”Времето сякаш бавно минава, нямам търпение МАРТ да наближава”

• 19 037
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Ами, да те там вече всички са в 7-ми месец. Така, че може да има някоя изненада  Grinning
Да е живо и зраво малкото човече  Grinning
Аз за това мисля след НГ вече да си придърпам и креватчето в спалнята ми и вече да си стягам нещата по-сериозно. Ще започвам с прането и гладенето, че като знам колко време ще се мотая с това  ooooh! Мнооого мразя да гладя  Crazy А сега ще трябва ад изгладя наведнъж цял гардероб  Whistling

# 181
dessiss в тяхната тема!преди малко съобщиха!veselina_s_p на мен все ми се виждат много рано тия покупки и подготовки.Магазините няма да затворят,когато дойде нашето на ред,но си права за някои по големи нещица и аз почвам да се замислям за края на януари!

# 182
Здравейте и от мен за днес!  И аз да се включа в обсъжданите теми, относно бебо мога да споделя, че постоянно го усещам, май няма почивка това дете, за спането спя и на дясно и по гръб, нямам проблеми за сега, но  на ляво се чувствам най-спокойна заради препоръките може би. Да ви споделя, че и на мен сутрин ми е изтръпнал крака върху, който съм спала и даже ме боли, като натъртен е, а и крампи от време на време се появяват най-вече нощем и е гадно, даже от няколко дни ме боли прасеца на десния крак все едно имам мускулна треска. Много ми кървят  венците, направо някоя сутрин като се погледна в огледалото съм, като вампи и този отвратителен вкус на кръв в устата...Вие как се спасявате от този проблем ако го имате??? Аз продължавам с оплакването още съм болничка, продължавам да бухам и то само нощем, не е дълбока кашлица, но ме мъчи и не мога да спя по цяла нощ. Ами така е като не можем да пием почти никакви по силни лекарства ще си отглеждаме вирусите, знаете ли колко се уплаших, като ставах през ноща в банята от кашлицата и имах храчки с кръв, незнам причината, заради въпросните отслабени капиляри ли е, от носа ли беше, от венците ли незнам, но утре ще ходя на доки за всеки случай, мъжа ме успокоява, че е нещо нормално и аз уж се успокоих ама ще видим, никога не съм имала такива проблеми, дали не е от напъните от кашлицата, а и ме е страх и за бебо, като кашлям усещам как ми се стягат и напрягат коремните мускули. Хайде стига съм ви занимавала с мойте болежки, просто реших, като съм тръгнала да се оплаквам да ви се оплача наведнъж! Joy

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 16:44 от dobro_nastroenie

# 183
  • Варна
dobro_nastroenie аз да ти отговоря на каквото мога. За венците аз питах преди време защото и аз бях като вампир и постоянно ми течеше,мамите ми препоръчаха доста неща,но аз се отървах от кръвта с най-обикновено жабурене с вода за уста и венци,незнам дали е от нея или от само себе си ми минаха   newsm78  За кашлянето,аз мин седмица бях болна и кашлях,но доки ми каза че понеже сме в напреднала бременност въобще не е хубаво да кашлям точно защото се стяга корема и може да започнат контракции. Смучах фитолор-бонбони хранителна добавка и спрях да кашлям на следващия ден. Препоръчвам ги ,на мен ми помогнаха веднага. И аз като теб имах кръв като след кашлица се изплюя,но се оказа че е от разраненото ми гърло,абе гадна работа. Не се шашкай ,но иди на лекар за по-сигурно. Желая ти бързо оздравяване.

# 184
Здравейте мамчета!
Току що се записах  за лекцията на 9.12.
Кой още ще ходи и как ще се познаем та да седнем на една маса всички? newsm78 

dobro_nastroenie и Роси и Мария  и ги познавам, за други не се сещам. БОДЛИВКА хайде няма ли и ти да дойдеш? Мисля че и ,poli+ имаше желание да дойде, хайде идвайте и после да пиеме кафенце. cvetka-koketka  и Ели май също бяха писала , че ще идват на тази лекция !
Не ми се ще да съм сама!

# 185
dyMa аз ще ходя с мъжлето и ще се радвам да се запозная с останалите мами  smile3521

# 186
dessiss, благодаря за съветите, в банята точно пред очите ми сутрин се мотае една вода за уста и венци, хич не обичам да се жабуркам за това и така си стои само няколко пъти е използвана, но явно трябва да започна редовно да я ползвам. Ще пробвам с препоръчаните от теб хапчета за кашлица, дано и при мен има такъв ефект, макар, че кашлицата вече отшумява, ще видим какво ще каже и доки, ох дано по бързо да минава тази зима и това да са единствените болести, които ни спохождат. dyMa и аз ще те позная и още други мами ще идват, незнам дали ще се поберем на една маса, може да запълним и две, голям отбор сме, предлагам да се уговорим да се чакаме някаде пред сградата на ЦУМ,  например в 10:00 ч.  за да не се изгубим горе в тълпата и да се познаем, самата лекция е на 3 етаж в Тайгър степ, аз не съм ходила до сега и незнам колко мами се събират. Нека да се преброим кои и колко ще ходим!

# 187
И аз съм на линия на лекцията на 9ти. Съгласна съм да се чакаме отвън по-рано. И за 18ти съм се записала.

# 188
Май за лекцията на 9.12 сме си множко  Laughing
1. cvetka-koketka
2. elg
3. shushi_13
4. TaniaR
5. зелено човече
6. добро настроение
7. Tony_st
8. kikoimery
9. dyma
10.Роси

а може и да пропускам някой  newsm78
А как ще се познаем  newsm78 Аз никоя мама не съм виждала! А от снимките дали ще ви позная? А това за предварителното събиране е ОК. Кажете къде само да се чакаме!
Днес се записах на ФМ с доплер другата седмица - та ще го видим нашия пишльо как върви, дали се е завъртял или е седалищно още. Но май не е - по ритниците съдя, че си е с д-то напред
Пък и да Ви се оплача...кой знае до колко ще си откукам в офиса - да чакам мъжлето да мине да ме вземе. Че в 17ч му пристигат едни чужденци по работа...пък докато ги настани, само да не решат, че трябва да вечерят  Stop

# 189
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
И аз съм за лекцията на 9.12  Laughing   макар да бях на една подобна.

# 190
  • София
Здравейте майчета-зайчета, Wink
Есме, мила, аз пък да си призная се трогвам, когато някой забележи "състоянието" ми и прояви интерес...  Embarassed незнам, някак ми става приятно! Теб, обаче, щом те дразни, се опитай да не им обръщаш внимание... надали го правят с лоша умисъл!
ЛЮБИМА, много се смях!
tai, честита придобивка и от мен, само хубави моменти да запечатвате!
Elg, завиждам ти благородно за утре! Хубаво да си починеш! И не обръщай внимание на всички, които те дразнят, любувай се на таткото и си свиркай!  Whistling Hug
Tony_st,  Hug Дано си добре, не се пренатоварвай!
dobro_nastroenie, дано бързо оздравяваш. Между другото, изпразни си малко кутията!  Hug
Момичета, къде ще празнувате НГ, решили ли сте вече?

# 191
Предлагам  да се чакаме по рано от 10 часа, щото то май в 10 започва , а все пак да си вземем и места. Така че ако искате в 9.30 до 9.45 пред главния вход на ЦУМ и после се качваме всички заедно.

# 192
Добреее, ставаме мнооого добър отбор:

1. cvetka-koketka
2. elg
3. shushi_13
4. TaniaR
5. зелено човече
6. добро настроение
7. Tony_st
8. kikoimery
9. dyma
10.Роси
11. vesel4e

Среща 9.50 ч. отпред пред главния вход на ЦУМ, тъй като сме с тумбаци предлагам на някоя от пейките То ЦУМ отваря в 10ч, така че смисъл особен няма да висим отпред много. Аз като звънях в 9 месеца - те казаха, че настаняват до към 10.30 и чак тогава почвало...

# 193
veselina_s_p на мен все ми се виждат много рано тия покупки и подготовки.Магазините няма да затворят,когато дойде нашето на ред,но си права за някои по големи нещица и аз почвам да се замислям за края на януари!

Ами, хич не е рано  Grinning Аз понеже си имам обеца на ухото от предния път и този път до края на 8-ми мес ще съм си подготвила всичко  Peace
Така, че като започна да пооправям от януари, до средата на февруари да съм готова  Grinning

Добро настроение, всеки път, като тръгна да ти чета пост, все се каня да те помоля нещо. Може ли да си отделяш отделните мнения по различните въпроси в отделни абзаци. Така много трудно ти се чете поста, като се прескача от едно нещо на друго без обозначение  Peace

# 194
да е живо и здраво бебчето от февруарската тема.
Май Веси е права, че трябва да се подготвим от януари. Аз и без това така съм си решила.

Утре се отдавам на лежане и гледане на филми, по някое време ще направя нещо за хапване на мъжлето, че имаме месечинка, а си ги празнуваме Rolling Eyes

За срещата на 9 месеца съм на линия пред ЦУМ. После сам свободна ако ви се ходи да хапнем.

от мен лека вечер и много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт