Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 184
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Още един глас за нашата Зузи Hug
bravy, чорапогащниците по 2 лв. се продават на пазара в магазина на ъгъла в дясно, като вървиш от ул." Кръстьо Българията" към пазара, смесен магазин е, като базар. Има и хранителни стоки в него. Добре дошла с нас на 20.12 Hug

# 106
Муциии благодаря ти!!! Hug
А сбирката последно кога е?
 newsm78

# 107
Муциии благодаря ти!!! Hug
А сбирката последно кога е?
 newsm78
И аз ти хвърлих един глас, а да взема да дойда на сбирката, така и така ще черпиш, че и пари няма да нося.  Joy Майтапя се, няма да мога да дойда.

# 108
Муцка, линийката ти е жестока coolcool Ама що пък марсианко? newsm78 Три пъти го прочетох, да не би да бъркам аз нещо Laughing

# 109
  • Бургас
Зузка, на 20.12 остана, не ми казвай, че няма да дойдеш:) Hug
Мише, Кръстев на 4 Д като изкара снимката, каза, че била приличала на извънземно, та от там Марсиана все и викахме във форума на септемврийките, даже много от тях мислеха, че така ще я кръстя Laughing

# 110
Зузка, на 20.12 остана, не ми казвай, че няма да дойдеш:) Hug
Мише, Кръстев на 4 Д като изкара снимката, каза, че била приличала на извънземно, та от там Марсиана все и викахме във форума на септемврийките, даже много от тях мислеха, че така ще я кръстя Laughing
Абе тоя не е ли виждал до тогава бебета на 3Д ... Как може да каже такова нещо #2gunfire Гледай каква хубавелка е Hug Айде отивам да се къпя и после да лягам... дано тати успее да приспи Миша през това време Whistling

# 111
Добро утро!!!
Цитат
Зузка, на 20.12 остана, не ми казвай, че няма да дойдеш:)
Как няма да дойда бре душици ,кога друг път мога да седна с вас на една маса а? Hug

# 112
Добро утро, момичета! Извинявам се, че нахлувам във вашата тема, но имам една питанка към вас! Embarassed Аз съм от Монтана и утре трябва да заведа дъщеря си на профилактичен преглед при ортопеда , който идва във вашата клиника от София - д-р Алексиев. Въпросът ми е къде се намира горе-долу тази клиника? Чух че била малка сграда до болницата или до поликлиниката ви (не помня до кое от двете). Ако някой знае и ми обясни в общи линии къде трябва да идем, ще съм страшно благодарна! Hug

# 113
il84 казва се "Първа частна болница" , намира се до болницата ( там се намира и 1ва градска поликлиника). Ако пътуваш с тролей слизаш на спирката на болницата и продължаваш да вървиш от същата страна на болницата малко по нагоре се намира тази болница- питай на място всеки ще ти обясни  Hug Ето ти и снимка на сградата Адреса е ул. „Скакля“ 6

# 114
Огромни благодарности, Bubeto*!  bouquet С кола ще бъдем със татито и дребното. Благодаря за снимката! Ще се оправим някак си, мъж ми твърди, че знае горе-долу къде е болницата, така че би трябвало да се оправим!

# 115
il84 Пътя за бърза помощ е от лявата страна а доктора е от Горна баня а не от софия  мога ли да те питам за колко часа си записана, и какъв е по точно проблема на малкото ако не е тайна

# 116
За 10:20 ч. Нямаме проблем с детето, Слава Богу! Аз исках да я заведем, защото е родена с форцепс и знам колко опасно може да бъде това. За мое успокоение отиваме. Тук  в нашия град преглеждат само на око, нямат апаратура.

# 117
и аз имам записан час за 11,20 но още се двуомя дали да ходя

# 118
Честито платено майчинство 1 година и за  майките в заварено положение  Grinning

# 119
и аз имам записан час за 11,20 но още се двуомя дали да ходя
То и аз взех да се двоумя вече, че малката ака 2 пъти слуз тази сутрин и ако продължава така... Док ми изписа лечебна хумана и някакви прахчета. Ще давам днес и утре ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт