Диета - "Японско чудо" - 17 част

• 18 136
  • 212
  •   1
Отговори
# 120
Да ям сладко,но апетита ми изчезна newsm78 което  е много добре smile3521

# 121
здравейте,някой би ли ми казал как си овкусявате салатата?а вместо месото какво мога да хапвам?

# 122
Здравейте, японки! Преди близо две години правих тази диета и постигнах отлични резултати. Сега покрай тези празници не мога да си закопчая панталоните Thinking и за това пак се навивам да я започвам.
Има ли желаещи да се подкрепяме взаимно? Така дните минават някак си неусетно.

# 123
Здравейте! pepita78 на мен днес ми е 2-ри ден! И аз покрай празниците качих доста и сега се надявам с тази детска да мога да си нося дрехите! Иска ми се да смъкна 5 кг, дано да стане! Вчера беше добре- не чувствах глад, не ми беше студено, само бях доста нервна, но не знам дали е от това. Днес съм - 0.5 кг. Отивам да си пия кафето. Успех на всички японки днес! 

# 124
mimita , ако си постоянна ще успееш, аз предишният път свалих 7,5кг, но тогава изкарах до 12 ден и я спрях, че започна да ми става лошо.

# 125
pepita78 искам да те попитам а ядеше ли плодове защото в една статия четох че могат да се яде в по големи количества месо салати и плодове!!!!!Аз от утре започвам и ще ви пиша всики ден как виъви!Успех на всички!!!

# 126
pepita78 искам да те попитам а ядеше ли плодове защото в една статия четох че могат да се яде в по големи количества месо салати и плодове!!!!!
Ами да ти кажа -не, не ядях плодове, освен в деня, в който имаше, плодове или зеленчуци за обяд. Аз си направих леки изменения на диетата-сухар не съм хапвала, сок от моркови не пиех, салата е силно казано, една краставичка или домат, без никакви подправки, а месото избирах си възможно най-малко парченце. За сметка на това пиех най-малко *2 кафета на ден и минимум 3 литра вода. Аз днес си хапнах стабилно Embarassed, то не бяха чипсове, солети Rolling Eyes. Най-труден ми е вторият и третият ден, ако до тогава не се откажа, няма отказване Naughty. Ама утре мъжът ми има имен ден...Най-вероятно от четвъртък, петък ще да е захващам..

# 127
Здравейте отново! Свърши и 2-рия ми ден!  pepita78 , 7.5 кг за 12 дни не са никак малко, направо са си супер, дано и с мен да се случи така! Но аз, за разлика от теб, си правя една хубава салата и си хапвам добре. Надявам се че диетата ми ще е успешна!
  sisiiii , хайде чакаме те утре с много минусови отчети!
До утре момичета!  Heart Eyes

# 128
Здравейте момичета от днес и аз съм с вас, ако има някой останал още в темата, де. Ама както и да е, аз съм тук. По празниците качих 5 кг, та се надявам да махна тях. Не мисля, че ще изкарам 14 дни, но поне 7 дни. Хайде има ли съмишленици Heart Eyes

# 129
Здравейте и от мен, днес ми е трети ден има ли с кой да си правим копманийка  Laughing Все още се държа и не прегрешавам... Целта ми е да сваля поне 5кг. Малко с физическите упражнения се затруднявам, че от глад не намирам сили ...  Grinning

# 130
Здравейте момичета! Аз все още си правя психическа подготовка Mr. Green Whistling, толкова ядене не е за изпускане ooooh!. Мисля от понеделник ново начало, нова седмица

# 131
Здравейте пак от мен. Вчера мина добре без издънки, а резултата беше помрачаващ Crazy  #Crazy Crazy. Вчера сутринта слад вечерята от оня ден тежах 65 кг и след вчерашния диетичен ден и изпитите 3 литра вода днес кантара показа 62, явно тия 3 кг от натрупаните 5 са били вода, която вчера съм изхвърлила. Тоя пост знам че звучи малко в сферата на научната фантастика Shocked, но  ви уверявам че е така.

# 132
браво РИДИК успехът ти е невероятен
искам само да кажа че преди години спазвах диетата и за 14 дни бях свалила около 9кг  Wink
до сега бях на режима на дюкан но вече нямам нерви за него тъй като много бавно свалям килограмите с него и затова от утре ставам част от вас  Hug

# 133
Чудесно момичета, значи лека по-лека групата се събира! Аз също я спазвах тази диета преди 2 години и свалих 8 кг. Наистина има ефект, ако се спазва стриктно.

Сега наново я започнах и с първи ден стартирах 54, 1 кг. в момента тежа четвърти ден - 52,7. Целта ми е поне да стигна 48,  или 49 кг.  Laughing

Хайде rosssito, чакаме те да се включищ при нас  Grinning
Браво РИДИК, чудесен резултат, трябва да стискаме зъби и да не се отказваме. Днеска най-сетне не ме мъчи този ужасТен глад (явно организмът свиква след третия ден newsm78 ) и ще се отдам на физическите упражнения следобед  Simple Smile

# 134
здравейте момичета,тези резултати за колко време ги задържате като ги свалите?

Общи условия

Активация на акаунт