Има ли мами учителки по английски език?

• 74 677
  • 148
  •   1
Отговори
  Здравейте ,
 мили мами учителки!
 Спешно ми трябват разпределения по Английски език-ЗИП за 6,7,8 клас! Благодаря ви предварително !  bouquet

# 1
провери ли в сайта на мон или в регионалния инспекторат по образование - там би трябвало да има Simple Smile(

# 2
Имам разпределения по ЗИП за 6 и 7 клас,надявам се да ти свършат работа,но... не знам как да ти ги пратя Embarassed.СРАМ!!!

# 3
По-точно не разпределения, а уч. програми.

# 4
Изпратих ги на лични, но за съжаление не можах във вид на таблица и са малко неясни. Rolling Eyes

# 5
  Много благодаря ! Да си жива и здрава! cheers bowuu

# 6
Търся разпределения по ЗИП английски за 7 и 8 клас! Работя по Longman...Благодаря... Simple Smile

# 7
   Танечка  ни е сме по Hello на Просвета.Ако ти върши работа програма.  bouquet

# 8
Здравейте, бихте ли ми пратили разпределенията за ЗИП англ. ез. за 7 и 8 клас по Hello! и на мен. Много ще съм Ви благодарна!!!

# 9
 Здравейте и от мен!
Ще ви бъда много благодарна, ако ми пратите разпределение за 8 клас на Просветапо англ. език.
Предварително благодаря Hug

# 10
Здравейте, и на мен ми трябва разпределение за ЗИП англ.8 кл. по hello.Моля изпратете ми го.
Благодаря предварително!  bouquet

# 11
 Здравейте, радвам се, че ви открих. Simple Smile
Вижте тук:
http://bglog.net/chujdiezici/33192
И аз имам въпроси: кога точно преподавате транскрипцията и как запознавате децата с нея?
Колежката ми твърди, че това става в пети клас, за 4-5 часа, още в началото. Според мен - и по-рано.

# 12
И за разпределението за ЗИП трябва ли да се пишат цели и очаквани резултати? ooooh!

# 13
Здравейте и от мен!И аз търся разпределения по английски език ЗИП за 7 и 8клас,че не ми се получават нещата,а трябваше вече да съм ги предала...Моля някой ако може,да ми помогне! Praynig

# 14
Да добавя само,че работя по Hello Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт