Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 905
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • Благоевград
Андреа Селесте  много си сладка с рокличката.
А това ли е джуджето ?
Обаче ваднага се вижда на къде гледа   Shocked и колко е замечтан  Grinning
Чакам и другите снимчици . Grinning

bouquet

# 166
Ха-ха...Деси, това е Управителят на фирмата...а накъде гледа....той ме вижда всекидневно и ми е свикнал...ето още малко материал от по-късните часовеhttp://media.snimka.bg/1576/009407248.jpghttp://media.snimka.bg/1576/009407251.jpg

# 167
Леле майко,там си е било страшно бе Ади,само пилона е липсвал Mr. Greenкато гледам тия снимащите мъже там все едно на стриптииз бар hahaha

# 168
Мога само да допълня, че джуджето бе възхитено Simple Smile фактът, че бяхме на хотел извън София накара всички да се отпуснат и се получи незабравимо преживяване..е, имало е и някои случки, които не са за хвалене...двама колеги се отрязоха бързо и са правили скандали...но поне не съм била пряк свидетел...направи ми впечатление отличното обслужване, професионално отношение и луксозната обстановка, разбира се

# 169
ЕЕЕ, хайде, за да не сме на второ място, ще пиша.
Имам едно голямо притеснение.Много ви моля да ме успокоите. Praynig Praynig
Преди една седмица ми свърши цикъла и сега ми се появи някакво кафяво зацапване, не е обилно, но ме много притеснява.Нищо не ме боли, нямам парене, сърбеж и тем подобни гадории.Сигурно ще се наложи да отскоча до докторката.
Извинявайте, че ви занимавам с мойте неща, ама... Sad
Приятна вечер!!!
Благодаря ви предварително!!! Hug

# 170
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,  момичета!!!
Тази сутрин кафето е от мен:

Селесте, поздравления, много готина си била с костюма. Радвам се че сте се и забавлявали добре! Wink
bobi_i недей да се притесняваш излишно, случват се и такива неща. Най-добре да отидеш на преглед, но едва ли е нещо тревожно. Sunglasses
Ние сме в здрави приготовления за рождите дни. Днес трябва да приключа с покупките и да ми е готово вече всичко за утре. Дано да не забравя нещо само. newsm78

# 171
Добро утро!

Искам да ви питам някой знае ли коя е една детска песничка, снощи я пя Марияна Попова в "Това го знае всяко хлапе", текстът е - "...защото зная другите момчета, нямат бански на лалета, нямат твоите сини очи и сега ще ти призная, с теб обичам да играя, ти си принцът на мойте мечти..." Ивана лудна просто по нея и само ме кара да я "пееме". И за друга песен имам чуденка, но тя е по-голяма енигма - на Коко Шанел парфюма от рекламата  newsm78
Да ви кажа, вече изобщо не ми се работи и даже сутринта ме мързеше да излизам от нас  Embarassed
В четвъртък е празненството в яслата, много ми е интересно моето магаренце този път какви изпълнения ще завърти. Няма да има фотограф, за да не се притесняват децата, та ще давам моя фотоапарат, какви ли снимки ще станат не се знае. И театър щяло да има, но куклен предполагам, така и не разбрах. Чудното е, че Общината, ще отпуска пари за почерпките на децата.

Марси, приятно изкарване утре! Къде решихте да празнувате в крайна сметка и намерихте ли Снежанка  Crazy

Боби, не се притеснявай, но все пак си отиди на лекар, за да не живееш в напрежение. И снимки чакаме, да знаеш!

Селесте, бравос на теб! Готино сте си изкарали.

Дани, ти как си? Май пак върлува вирусче, защото доста хора се оплакват от тези симптоми, включително и мъж ми.

Мамо Цоци, с теб какво става, изгуби се нещо ....

Айде пишете, че все по втора страница висиме Sunglasses

# 172
добро утро

боби иди до лекарката си ние можем хиляди неща да ти кажем и да те успокоим или да те притесним още повече
за твое спокойствие ощеднес иди на преглед  най-вероятно е хормонално - така е след бременността докота всичко си се нагласи постаро му минава доста време  Hug

селесте мъжката част от компанията ви е била доволна та доволна  Wink

днес е само вторник а ще се работи и в събота  Tired
 дани ч какъв сироп за кашлица дава ти на Ивет така и не ни написа

и да не забравя кафенцето  Simple Smile
лек ден

ууууууу ели ще ти я пратя ама довечера имаме я и клипче на 4 месеца как танцуваме на нея имаме  Grinning
на телефона я имах дълго време ама нали сега ни е друга вълната  Blush

песничката се казва Бански на лалета и текста ще ти пратя ако го искаш

# 173
oooo, две кафета...страхотно..остава да се появи и закуска Simple Smile

# 174
  • 42.016399,23.101179
Ели поздрави Ивана от кака Вики:http://vbox7.com/play:bf2f6871. И ние я имаме на диск, ако искаш ще ти я запиша, заедно с други детски песнички. Laughing
Рождените дни ще са на Гъбата, там е топлички и спокойно, в смисъл няма да има външни хора, пък и отдолу е мек килим така че да може да се търкалят на воля децата. Wink Снежанката, или там каквото и да било е под въпрос все още. Здраво са ангажирани тези хора сега около празниците. Днес последно трябва да се чуя с една студентка и да ми каже със сигрност дали е свободна утре или не. Sad
Селесте специално за теб:

# 175
Благодаря ви горещо за бързите отзиви! Лудница е,сутринта като стана се зареди до елхата и се врътка с дупето, та да се сетя да почвам с пеенето  Sunglasses В колата същата история, но и песничката е супер сладка, а мъжо ми се кара, че отсега я уча да търси синеоки  Joy

# 176
Благодаря Марси..отвори ми апетит Simple Smile
Wildgirl, тази песен я има и в MP3 вариант...от колко телефони се чува..не е истина Simple Smile

# 177
Знаех си, че пак изоставам в музикално отношение! Покрай детето ще се образовам.
За пръв път я чух преди месец в една кръчма в Градешница /Нинче, там дето видях и мъж ти тогава  Mr. Green/, но после забравих за нея.
Марси, весело ще изкарат дечицата, независимо дали ще има Снежанка /на Кольо секретарката един вид  Joy/
Днес съм голяма лигня, извинете.

# 178
Ей ме на - цяла Снежанка Simple Smile

# 179
Добър ден
аз днес така си се наспах до 10,30 Blush
децата станаха преди нас в 7 ч и веднага ги оправих и изпратих с баща им Mr. Green
ние снощи купихме тракторите с ремаркета от Метро едни много са газарски имитират едни една истинска марка сескостопански машини Клаас и са от еластична пластмаса поне според нас с Жоро та се надяваме да издържът повече време Naughty

Моята болест преминава в нова фаза от през нощта ме боли гърлото вече и затова сега вместо кафе пия чай и тъкмо хапнах 2 препечени филийки с мед,а междувременно си избирах и от предложената от Марси закуска hahaha
Тази песничка Ели и аз не бях я чувала до един момент преди 1 година децата по същият начин като Ивана много си паднаха по нея от първият момент и сме я пели сто хиляди пъти и аз си я бях свалила но след смяната на харда не съм пак,тези дни и аз се сетих за коледните песнички и им свалих няколко ами като се строиха един зад друг и като се започна едно танцуване пеене махане с ръце,голям смях беше и снощи демонстрация на баща им правехме,явно и в детската танцуват на същите Grinning
Селесте не се мотай ами грабвай утре тоалета,хващай рейса и право на рожденият ден на Вики и Анна-Мария
bobi_i ,и според мен се консултирай с гинеколожката си,въпреки че аз вече 2,7г не съм но трябва на всяка цена скоро ами то пък направо се излагам Embarassed
трябва да уча по английски че нали изпуснах в петък и сега ще преписвам и уча думи,,,,,

Общи условия

Активация на акаунт