълно със снимки на Иванчо Grinning
Честита половин годинка на Алекс,да е жив,здрав и много палав Grinning
Хоп подаръче

# 171
ZuzyM да не те гледаме при Господари на ефира с измамите с мебели.  Thinking Майтапя се, дано скоро да ти пристигне.  Wink
buba_85 първия път, пристигат за около месец, а след това може и за две седмици. За подаръците от призето става въпрос. Аз чакам сенниците за кола.  Hug

# 172
Мерси [X]_baby за информацията и на афродитка мерси.Относно мебелите ние за Мездра си поръчахме кухненско обзавеждане и разни други шкафове тук от Враца,няма да казвам фирмата.Трябваше за 1месец да са готови,това значи края на август, едва миналата седмица свършиха.Даже бяха премерили грешно кухненското обзавеждане и трябваше да се преправя.Абе голямо чакане.

# 173
Ако говориш за Арон, не ме учудва.

# 174
А пък ние си викнахме момче от Враца да ни ги направи-Цвети се казва и съм хипер доволна.Кухнята ни,за мен е просто прелест,другите мебели също.А цените също не са му високи.Мнооого бързо се справи със спалня с 2 нощни шкаф4ета,огледално чекмедже за гримиране,гардероб,още един гардероб за коридора и 2 шкафа за коридора и голяма кухня.Всичко за по-малко от месец.Златни ръце има!!!

# 175
Доста бързи ръце.  Peace

# 176
вярно е:))ама и ние бяхме много зле де,нанесохме се в апартамент само с ламинат и латекс:)),добре,че пристигна и матрака,че да не сме на земята Joy,а на другия ден Цвети със златните ръце дойде и ни спаси:)))

# 177
Ако беше казала, щяхме да ви дадем, имахме диван с фотьойли и табуретки и холна маса, които изхвърлихме. Нямаше на кой да ги дадем. Но, късно вече.

# 178
Добро утро от мен!!!
Вие не спите ли нощем  Grinning
А това за мебелите махни махни че главата вече ми пуши
Нашите идеи са малко странни и затова нямаше кой да ги изпълни докато не попаднахме на сегашната фирма.Те обещаха,че ще се справят ама нещо взеха да се излагат.
Както и да е да се надяваме че на 22 и 23 ще бъде монтажа и всичко ще бъде както трябва.
 hahaha JoyБрей каква съм оптимистка направо немога да повярвам
bravy а този Цвети със златните ръце с какъв материал работи и може ли координати на лични.Както и ориентировъчни цени  Hug

# 179
Не е на Арон, магазина се намира на площад Левски.На нас също едни шкафове бяха нестандартни,майка ми си ги измисли.Бая ги озориха.

Общи условия

Активация на акаунт