Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 163
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Аз за месец -9.И съм доволна,още съм втора фаза,но ще се пробвам за Новата да мина в трета и да спретна галавечеря.Опитай Ирина,ще останеш доволна Peace

# 151
Хехе, а аз се чудя за какви дюкяни говорите newsm78 Е сега чатнах вече. Не бях го чувала тоя док. Blush Ама се надявам да нямам нужда от него... още на втория месец след като родих си бях същите кила като преди бременността bowuu Ама това е друго и не е много хубава причината за слабеенето ми. Айде да не ви занимавам.  Naughty
Я да ви питам, че скоро не съм имала възможност да ходя по магазините за дрехи. Кажете някои с евтинки и хубави дънки, блузи, обувки.... нещо такова. Ще отделя един следобяд да дам Миша на бабата да се гледат и да ида малко да похарча пари и за себе си... от кога не ми се е случвало Rolling Eyes
Ред Соня, заради твоя сладкиш облизах монитора Mr. Green Фенка съм ти omm newsm20

# 152
открих хубав саит за песнички и приказки, които иска може да го погледне
http://gabka.mylivepage.com/file/904_%D0%9F%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0 … D0%BA%D0%B8/first

# 153
  • Бургас
Ивееее, мерси, миличка! Много хубав сайт! Как е Алекс? Искам да го видя многоооооо! Ама ако е такова времето, чак догодина ще е, затова разкажи..сяда ли вече, зъбче има ли, с какво го храниш, кърмиш ли го още и т.н. Hug Heart Eyes

# 154
хайде да върна темичката на 1ва страница:)))
Къде сте момичета,Бубето видях къде се вихри Wink,а другите???

# 155
Муци малкия вече го подпираме с възглавници да стои но сам не може пада Simple SmileSimple SmileSimple Smile все още си го кърмя но наи вече сутрин и вечер и през ноща ако се събуди, нещо в последно време става към 2-3 да яде та ми е доста терсене като съм свикнала да си поспивам
засега зъбчета нямаме, но все си се лигави и гледа всичко да тика в устата, почнал е да хитрува като вземе нещо ( играчка) каквото докопа и гледате в очита а ръката я дава леко в дясно и го пуска на земята абе много интересни ситуации има ама да не прекалявам

# 156
http://vbox7.com/play:a3481e11
наи после успях да кача клипче на малкия, когато имам време ще кача още

# 157
Здравейте майчета как сте?
Афродитка малкия е станал голям сладур да знаеш!!!!

# 158
  • Бургас
Разбрах те, Иве, много добре си го описала това със играчката..супер..Simple Smile! Да ви е жив и здрав!!! Ще споделя на мъжа ми вместо фотоапарат, да вземем камера, хем сега бабите за НГ ще дадат парички.. LaughingКолко ли струва една камера? В тукашния технополис дали има? Това е голям кеф и голям спомен! Обичам такива инвестиции!
А вие, мами? Какво ще купите за любимите си хора, за вас самите избрахте ли си подарък? И още един въпрос, за мамите, които миналата година се отопляваха на парно- за декември спомняте ли си каква сума заплатихте, добре ли се отоплявахте, силно ли беше парното, сега как е..
Тук при нас уж е пуснато, а хич не отоплява, та пускаме печка духалка и сега като дойде сметката за парно, ако е голяма, не знам!Само токът е 100 лв. Вчера го платих, дадоха ми сметката за декември - 95лв, за януари- 95, чак после приравнителната. Ще стрелям! hahaha  В София беше по- евтино! Кво става, не знам. С колко е увеличен тоя ток егаси?!
Сори за прозаичния постинг, но- " да си сверя часовника" с вашето мнение Hug!

# 159
Аз за тока нямам какво да кажа #2gunfire. Повечето мами знаят какви сметки плащам.
И за да не е само спам постига ми, да ви кажа, че ще направя коледни меденки за срещата в събота, а ако сте слушкали Naughty - може и бонбони

# 160
Здравейте,мен ме нямаше близо седмица във форума.За парното не мога да дам мнение понеже ние бяхме миналата година на ток,до 5 декември бяхме на ток,сега сме на дърва,но на ток мога да кажа че си е убийствено.
Аз искам да попитам за колко време пристигат играчките от prizee?

# 161
Добро утро момичета!
afroditka1783 лелееее вие сте си станали много големи.Да ви е жив и здрав сладура.
Муциту помисли добре ,но аз бих си купила хубав фотоапарат ,а ако искаш клипове и те правят.
Но друго си е да имаш детайлна снимка,а не замазана .Пак казвам това си е мое мнение. Peace
А с подаръците сме до под кривата круша .
Чакаме прословутата кухня,която вече закъснява с 1 м и несмея преди монтажа да харча излишно.
За сметките на парното немога да кажа защото сме на равни вноски ,но съм за парното каквато и да е сметката .
Така ти е топла цялата къща ,а  на ток все ми е студено,пък и цените станаха безумни.
Незнам за дръгите но ние плащаме по 40 лв ток при условие че нямаме никакви разходи-нито бойлер,нито печки пускаме готвим на газ незнам откъде ги набавят тези 40 лв.Представям си ако пускахме печки #Crazy

# 162
Относно фотоапарат и камера,аз също съм за фотоапарат,ако вземеш добър ще правиш хубави снимки,а също така и клипове.Продават се допълнителни карти памет с различни размери и много по лесно се свалят нещата.Това е мое лично мнение.Ние с нашата камера трябва всеки път да носим при Врачовски да ни сваля нещо ако ни трябва понеже е с касетка.Има и с дискове но не знам,аз лично сега като се замисля се чудя защо не взехме апарат вместо камера.
За тока сега при изравнението се надявам да имат те да ни дават,ние два месеца трябва 140лв да плащаме,но единия месец не се топлим на ток,само перем и готвим,а бойлера ни е някакъв малък който на момента загрява водата колкото ти трябва докато тече водата.

# 163
buba_85 май сме си само ние двете във форума  Joy

# 164
Е какво да се прави,мен толкова дни ме няма сега когато съм тук другите ги няма  Joy

Общи условия

Активация на акаунт