Отговори
# 255
Кино и аз обичам, но ако гледаме филм, после не се знае кой как ще е с времето. А идеята е да си поговорим все пак. Иска ми се и децата да се запознаят, но от друга страна тях не ги влече много, много да седната и да си чешат езиците. И аз съм в чуденка честно казано. Още мисля:)
Ариана ми се вижда добър вариант, но не познавам заведенията там и не знам къде. Някой да препоръча!
Друг вариант е, ако решите че става, да проуча възможностите в едно арт-кафене, където децата могат да си изработят нещичко. Всъщност и ние, ако искаме, сигурно може. И него не съм го виждала, но ако ви заинтригува, ще отскоча да го разгледам.

# 256
Сега ми хрумна, че може и на боулинга да отидем. Или на билярд. Какво ще кажете?
Скай Сити не е в центъра, но е голям боулингът там, има няколко билиардни маси, а зад стъклената врата е пицария Уго.

# 257
  • гр.София
 Нямам претенции за мястото. Нито от билярд отбирам,нито от боулинг. Но ще ми е интересно,където и да сме.

# 258
Я да побутна аз малко темата, че избягала много назад  Laughing!
Здравейте, мами!
Птица,честита придобивка и от мен - приятно пътуване, по хубави места да ходиш и разбира се - безаварийно!

При нас новини няма, нищо не се говори за крайни или срочни оценки, контролните са за добър ден, а бележника днес беше запълнен до края на 2ра страница.

Отказахме се да го запишем на ски - беше ми криво, но много скъпо тази година, а той няма оборудване, което оскъпява допълнително, а това, което ме отказа окончателно е, че нямат осигурена храна и ще трябва да си носи, а тя ще се вкочани на Витоша в раницата - щели да ходят по някакви писти и хижа нямало наблизо...защо не осигуряват за децата най-добрите условия...не се сещам!Не си и помислям, че ще ги водят  на някаква поляна, която ще нарекат писта, няма да има влек, ще бъхтат пеша нагоре, няма и хижа поне нещо топло да хапнат - и това, за да е евтино на организаторите, а за нас по 50 лв. на ден - хич и не си го помислям... Tired

Хубава седмица на всички - и малки и големи, а ако решите, че на срещата приемате нови попълнения... а и ако  ви се ходи до Арена - децата да подивеят , а майките да пият кафе или да хапнат в пицарията... newsm47

# 259
  • София
И двамата ми кашлят... Ние сме на стенд бай за срещата до приключване на вируса, ще пиша пак...

# 260
Енита,това с кашлянето ми е до болка познато,от малкото птиче.
Добре,че Йони е вълча порода,че нямам проблеми с това.
Но да се оправяте бързо! Hug

Ние на дневен ред сме оформени за срока и то доста добре,резултата ще го видя утре! Peace "Изненада мамо..............."!!! Wink

Моля,моля........аз събирам идеи за заглавия по темата!! Hug

# 261
  • София
Годината преполовихме, с шестици много се сдобихме

# 262
  • гр.София
Годината преполовихме, с шестици много се сдобихме

E,не всички Simple Smile (Има една реклама за шампоан,българска и в сем-вото всички са със супер коси-ес-с-стествено!Само дядото е плешив.)
 Но заглавието е екстра!

И сега какво-на кино ли ще ходим утре? На пица ли?
 Боби1973 ,приемаме те ,разбира се.Ти само в Арена ли можеш? И коя по-точно?
 Вчера се запознах най-сетне с Вълничка(морска).

Нямам претенции за мястото.

Днес децата ще учат само до 10.30ч Много неудобно ни разкъсват деня.
 Само устно ще им кажат оценки за срока.

# 263
Доколкото подразбрах, четвъртък е удобен за всички. Така ли е???
Ако да, трябва бързо днес да избистрим, къде да се видим. За пицарии предлагам Виктория до Военния клуб или Пица Хът до спортната палата. Ако ще сме по Арените - вие сте на ход. Ама бързичко Wink

# 264
Споделям болен третокласник. Откачи последния ден от училище.
Желая вкусна пица и още по-вкусна раздумка  Grinning

# 265
Привет Hug Съвсем изпуснах темата, дано в новата успея да се включвам по-често. Заглавието ми харесва, въпреки че и нашия бележник е шарен. За междусрочни оценки и аз не съм чула Rolling Eyes
Третокласникът ми имаше авария на ръката и се наложи да ходи с приспособена от мен шина няколко дни. Вече е добре и даже от понеделник е на ски, от училището. За тях и за нас е напълно безплатно. Въпреки че имат осигурена храна, му слагам допълнителен сандвич, вода и сок в раницата. Като цяло е доволен, това е първото му запознаване със ските. В петък им е почивен ден и от понеделник най-сетне ще са първа смяна Grinning Хич не бях доволна от следобедното ходене на училище Confused
Чета за среща, ама май не е уточнена newsm78 Ако приемате несериозни като мен, може и да опитаме да се включим в петък. Време и място - без значение Peace Само че аз няма на кой да оставя малката, така че ще съм с двама. Ако имате нещо против дребосъчки, казвайте на време Laughing

# 266
  • София
Не съм ходила в пицария Виктория и ще ми е интересно.

# 267
  • гр.София
 Момичета,мога и в двата дни, и където кажете.
 Пицария Виктория съм виждала в Арена-на бул. Т. Александров. И ми я бяха похвалили преди време.
 Там в детския кът не пускат деца до 3г без придружител.
 Вълничка(морска) ми писа,че в Пица Хът срещу БСФС има и детски кът-ако сме с малките .
 Ей,много е трудно като се започнат организациите за среща.
   bouquet Извинявам се на четящите извън София.

# 268
Наистина е трудно. Хайде пак да се преброим. Значи има две възможности: 1) Арена-Запад - там във Викторията, детския кът или кино, каквото решим; 2) Пица Хът до БСФС - пица+детски кът, ама за малките. Денят е четвъртък на обяд. Моля пишете кой може и къде предпочита. Ще изберем мястото, за където има повече желаещи.

И аз вече се двоумя, дали да водя утре малкия на детска или да го взема с нас, че така не ми се струва справедливо, като батко му е във ваканция...

# 269
Момичета, коя от вас спомена, че отпрашва към Родопите тия дни? Натам се отправяме и ние, та ако не в София, може пък из горите да се запозная с някоя от вас Simple Smile
Като си "намеря" БДС-то, ще ви покажа третолашко съчинение на тема "С баба Цоцоланка на море" и една любопитна измислица за омагьосано грахово зрънце и принц, който паднал от коня от изумление Laughing

Общи условия

Активация на акаунт