Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 180
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Честито платено майчинство 1 година и за  майките в заварено положение  Grinning

newsm78 Това сигурно ли е и прието ли е вече?  Simple Smile

# 121
# 122
  • Бургас
Аз съм към социалните и за мен не се отнася, но се радвам за вас! Честито! А тези детски от 25 лв ще станат ли 35 от януари?

# 123

Благодаря!  bouquet
Аз ще родя до края на тази година, но при това положение ще ме хване и мен 12-месечното майчинство.  Laughing

# 124
момичета а за събирането какво стана последно? а подаръци ще има ли? пишете за да знаем какво да правим аз ще идвам 1000000%
il84 надявам се малката скоро да и мине и ние бяхме скоро на лечебна хумана, да ти кажа един бабешки лек за разтроиство, пресен джоджан го изтискваш и даваш една лъжичка чаена или кафяна

# 125
  • Бургас
Иве, да- на  20.12 от 13ч. в Славянски кът зад пощата, без подаръци. Ходих до там, много е приятно, видях се със Слънчо, запазила е маси. Hug Може и Мими да дойде Heart Eyes Казах и. Дано времето да е хубаво.

# 126
Здравейте мамчета  Hug
Да питам нещо тези които ще дойдат на срещата . Коя ще си вземе детето (децата) защото се чудя да взема ли Василена или не  newsm78, не за друго ами да облекча малко мъж ми  Grinning или да си дойда сама на спокойствие  Twisted Evil .
друго да кажа -за памперсите , последния път взех на Хъгис (7-18кг) класик но нещо като чели  не съм много доволна ,знам ли може би като съм си свикнала все на Памперс  Crazy .Някак си по бързо се напълват и не ми стоят така меки  като другите   .
Ох нямам време за повече питанки че мъненкото ме тегли за краката (пиша изправена , иначе се качва на стола и почва да пипа мноооооооого )
Лек ден от мен   bouquet
Ако има рима удари ма

# 127
  • Бургас
Здравейте, мами! Hug Как сте? Коя от вас е пробила ушичките на момиченцето си, къде и колко струва, на каква възраст е било детето? Питам, за да знам занапред  за Тамара..
 Галче, наистина, ако искаш я вземи, както ти каза една от мамите, ще я гледаме , а и тя  сладурката е кротка..общителна също..няма да ни е в тежест..не се притеснявай.. Hug

# 128
При нас коледа дойде по-рано и вече си имаме подаръци. Ето един от тях http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285409&pid=9390845. Първото, което направихме е да сложим кукла, тя започна да я вози, след малко я хвана за главата, хвърли я на земята, обърна се, приклекна и седна в количката (добре, че е здрава  Joy). Повозихме я малко, но тя започна да я ползва за столче, за пред телевизора.  hahaha Голяма игра пада. А с елхата колко бели направи, догодина ще купуваме нова. А много дърдори, ходи и нарежда по цял ден. Има пистолет и като и показах какво се прави с него, цял ден ходи и стреля наред.  JoyСтава човек, нашия дзвер.

Снимах я и при елхата http://www.babyy01.snimka.bg/album.php?album_id=318574. Има и клипчета, на които танцува, но не знам кога ще ги кача.

# 129
_baby: Леле, колко брзо растът тия деца.. Ще я водиш ли на 20.12 при Дядо Коледа, да казва стихотворение. Аз ще водя Криско, но явно стихотвотението ще го казвам аз.. дали Дядо Коледа ще ми донесе и на мене нещо?

ПП: Да ви се похваля, успях да направя шоколадов фондан, при това от първия път. Утре ще ви почерпя на закуска с въпросното творение, предупреждавам от сега, подгответе се психически, приготвила съм страхотна вкусотия, да няма припаднали от преяждане утре сутрин.

# 130
Значи, утре ще тръгна по-рано и ще мина през Весето, ще изям всичкото сладко и ще съм щастлива.  Hug
Една вечер, след баня, преди да прибера халатчето на детето, то отиде при него и започна да го експлоатира като телефон. Ей на: http://www.vbox7.com/play:5334959b.
И вече се храни самичка, къде с лъжицата, къде с ръцете: http://www.vbox7.com/play:e79a8d99Joy

# 131
 Simple SmileЗдравейте момичета!Аз от време навреме надничам при вас да видя как сте и какво ново има из Враца Mr. GreenИ понеже видях ,че сте писали за Дядо Коледа на 20.12 newsm78 Къде ще етой и за всеки ли е мероприятието?
Да сте здравички и послушни! PeaceПоздрави от нас!

# 132
Уви, организират го от работа.. и понеже с на Мимка мъжът и работим на едно място, я питам ще ходи ли.
Колко подаръци му се събират на Криско края на тоя месец. Дядо Коледа на 20-ти ще му подари един, после на 23-ти пак Дядо Коледа ще се появи (само че на работата на баща му) и пак ще му подари подарък, тогава е и рожденият му ден, така че вечерта ще получи още подаръци. На 25 истинския Дядо Коледа ще слезе през комина и ще му остави 1 подарък под елхата, към обед ще се окаже че той по погрешка е оставил още 1 подарък под елхата на баба и дядо, а в ранния следобед и под елхата на другите баба и дядо, а на 31 ще чакаме Дядо Мраз - че нещо ни липсва "бай Тошовото" време. А в промеждутъка от Коледа и Нова Година, може и прощъпулник да му правим и пак подаръци.. Ще вземе да се разглези май.

ПП: Мале Мимка, ми тя голяма сладурана станала, как бърбори само, че и сама се храни, ако я научиш и да си пере лигавниците сама направо няма да има нужда вече от вас.

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 19:18 от Red_Sonya

# 133
Ще ходим на Коледното парти, но дали ще оцелеем, че каубойката върви из апартамента с пистолета и вика бум-бум.  #2gunfire hahaha

# 134
Добро утро поспаланковци...
Поднасям сутрешното кафенце и както ви обещах.. най вкусният "peanut butter pie" - лично производство

ПП: Не че искам да се оправдавам,но да си кажа: незнам някъде да се продават тавички за пайове и затова е в такава чиния.

Общи условия

Активация на акаунт