кога дадохте за първи път шоколад на децата си

• 7 141
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
На годинка сам докопа отнякъде един бонбон, ето резултата:  Grinning

Но иначе мъжлето ти  Laughing греши - шоколад е добре след 2г да се предлага евентуално. Ако се налага да се дава изобщо  Simple Smile
много е сладък Joy baby_neutral
Благодаря на всички включили се,много ми помогнахте да реша,и да ще изчакам още 5-6 месеца най-малко Blush

# 31
Не си спомням точно. След годината, при всеки случай и преди втората. Но моите не обичат особено, много им бил сладък.

# 32
Преди около два месеца - черпиха ни за едно бебе, нашия докопа кутията и резултата беше общо взето като при Криско на Блонди  Laughing

# 33
колото по- късно толкова по-добре

# 34
  • София
На 2 години и няколко месеца, но не се приема до ден днешен радушно, защото не е свикнал да яде много сладко.

# 35
След годинката съм му давала да опита, но не и да яде.
И сега не налита на шоколад много, обича сладки неща, но бисквити, кроасани, такива неща, шоколад не толкова.
Още повече, че аз съм му давала най вече бял по лекарска препоръка да не се превъзбужда нервната му система от какаото.

# 36
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Въпреки нежеланието ми, една баба му напъха парче шоколад когато беше на 2,5г. Аз започнах да му давам от дъжд на вятър чак след 3, но след онзи първи опит е имало и др случаи да докопа някое парченце.

# 37
Бях твъреде категорично настроена да й дам шоколад след 3 г в
Но аз често си хапвам и ми е съвестно аз да ям , а детето да ме гледа , а и тя вече е голяма и като ме види , иска и тя да опита
така й дадох шоколад на 2 г.в.
Много рядко давам , напоследък й купувам само LINDOR - изяжда по 1-2 на ден или през ден

# 38
  • някъде
На 1,6г реших да й дам да си хапне шок. бисквитка.Добре,че проявих здрав разум и не й дадох повече.На петнайстата минута започна да се почесва и до вечерта вече беше на пъпки с големина на еднолевова монета.Сега е на две и половина години и знае,че от шоколада сърби.
И да използвам темата да ви попитам кога отшумяват тези хранителни алергии или са си доживотни?

# 39
На 2 години, на рождения и ден опита шоколадов бонбон и не беше очарована. Сега хапва по малко, ако я почерпят, но пак се мръщи.

# 40
След годинка Whistling

# 41
Около 1год.и половина - но за Киндерчетата не може да се каже,че са шоколад.Така че не се притеснявах да му давам понякога.

# 42
На 2,4г. сестра ми му донесе едно шоколадова яйце.И като се почна,леле малеее!Това дете все едно не е виждало нищо друго през живота си. Joy През ден,два му давам по малко киндерче,че сам си иска толат Laughing,както той го нарича.

# 43
На дъщеря ми след 1,6,но не си падаше по него.Сега вече е почти на пет и започна да й харесва.
На синът ми на 1,1 и много му харесва.

# 44
  • в края на града
На година и половина, не проявяваше интерес и за мен беше по-добре, докато лятото започна да се събира с дечица от квартала, майките "услужливо" го черпеха и така прояде... Но до ден денешен не е някакъл върл фен на шоколада или сладкото.

Общи условия

Активация на акаунт