Има ли мами учителки по английски език?

• 74 678
  • 148
  •   1
Отговори
# 30
Merula, аз 3,4,5 като последния по Energy, ако ти трябват разпределения свиркай Simple Smile

# 31
Момичета, трябва ми разпределение за ЗИП - 3 клас 1 час седмично! Работя по Blue skies! Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне!

# 32
Merula, аз 3,4,5 като последния по Energy, ако ти трябват разпределения свиркай Simple Smile
Благодаря, но имам от миналата година. Ще се възползвам от предложението за помощ ако ми се наложи. Simple Smile

Р S  Правиш ли тест след всеки unit?

# 33
след Unit не. Миналата година много им се канех, но сега съм решила твърдо да ги измъча 

# 34
след Unit не. Миналата година много им се канех, но сега съм решила твърдо да ги измъча  

Само да вметна, че тестовете не са за наказание, както масово се смята в българското училище, обикновено ако учителката е ядосана от "лошата дисциплина" или просто за сплашване, а са инструмент, с който се отчита езиковото - в случая - развитие на децата. Ако обучението се провежда адекватно, нормално е децата или учащите изобщо да се стремят спонтанно към това да открият докъде са стигнали.

Тайната на доброто чуждоезиково обучение е в това да създадеш
1) положителна нагласа у подопечния
2) да задействаш механизма /устройството/ за научаване на езика //Чомски/, с майчиния език впрочем се случва абсолютно същото.
Затова много често се случва дете, което е изложено на въздействието на даден език да го проговори спонтанно без каквото и да било обучение; това не е изолиран случай, случва се масово.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 10:46 от Tiger Lily

# 35
Е, и аз да вметна, че нямах предвид "измъчване".

# 36
  • вече и в други градове
Току що откривам темата и ми стана интересно  - какво представлява "Разпределение за ЗИП"? Все си мислех че за ЗИП се пише програма т.к. това са допълнителни часове по езика и освен това се работи по друг учебник или помагало различно от това за часовете по ЗП. newsm78

# 37
А има ли мами от Пловдив?

# 38
Запис  Hug

# 39
здравейте ...
в нашето училище се учи/преподава по Join Us 
http://www.pons.bg/index.php?act=products&do=details&id=767
ако някой има ще съм благодарна да даде разпределение за 3 и 4 клас ...
  bouquet

# 40
Здравейте! И аз тази година ще водя 5 клас по Energy.
Интересно ми е как процедирате с тестовете-давате ли целия тест наведнъж или го делите на 2? Питам, защото така заложените тестове са предвидени за 2 учебни часа, а при нас блок часове в 5 клас не се допускат.
Иначе разпределението го има на сайта на Longman,както и в ръководството за учителя.

# 41
  • София
здравейте ...
в нашето училище се учи/преподава по Join Us 
http://www.pons.bg/index.php?act=products&do=details&id=767
ако някой има ще съм благодарна да даде разпределение за 3 и 4 клас ...
  bouquet

В сайта на "Понс" има разпределения по учебника. Виж в раздела за учители.

# 42
Успешна учебна година, момичета!  bouquet
 Имам едно питане, дано някой ми помогне с отговор! Можете ли да ми препоръчате интересн и не много труден учебник за ученици от 9 клас( учили са АЕ от 2-ри, но след 5 са преустановили малко сериозното учене Mr. Green) В класа има и дечица , които го учат от 6-ти и като цяло е една бъркотия... Много ще се радвам на препоръки относно подходящ, одобрен от МОМН учебник. Ако има такъв и неодобрен също приемам заглавия.
 И една молба, ако някой има разпределение по АЕ за 2-ри клас за "Free way" би ли ми го пратил на лични Hug

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 17:53 от smiled_

# 43
Здравейте, имам нужда от разпределение за 9 клас Links. Благодаря предварително!

# 44
   Здравейте ! Сега откривам темата .
Тази година ще преподавам АЕ от 2 до 5 клас  по "HELLO" на изд."Просвета". Имам  разпределенията
 от 2 до 7 клас , с изключение на 5 клас . Ако някой иска да пише да пратя.
     И търся разпределението   за 5 клас.

Общи условия

Активация на акаунт