Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 165
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
добро утро момичета Red_Sonya изгляжда много вкусно, отдели ни едно парче кога тожем ще мине ма си го вземем Joy Joy Joy

# 136
Red_Sonya, страхотен пай! Обърсах си лигите и продължавам напред.
Аз съм на Дюканският режим и се въздържам от сладко и доста други неща...трудничко е особено около празниците, но суетата и ината ми са по-големи.

Муциту, пробихме ушите на Ема около годинката. Само защото всички я мислиха за момче. Crazy Пробих ги в София, вече нямам спомен колко струваше. Малката не плака много.

Ние сме до никъде с подаръците, в събота ще ходим да ги накупиме, че време не остана. Харесала съм й една интерактивна кухня, тя иска бебе с легло, стол за хранене и ваничка Crazy и съответно бебето трябва даси има кака, та ще купуваме и друга кукла с дълга коса. Защото кукла с коса е кака, а без коса е бебе. Joy Майка ми и баща ми изпратиха парички за подарък и от тях ще получи голямо конче.
Обаче пък си имаме елха, което украсихме онзи ден. Ема много й се радва и чака подаръците под нея.

Ние решихме да не се прибираме сега, а лятото когато времето е хубаво.

Хубав ден!  bouquet

# 137
Привет отново,
момичета приемате ли и една снаха врачанска на вашата среща Embarassed,някой ми предложи,а аз бързазм да се възползвам Hug Embarassed Embarassed.Даже сега в събота проверих в кой славянски кът ще е срещата,че нещо ме раздвоиха свеки и мъжа,че били 2.Нали за това в ловното става въпрос. newsm78 Поне като ви се изтърсвам в темата да се представя и на живо.

За чорапогащниците също ходих,ала бяха затворили в събота следобяд и днес свеки ми е купила,аз обаче не зная защо мислех,че са от плътните,а те са за малки дами-от дамските Joy.

За дупченето на уши,не зная защо казват,че се правело на Благовещение-25.03(аз миналата година разбрах,когато масово започнаха майки да казват,че са продупчили ушенцата на децата).Сигурно има нещо общо с празника на този ден,ама не съм запозната.

Ред Соня недей да зарибяваш с такива сладкиши да не те изюркаме да направиш един за купона Grinning,много вкусен изглежда,а иначе и аз като Ронка дюканка го карам,та ще си пия колата и ще си трая

# 138
bravy   Hug добре си дошла. То и аз съм в същият отбор ( дюканският) та и аз ще съм на кафенце и количка Wink
А наRed_Sonya не и се заканвам, че не мога да ям  Mr. Green , ама само да проям....има да я врънкам да направи някое сладкишче  Flutter

# 139
Аз останах с впечатлението, че ще е в този "Славянски Кът" на Благоев, ама аз ви предлагам да си направиме срещичка на Суми или някъде където е удобно на всички и да ходим на там заедно (всяки да държи другарчето си за престилчицата, да не се загубим).
bravy Хубава идея, може да направя коледни меденчици. Аз само си търся поводи да се въртя в кухнята.

# 140
Хубава идея, може да направя коледни меденчици. Аз само си търся поводи да се въртя в кухнята.
Ей, дразнител такъв  Mr. Green меденчици а? Тортички? Хмм ще я видим таз работа  Laughing
Колкото до Славянският кът- аз мисля, че е този до ДСК-то

# 141

Благодаря момичета Hug Hug Hug

О Бубе,как се радвам,че ще има и солидарни с мен Дюканки,ще си пийваме двечките кола и ще гледаме на другите в чашите Embarassed

Хмммм а къде е ДСКто,това някъде зад ЦКБто ли ще да е и кое е Благоев за непросветените newsm78 Hug Ние живеем в сградата на ПИБ под ОББто .Ейй много банки станаха Joy hahaha

Аз намерих това,което е  под пощата,в сградата на ловното(онова с еленчето върху сградата).Само не ми се смейте,ама за иноградец горе-долу се опитвам да се ориентирам hahaha Joy

# 142
Добре е както е предложила Red_Sonya да се съберем на Суми, пък после ще ходим. А, който иска направо там Simple Smile
Не сме само ние дюканки, има още едничка, но тя е в 3-та фаза  Wink

# 143
Привет!

Точно за Славянски кът 1 става на въпрос, който описва bravy (радвам се, че ще дойдеш). Намира се до Ловното, на гърба на пощата, отстрани на Пощенска банка.

Аз мисля в 13ч да отида направо там  Party

Успешен ден   bouquet

# 144
аз съм без претенции като кажете ще се събереме някъде за да няма объркали се

# 145
Аз направо там ще дойда ,защото току що ми праснаха една среща за събота и незнам докога ще се проточи. Shocked
Но ще дойда за по едно питие аз несъм дюкянка  Hug
Само незнам градините до кога ще работят да не ме сбъркат и от там .
Но аз съм твърда и упорита ще се постарая да дойда  Party

# 146
Здравейте момичета! Виждам че има от вас на прословутата диете на д-р Дюкан ,разкажете има ли ефект ,колко кила сваляте и за колко време,че и мен ме тормозят тези кила  #Cussing out #2gunfire

# 147
Намерих една много интересна мафиотска игра - ! Завладяваш улици, които ти носят пари. Биеш се с другите. Правиш си банда с други гангстери. Има много коли, оръжия и кучета, с които се въоръжаваш. Графиката е супер яка! Регистрирайте се на http://bgmafia.com/?affuid=53451!

# 148
Здравейте момичета! Виждам че има от вас на прословутата диете на д-р Дюкан ,разкажете има ли ефект ,колко кила сваляте и за колко време,че и мен ме тормозят тези кила  #Cussing out #2gunfire
За 2 месеца 12кг.! Peace При положение, че не бях много стриктна в началото. Embarassed Сега съм в 3-та фаза и си задържам килата, но тъй като искам да сваля още 3 кг. от днес се връщам във 2-ра фаза. Crazy
Има тема за Дюкан в подфорума за диетите.
Тук вали от вчера следобед и днес няма да излизаме.
Приятен ден момичета!  bouquet

# 149
Браво Ронка!Аз искам 7-8 килограма да сваля ,явно ще трябва да си наложа ината и да пробвам.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт