Макар че като му гледам отговорите, го прави само към тези, на които харесва писанията им, потупват го по раменцето и му казват - недей да плачеш, всичко ще се оправи.
Е да, ама мен много ме съмнява да стане точно така.
Обич, обич, но всичко е до време, понякога и любовта е до време.
Имам чувството, че този човек е или мазохист, или от твърде много самоконтрол си мисли, че може да владее всяка ситуация, включително и себе си. Е, не смятам, че в случая обаче това ти прави добра услуга, точно напротив.
И какви са тези съвети да не казва на жена си какво е разбрал, да не би той да е престъпник, или той да прави нещо лошо?
Естествено че трябва да седнете на една маса и да и обясниш всичко. И какво като отрича, при положение, че си видял нещата с очите си.
Седни и се дръж малко на положение и като мъж. Какви са тези путьовщини и лигавщини стил горката ти женичка, тя милата трябва да я пожаля, да не и казвам какво съм разбрал и т.н.
Факта че наистина я обичаш е достатъчно.Би било добре просто да и кажеш че знаеш.Заслужава ли си да живееш така? Да се измъчваш.Просто си поговорете.Никой не може да ти помогне ако ти сам самия не можеш
така че пич,мисли,премисляй,дебни удобен момент,за всяка твоя дума или действие.ти явно си умен мъж,а и достатъчно силен психически,съдейки по някои твои исказвания.бъди стратег особено ако си заслужава жена ти и си я обичаш истински.божествено е да се прощава и човешко е да се греши.
всеки заслужава втори шанс.прецени си дали женати го заслужава.