ЧЕТИРИ ГОДИШНА ДЕКЕМВРИЙСКА КУПОНДЖИЙСКА ТЕМА!!!

• 40 994
  • 222
  •   1
Отговори
# 105
Стискам да се опечат добре и за гледането на Ясен да се намери решение Hug

# 106
  • у дома
Честита 4та годинка на порасналия малък мъж - Вики! Весело и безгрижно да е детството ти!

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 10:41 от fastuche

# 107

Честит рожден ден на Вики!  Да е жив и здрав! Безгрижно детство и много подарьци днес !

Асе,  весел празник и на вас !

# 108
ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТИ РОЖДЕН ДЕН
на чаровникът ни декемврийски
ВИКТОР!
Жив и здрав! Цветенца и за мама Аса!  bouquet

Стис, Смайлунче, аз точно твоята мисъл реализирах навремето. Само че и от двете страни работодателите бяха страхотни, та всичко стана тип-топ с няколко телефонни разговора. На 31.01. ми приключи едното трудово взаимоотношение, на 01.02. ми стартира новото. Само това с регистрацията на майка ти нямам идея как трябва да стане. Моята също беше безработна, а по онова време трябваше да е на трудов договор /сега не знам как стои въпросът/, та я назначихме формално в една фирма и оттам се превърна в баба-гледачка. Още веднъж - успех!

# 109
Мерси, Люси. До сега звънях в социалните служби и бюрата по труда. Избистри ми се концепцията и знам вече как се процедира, но засега съм в изчаквателна позиция Simple Smile

# 110
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нелка не ме интересува това за момента и не съм го чела добре.

Ето тук продължавам да качвам снимки - http://dezygg.multiply.com/photos/album/50/50

# 111
  • София

Благодаря от името на Виктор за хубавите пожелания Grinning. Почерпете се, макар и само виртуално. Днес миличкия скочи без мрънкане, ухилен до уши да пита вече има ли РД и заключи, че е вече голям Grinning. Облече се, напарфюмира се и с бодра крачка и ухилен отдиде на ДГ. Днес е много специален и така се чувства, ще черпи с торта и сок приятелите  и е много горд Grinning

# 112
Нас ни изписаха преди малко и се прибрахме вкъщи. Диагнозата е пневмония в долната дясна част на дроба. Слава Богу, че не е стафилококова, че много трудно се лекувала. Да чукам на дърво, по-добре е вече. На рентгеновата снимка вече нищо не се вижда. Дано ни се е разминало страшното. Обаче един месец трябва да я пазя, да не тича, да не скача, да не се напряга, да не реве, да е неконтактна с деца и с външни хора, да не излиза на студено, на дъжд, на мъгла, на вятър... Не знам как ще се справя, но ще се мъча.
Благодаря ви за подкрепата!  Hug
Честито на всички рожденици, които сме пропуснали!  Hug

# 113
  • у дома
Алекс1, най-сетне, добре сте ни дошли вкъщи.   Hug  Hug Радвам се, че Вики е по-добре!   Hug И успех в пазенето. Разбира се, че ще се справиш, бъди сигурна в това!  Peace

Асе, благодаря за почерпката, услади ми се!  Laughing

# 114
  • Sofia

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР!
Браво за хубавите новини покрай Виктория!Алекс ще се пазите в къщи Hug

# 115

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР!
Да расте здрав и послушен! Щастливо детство и много сбъднати мечти!

Алекс
 Hug добре дошли, дано всичко лошо е зад гърба ви  Hug

# 116
  • София
Асе, поздрави за рожденика и цялото ви семейство и от мен!:)

Алекс - заключи я в килера за около месец Wink Радвам се че сте си у дома и стискам палци да се оправяте по-скоро!

# 117
Качих всички снимки ако ви се гледат - http://dezygg.multiply.com/photos/album/50/50

# 118
Деска, много хубави снимки и както обикновено си се уляла с бройката Simple Smile
Къде празнувахте?

# 119
Деска, много хубави снимки и както обикновено си се уляла с бройката Simple Smile
Къде празнувахте?

Фъни /близо до нас/

Общи условия

Активация на акаунт