Music Idol 3

• 24 678
  • 317
  •   1
Отговори
# 30
http://vbox7.com/play:5057d169 - това е новата песен на Шанел.

Ако не пишеше щях да я объркам с една чалгарка, ама само да помисля за името, че не се сещам.... мисля, че Гергана се казваше... newsm78

# 31
  • София
Ох,наистина е с чалгарски уклон.  ooooh!

# 32
  • София
http://vbox7.com/play:5057d169 - това е новата песен на Шанел.

Ако не пишеше щях да я объркам с една чалгарка, ама само да помисля за името, че не се сещам.... мисля, че Гергана се казваше... newsm78

Аххххх, направо си е чалга.  Sick

Навсякъде пишеха, че Шанел е първа дружка на Гергана и тя дори и била обещала да я уреди в Пайнер.  Confused
Като и слушам песничката, може да е вярно.  Tired

# 33
А нещо повече за журито?

# 34
Аз ще я изслушам после, че мъжът ми гледа сървайвър на другия компютър и карам без звук, но си спомням, че лятото гледах разлепени плакати на някакво турне на Шанел, Гергана и Дичо. Явно от тогава са си дружки.

Последно знае ли се кои ще са в журито или още се преговаря. Жалко, че Вили няма да го има Sad Много го харесвах.

# 35
  • София
А нещо повече за журито?
Освен,че предложение е получила Ивана,засега нищо друго.  Sad

# 36
А нещо повече за журито?
Освен,че предложение е получила Ивана,засега нищо друго.  Sad
Само дето тя май нещо много скъпо им искала Simple Smile Така че не унивай Hug Laughing

# 37
  • София
 Joy
Е,ако тя не успее да им развърже кесиите, на драго сърце идват я Преслава, я Анелия....Азис  Mr. Green

# 38
Joy
Е,ако тя не успее да им развърже кесиите, на драго сърце идват я Преслава, я Анелия....Азис  Mr. Green
Еми със сигурност ще има една поп-фолк певица (ще ги нарека така, че да не ми се обиди някой  Simple Smile). Все пак маса хора я слушат тази музика и ще имат по-висок рейтинг. А за другите нещо знае ли се? Фънки няма ли да се гаври пак?  Laughing

# 39
Едва ли, но със сигурност ще има някой в неговата роля. Много ми е любопитно кой, злодеят в журито винаги ме интригува. Simple Smile

# 40
Много жалко,че Ивана няма да е в журито.Прави впечатление на поне средно интелигентна жена.Вероятността да я заместят с някоя от безбройните кухи лейки е огромна!Надявам се,че този сезон няма да слушаме простотии от сорта на "стимулиращо Не","полутонове" /да не бъркам понятието само!/ и така нататък.Но ако поканят Азис,ще е интересно. Laughing

# 41
Едва ли, но със сигурност ще има някой в неговата роля. Много ми е любопитно кой, злодеят в журито винаги ме интригува. Simple Smile
Да доведат Саймън. Той ще ги нареди хубаво Laughing

# 42
  • София
Много жалко,че Ивана няма да е в журито.Прави впечатление на поне средно интелигентна жена.Вероятността да я заместят с някоя от безбройните кухи лейки е огромна!Надявам се,че този сезон няма да слушаме простотии от сорта на "стимулиращо Не","полутонове" /да не бъркам понятието само!/ и така нататък.Но ако поканят Азис,ще е интересно. Laughing

Е той Азис не е ли от безбройните кухи лейки? Дано да нямаме този лош късмет брррррр  Sick

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 14:07 от Lana

# 43
  • Sofia, BG
Някъде четох, че се отказали от Ивана заради високия хонорар, който искала и се били спрели на Мария.. Confused

# 44
и се били спрели на Мария.. Confused

Ох, все по зле става..  Confused

Общи условия

Активация на акаунт