Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 151
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Мише, радва се, стои с отворена уста:), но нали сме малки- само това, ама ако я пусна, ще дръпне нещо, но неосъзнато..
Весели празници и от мен! Hug

# 211

Добро утро Момичета  Hug Хайде на кафенце и лека закусчица

Метко виждам те ще хапнеш и ще избегаш smile3534 smile3534
Зузум и теб те виждааааам  Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 09:21 от Скорпионка

# 212
Скорпионка каква ти лека закусчица-това си е направо страхотия Heart Eyes
И аз съм за повторение на срещата ,но имам едно условие,ако не се изпълни няма да присъствам Naughty
Следващата сбирка да се състои някъде където има кръгла маса иначе неидвам.
Някои хора само ги видях ,а дума необелих с тях не е чесно.
Имам даже предложение в механа "Нашенци " има страхотни кръгли маси .
Ако не сте съгласни за там няма проблем условието ми е да седим на кръгла маса всеки да каже наздраве на другия без да се надвиква и да се гледаме всички в очите  Peace
Кой е съгласен да вдигне ръка  Joy

# 213
 newsm10 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Аз съм за

# 214
# 215
Здравейте и от мен с днешна дата.Мерси за закуската.За срещата и аз съм съгласна,даже ще ми е близо.
Хубав ден на всички.  bouquet

# 216
А къде се намира

# 217
Аз мисля че става на въпрос за една механа до Пенките.Ако греша казвайте.

# 218
Да,за тази механа става въпрос.
И аз съм за среща и кръгла маса,но нека да е по-натам да стане Иванчо по-голям да мога да го оставям(или да го взема с мен)
Гледам добре сте си изкарали онзи ден Simple Smile
Хайде отивам да храня малкия звяр Joy

# 219
Цитат
А къде се намира
Гале,мъж ти неводи ли те по кръчми ?
Още я наричат" при Гицата"
Точно до Пенките .
Цитат
За срещата и аз съм съгласна,даже ще ми е близо
а на мен ще ми е още по-близо само слизам по стълбите и съм там JoyСложих смешко ,не защото е толкова смешно това което съм написала.Помислих си друго ,но ме беше срам да го напиша .Вие се сещайте
yanchik виждам те!Ако не греша термина ти беше някъде преди коледа,я кажи да си нямаме бебе вече?

# 220
искам да ви попитам дали знаете и изобщо има ли във града ни хомеопатична аптека или пък друга към която мога да поръчам сребърна вода досега удрях на камък където попитам и се принудих да си поръчам по интернет ама ми излиза скъпа доставката, едно шишенце е 3, 78, а доставката ми е 5 лева.

# 221
имам въпрос   
ходя на козметик където лицето се почиства с един уред наподобяващт ,, игла за плетене неа една кука,, НАИСТИНА  лицето е почистено всяка поричка на лицето боли разбира се но има ефект НО мисля че това е голям стрес за кожата
А пък ходих няколко пъти и при друга козметичка която залага повече на козметиката    масажите и работи безболезнено като изляза от салона сам много свежа но пък след 10 дни все едно не ме чистила
Въпроса ми е кое е за предпочитане първото което е болезнено и ефикасно и наистина ли е товкова голям стрес за кожата или пък второто където няма стрес но няма и много голям резултат а пък ми е и много скъпо  за да има ефект  трябва да ходя през10 дни по 55лв са 165лв месечно
Моля за съвет

# 222
Кой е съгласен да вдигне ръка  Joy

Peace

Напълно съм съгласна с теб Naughty Видях, че не ти е комфортно там на края на масата, а и така наистина не всеки можеше да комуникира с всички останали  Naughty Нашенци е чудесно предложение-аз много го харесвам. След празниците ще мине тарапаната и ще подвикнеш от терасата ти да запазиш местенца  Wink  Mr. Green

# 223
Цитат
А къде се намира
Гале,мъж ти неводи ли те по кръчми ?

Бешало минало време  Sad когато бяхме млади и без деца  Naughty )
Сега хем няма време хем няма кой да ги гледа . Имаме си баба у нас , но кажехме да гледа детето (когато беше само едно ) тя все казваше : Ама нали миналата седмица  излизахте Пак ли ? Sick #Crazy и така.А пък сега с две ....... изключено Naughty само поотделно за малко . Който има деца да си ги гледа - ние сме на този принцип Crossing Arms

За хомеопатична аптека не мога да помогна , мисля че при Узунов могат да се намерят някой неща но пак не съм сигурна .
А за козметик и там съм гола вода . Съжалявам момичета  Embarassed Embarassed

# 224
  • в полите на.... Балкана

yanchik виждам те!Ако не греша термина ти беше някъде преди коледа,я кажи да си нямаме бебе вече?
[/quote]

Здравейте на всички мами, newsm53 Да, ZuzyM ,вече си имам бебче-родих на 10-ти,  ylinfant-момченце Кристиян 3750 кг./видях малко зор при напъните че е големичък/ Всичко мина нормално,добре сме и двамата.Сега основно спим и ядем.

Общи условия

Активация на акаунт