Мy Toys - В света на играчките !

• 38 711
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Ние имаме стол4е с Иzофикс, на Рьомер модел "Дуо Плус". БеШе най доброто, когато го купихме, ето го http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1678601  (наШето оба4е е сиво).

С две скоби ли е и всички с изофикс по един и същи начин ли се закрепят?

# 302
момичета,да кажа за слона-днес го пусках няколко пьти и изобщо не е вярно,че в продьлжение на 10 мин. `хвьрля` пеперудите  Confused  около минута е.
мисля да направя още,от оризова хартия са,та поне да има пИпИруди за 2-3 минутки  Wink

# 303
  • Разпиляна във въображението
И аз диря помощ. В сайта бях виждала една жаба с коронка. Като се сипе вода (не знам дали правилно съм разбрала) жабата избледнява и става принц - нещо подобно newsm78

Мозилата инсталира нова версия и всички запаметени адреси с "Отметки" ги няма вече. Направо умирам от яд #Cussing out

# 304
А сега пробвах едни кодове, не ми ги приема, не намаля цената, но стоят отдолу при кодовете, но не мога да ги изтрия! Това проблем ли ще е? И как се махат кодовете? newsm78
Като пробваш повече ,от един сайта изключва кодовете и те пита кой ще избереш/активираш.Избираш САМО ЕДИН,даваш му активиране и готово.Като вкараш два кода се получава така.

# 305
  • София
С две скоби ли е и всички с изофикс по един и същи начин ли се закрепят?
[/quote]
2 стърчащи отзад в двата края и се закрепва чрез тях за 2 "скоби" на задната седалка. Унифицирано е за всики модели столчета и всички коли (които го имат)

За слончето - да не са имали предвид, че на 10 мин ще ни омръзне да събираме и връщаме пеперудите обратно и играта тогава приключва newsm78 Mr. Green

Ще пускам още една поръчка утре, та ако някой има готовност да пише на лични

# 306
  • Sofia
И аз диря помощ. В сайта бях виждала една жаба с коронка. Като се сипе вода (не знам дали правилно съм разбрала) жабата избледнява и става принц - нещо подобно newsm78

Мозилата инсталира нова версия и всички запаметени адреси с "Отметки" ги няма вече. Направо умирам от яд #Cussing out
Май вече я няма. И аз я гледах преди 1-2 седмици, но сега и с търсачката в сайта не мога да я намеря. Явно се е изчерпала.

# 307
Здравейте момичета  страхотната тема благодаря на Танчето  smile3525 за подробното обяснение относно поръчката благодарение на нея вчера направих първата си поръчка надявам се нещата да дойдат до коледа.

# 308
  • Разпиляна във въображението

Май вече я няма. И аз я гледах преди 1-2 седмици, но сега и с търсачката в сайта не мога да я намеря. Явно се е изчерпала.
Sad

# 309
Здравейте момичета, извинявам се ако вече е писано в темата, но не можах да намеря ,за колко време пристигат поръчките.

# 310
  • София
Питане към момичетата , включени в първата поръчка на МИНИ :

Момичета, мога да се срещна в понеделник с Мини и да взема поръчките на тези от вас, които са от София или Пловдив и да се видим да ви ги дам, за да не се занимаваме с куриери.
Ако има желаещи , да казват  Peace

Аз съм съгласна с две ръце, определено ще ме улесниш  Simple Smile.
Само че, Мини, имам да доплащам заради онази схема с парите, та кажи колко точно и да видя как ще стане.

# 311
За слончето - да не са имали предвид, че на 10 мин ще ни омръзне да събираме и връщаме пеперудите обратно и играта тогава приключва newsm78 Mr. Green
абсолютно!на кутията дори пише 15 мин.  Mr. Green

# 312
  • На черешата
 Имам мейл,кухнята на etomira  e тръгнала.Другото още го събират явно. Peace

# 313
Скоро и в Бг ще продават слончето, но на каква цена http://eontoys.com/Product_ELEFUN

# 314
  • София
Имам мейл,кухнята на etomira  e тръгнала.Другото още го събират явно. Peace

Супер Grinning Ще ги съберат и другите неща бързо щом са почнали Hug
Фантичка  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт