Има ли мами учителки по английски език?

• 74 678
  • 148
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте искам да попитам има ли някаква книжка с тестове на нивото на Blue sky за четвърти клас.

# 16
Мами, спешно ми е нужно разпределение за осми клас. Работя по учебника на Hello.
Помогнете ми, моля Ви!

# 17
Здравейте!Да се включа и аз!  Grinning Относно въвеждането на транскрипцията - още в трети клас! След началния преговор, за 2-3 часа предавам основните знаци! Децата бързо свикват с нея и им е по-лесно да "четат". За родителите също е голямо облекчение защото могат да помагат на децата си. Да ви помоля и аз за разпределение - за 2-ри клас ЗИП-1 час седмично. Работя с учебника на Longman - Blue skies. Благодаря!  bouquet

# 18
Мне, моите в трети клас скришом си пишеха произношението на бълг. език, трудно разбираха "маймуницата". Simple Smile
В пети подробно ще ги запозная с основите и т.н.

# 19
Здравейте, мами! Да се включа и аз в темичката. Надявам се да се помагаме през новата учебна година Hug Учител съм по АЕ 2-6 клас. Hug

# 20
Елизабет, още ли ти трябва разпределението? Жалко, че намерих темата толкова "рано" Blush

# 21
Здравейте искам съвет за Варна ,към коя школа по английски да насоча сина ми ,който е в пети клас ?

# 22
Добре де, само в нашето училище ли по английски език се работи в Winners?

# 23
  • на терасата
Здравейте,
Имам два въпроса към вас. Синът ми си беше написал в едно изречение в домашното "Mom" (мама) и airplane. Учителката поправила "Mum" и  airOplane. Аз не зная добре английски и сигурно ми убягват детайлите, но бихте ли ми казали кое е грешното на "Моm" и "airplane"?  В речника ги има и двете думи. Благодаря ви  bouquet

# 24
Така mom е на American English, a mum на Britsh English  airplane- Am E aeroplane - Br. E но airoplane - без коментар Тя явно ги учи само на Br. E, макар според мен да не е правилно трябва да се признават за верни и двата вида - все пак те си съществуват , а не едното да е остаряло и да не използва

# 25
Здравейте!
Знаете ли откъде мога да изтегля ръководство на учителя на INSIDE OUT UPPER INTERMEDIATE. Сега не мога да си го купя  Embarassed, а ми е спешно.

# 26
пробвай оттук http://bombbook.filegranted.com/1/search.php?q=inside+out+teache … ediate&afid=4   уупс сега видях че е платено, еми търси в чичко google    виж и тук, дали е ще ти свърши работа http://filestreasury.com/?route=download&action=load&name=[MAC]-inside_out_teacher_book_upper_intermediate.BG-Deluxe.Edition.zip&id=qwertyweaxaecaw

# 27
Благодаря за бързия отговор, но не ме пуска, платено е.

# 28
Записвам се в тази група Simple Smile

# 29
И аз се записвам в  групата.Тази година ще водя 5, 6 и 7 клас-Energy for Bulgaria.

Общи условия

Активация на акаунт