ЧЕТИРИ ГОДИШНА ДЕКЕМВРИЙСКА КУПОНДЖИЙСКА ТЕМА!!!

• 40 995
  • 222
  •   1
Отговори
# 120
Деси, колко много си приличат двете сестрички! Мойте засега са доста различни.
Красиви торти, весели деца, браво!  bouquet
Маймунка, няма ли снимки от пиратското парти? Майките бяхте ли маскирани?

# 121
Честит Рожден ден и от нас на сладкия пораснал Виктор! Да е много здравичък, умерено палав, но винаги весел!
Асе, мерси за почерпката, надявам, че още празнувате подобаващо!

момичета, ще има снимки, но тези дни просто не знам колко е часът, дните ми се сливат, ама не щото пиратското парти продължава, а имам, за кой ли път, някаква неотложна работа... ама след 2-3 дни ще направя подборка и ще кача. да видим кой колко е бил маскиран  Wink и много мерси пак на всички, дето дойдоха на кораба!

Алекс, добре сте си дошли у дома! Ще се справите!

# 122
може ли едно въпросче - на какво спят декемврийчетата? очаквайки детската стая, трябва да избираме матрак, ама Сав досега си спи (когато си е в собствените легла де) на доста твърдо дюшече още - какво официално се взима за тази въраст?

# 123
Да е жив и здрав Борко днес!!! Да помага на мама и да слуша сестричката си Wink

# 124
  • София
Ето снимки от тържеството на Виктор в ДГ
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317468

# 125
Хайде да ви почерпя и аз за моето пораснало диване, пардон, декемврийче Laughing Почерпете се за здравето на Борко, моля
Тортата ни е подобна, не чак толкова готина, де, ама ... Wink
Иначе при нас нищо интересно, бебешки работи - малката кога спи, кога не спи, ама яде като прасенце и има бузки като булдог вече Laughing Борко е голям бяс и уви, не си изразходва всичката енергия в градината, ами като се прибере и в къщи беснее Rolling Eyes Ама какво да се прави, да са живи и здрави.
Честито на всички родени през този месец човечета и техните родители, живи и здрави, че кой знае кога ще се включа пак Hug

# 126
ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТИ РОЖДЕН ДЕН
на БОРКО - Бърборко!

Жив и здрав юнак, Мушу!

# 127
Алекс, добре сте се завърнали!  bouquet
На мен снимките никога не са ми нито много, нито достатъчни Laughing - обожавам да гледам снимки. Прекрасни!

# 128
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС И НА ВИКТОР НА ПАТЕРИЦИ !!!
МИЛИ ДЕЧИЦА БЪДЕТЕ ВСЕ ТАК УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!!![/color][/size]

Момичета, да ви попитам понеже Виктория иска количка за кукли да и подарим за Р.Д. , тук няма почти никакъв избор, та нещо подобно виждалили сте по София, http://grapol.boo.pl/kasia/wozek2.jpg ако ги има и не са прекалено скъпи в събота може и да прескоча да взема.

# 129
Мушу ни изпревари с почерпката
Мушу да ти е жив и здрав Борко, нека щурее, знаеш, живо дете - здраво дете, такива ти пожелавам да са и двете ти деца. Много весел празник, чакаме снимки, на малката също и поздрави от мен и Виктор

# 130
  • у дома
ЧЕСТИТА 4ТА ГОДИНКА И НА БОРЕТО! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, БЕЗГРИЖЕН И ЛЮБЯЩ БАТКО!

На мен снимките никога не са ми нито много, нито достатъчни Laughing - обожавам да гледам снимки. Прекрасни!

И аз така.. Деси, разкошни са ти двенките  Hug  Heart Eyes

# 131
ооо Борето е днес рожденик! Да е жив и здрав, Мушу! Весел празник!

Нев, не съм избирала специални матраци за децата. Каквито са нашите такива са и техните. Поръчахме ги заедно със спалнята миналата година от същата фирма.

Аз пък исках да ви питам дали имате доброволна здравна осигуровка - от фирмата или индивидуална. Към кой фонд е и дали сте доволни? Колко пари на месец ви струва, изплащат ли навреме фактурите? ей такива впечатления...

# 132
ЧРД на Борко! Да расте здрав и щастлив!

За матрачето - заради нестандартния размер на леглото поръчах да ми направят матрак от Тед. Същият е като нашите /Тед Милано/, само размерът му е друг. Излезе около 40-50 лв. Приемат поръчки във всеки един магазин, където продават матраци Тед.

Смайли, всички имаме осигуровки в Дженерали Закрила. 23 лв на месец плащам за Виктория, изплащат лекарства 250 лв за 1 година, фактурите ги изплащат веднага, на място, когато им я занесеш. Покриват доста голяма сума за болнично лечение и прегледи. Майка ми също я осигурявам там, тя ходи поне на трима лекари всеки месец, никога не е успявала да достигне лимита за прегледи и лечение. А, и най-важното: имат договори с други болници и ако идеш на преглед в друга болница, само взимаш амбулаторния лист, рецептата и фактурата за лекарствата и фактурата за прегледа и ти връщат парите. С две думи - много съм доволна.

# 133
Знам, че Женерали Закрила имат тяхна си болница, но не е проблем да отидеш при който си искаш специалист в която си поискаш болница или МЦ и да си вземеш фактура. Те насочват ли те при кой специалист да отидеш или ти си избираш? И няма ли опция да не плащаш ти, а осигурителя директно да се разплати с доктора?
И как стои въпроса със здравната каса? Ей сега вие като бяхте в болница по ЗК ли бяхте с направление или Женерали покри разходите /то зависи и какъв пакет плащаш де, болничен, извънболничен или комбиниран/.
Иии сега за операцията на Дара ми искат в Токуда да доплатя между 180 и 300 лв /зависи как протече операцията/. Ако имам доброволна здравна осигуровка фонда ще ми покрие ли тези пари доплащане?

# 134
Могат да те насочат, можеш и ти да си избираш - няма ограничение. На гърба на картата има номер на мобилен телефон на личния ти консултант. Звъниш му и той те насочва.
В другите здравни заведения, които имат договор със Закрила, не плащаш нищо. Осигурителят се разплаща с болницата и ти нямаш нищо общо с това. Ако идеш в друга болница, която няма договор със Закрила - тогава ти трябва фактура.
Нашият педиатър е в болница "Вита". Тя има договор с Дженерали. Той ни преглежда и на регистратурата само подписвам документ, че Виктория е прегледана. Искат само ЕГН-то й. От там нататък нямам никакъв друг ангажимент.
Със Здравната каса не знам как стои въпроса. Ние бяхме с направление от личния лекар и лечението на Виктория го пое Здравната каса. Не съм намесвала Дженерали.
Не знам какъв точно пакет плащам, защото ни осигуряват служебно, но познавайки работодателя си, предполагам, че е един от най-добрите варианти.

Общи условия

Активация на акаунт