Отговори
# 210
  • Някъде в търсене ............
Да се отчета , преди малко баща и я записа на коледния турнир. Искат 5 лв., трите имена и от кое училище е

# 211
Благодаря на всички които дадоха своето предположение за решаването на задачи 7 и 10
За номер 7 още се чудим ...днес Софи ще пита госпожата
Номер 10 и ние я решехме по- късно ...Първите цифри 0 и +1
Весел празник на всички именници!

# 212
  • София,
Честит Рожден Ден на ДАНИ! ДА е живо здраво и палаво дете, весело и щастливо детство и само шестици да носи в къщи!  ura Tada  ura

ЧЕстито и на именичките ни днес и на тях здраве и късмет! newsm51

# 213
Честити рождем ден на Дани много да радва мама и тати  Hug
Благодаря ви момичета за хубавите поздрави  Hug

# 214
Честит имен ден на Аника и на всички, които празнуват днес! Весел празник!

# 215
  • Ланкър, планините Овнерог
ХА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ПРАЗНУВАЩИ ХОРА!!!

# 216
  • София
Честит имен ден на всички Анита Hug  bouquet

Честит рожден ден,Дани newsm59

Вайда,със сълзи сме се смяли Joy голями сладури.

# 217
  • Linz
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Да се отчета , преди малко баща и я записа на коледния турнир. Искат 5 лв., трите имена и от кое училище е
Кой турнир?
Ние сме на коледен шахматен турнир в неделя на Червено знаме, да не сте и вие там?

# 218
  • нейде там, където ....
ХА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ПРАЗНУВАЩИ ХОРА!!!
Hug И от мен
За коледния турнир ние сме в 125-то. Пак пропускаме рисуването, ще се занимаваме у дома после.
По български са стигнали до буква ф. В помагалото по български език при нея има грешка - включени са за диктовка букви, които не са взети. Справихме се, замествайки ги с точки. Ентусиазъм - две страници писане + толкова задачи.
Фантичка, дано сте добре вече и да липсваш поради Коледни ангажименти.

# 219
  • Някъде в търсене ............
Рени, ние сме  на математика Party, за шаха предполгам по-нататък ще се тормозят  с тати ,аз съм далече от него знам как се местят фигурите и ми е предостатъчно  Mr. Green

# 220
  • София
Съни е с червено гърло,пие антибиотик и до края на седмицата ще си е вкъщи.Вчера лекарката я питаше дали сега я обича щом няма да ходи на училище.Остана доволна,но бързо бързо и попарих надеждите,че само ще си почива.Сега пише по математика.НА обяд ще отида до училището да каже госпожата какво са взели и какво е домашното.

# 221
  • Linz
Рени, ние сме  на математика Party, за шаха предполгам по-нататък ще се тормозят  с тати ,аз съм далече от него знам как се местят фигурите и ми е предостатъчно  Mr. Green
А, ок. Понеже и нашия турнир е 5 лв.
Аз като дете играех шах, но сега ми е досадно и ме изнервя.
Александра от днес е на училище, но май още не е напълно здрава.

# 222
  • Ланкър, планините Овнерог
Хайде пак да почерпя. Днес чавето Констанца става пълноправен първокласник, т.е. става на 7г.

Това ще да е тортата тази година  Crazy

По този случай довечера съм на родителска  Mr. Green

# 223
Честит рожден ден на Танти!!!
Много здрава и усмихната да е през цялата година, много късмет и щастливи мигове да я съпътстват!!!

# 224
  • Варна
Честит рожден ден на Танти!!!  bigdance2 Да е здрава, умна и послушна! А това е за мама -  smile3525
Честито на патерица и на вчерашната рожненичка и на всички именици от вчера също!   bouquet
Аника, това е специално за теб!  newsm51
Хубав и усмихнат ден на всички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт