Диета - "Японско чудо" - 17 част

• 18 135
  • 212
  •   1
Отговори
# 105
  • Шумен
от сряда и аз съм на диетата. Но вечер направо освирепявам от глад и си хапвам кисело мляко 2%.  ooooh! Това сигурно пречи на отслабването-но просто не издържам. Иначе аз не съм се претегляла но сякъш ми е по-леко. И естествено имам и прегрешения, вчера с един панакейк и два бонбона Sad Но в общи линии се опитвам да я спазвам

# 106
 Hug sisi и аз съм като теб,не успях с Дюкан,сега мисля да започна диетата със зелевата супа-май много е ефикасна,а и тъкмо до коледа ще я свърша,купих си и пектин да пробвам.Лека ве4ер от мен и успех на всички feeding  action032 eat smile3522 Sleeping

# 107
eti аз не успях защото започнах да ям по много и не я довърших до край но от утре започвам много сериозно защото за нова година искам да съм променена  Praynig Praynig Praynig

# 108
 Hug Здравейте дами,вие нещо  изобщо не поддържате темата,не знам защо newsm78 Както и да е диетата е страхотна ,аз я свърших,резултата -6кг,е надявах се на пове4е но пък не чувсвах никакъв глад.Сега мисля да премина на зелевата супа.Успех на всички нови и стари японки,диетата е страхотна. Peace

# 109
ети, здравей. Трудно е да се поддържа тема от 2-ма човека, а и ти вече я сварши, така ч съм само аз май. Браво за резултата ти и успех със зелевата супа.

# 110
  • BG
Киара, успех с диетата!
 Hug Аз ще влизам от време на време за да ти правя компания!

# 111
Стефи, страхотно благодаря ти Hug

# 112
Момичета и аз съм от утре на диета а само да попитам  7 ден вечерта мога да ям каквото си поискам нали????Ако е така точно се връзва всички седмия ден ще ми се падне бъдни вечер и ще чога да си хапна спокойно!! Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Peace Peace Peace Успехчета на всички!!!!!!!!!

# 113
 Hug Момичета и аз ви наблюдавам и ви подкрепям.Успех на всички!  bouquet

# 114
Аааа и аз съм тук, но нямах време да пиша тези дни Laughing Днес ми е 4-ти ден, а за 3 дни съм -2.500кг. newsm44 тази диета наистина има ефект и то като я наруших съвсем малко, забравих да ям сухара на 2-ри ден, пих малко нат.сок и си слагам мъничко захар в кафето Blush  Киара' ти теглиш ли се, колко си минус? Grinning

# 115
Здравейте, момичета, отдавна не съм писала тук , но следя темата, когато имам време. Преди няколко дни четох  статия в Дейли Мейл, как нови изследвания показват, че повече от едно яйце на седмица увеличава риска от диабет тип 2 с 60%. Докато опровергаят и това след време. Все пак, може би е по-добре да заложите на белтъците, тъй като броят на яйцата е доста голям за 2 седмици. Peace Успех!

# 116
Здр и от мен днес ми е първия ден хапвам си и плодове и утре ще видя резултата!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug успех на всички!!!!!!!!!

# 117
добро утро!Дави се похваля -2 кг!Направо си умирам от кеф! Peace Peace Peace Laughing Laughing Grinning Grinning Grinning Дано да продължава в същия дух и да ме радва кантара!Успех на всички с кг! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 09:52 от sisiiii

# 118
 Hug Здравейте милички,искам да ви кажа че след седмица от края на диетата не съм качила нито грам,дано това ви стимулира още ,а също продължавам да свалям по някой грам.Диетата наистина е чудо.Успех на всички.  bouquet

# 119
Ети а хапваш ли сладки неща???Иаз мисля че диетата действа днес кантарчето ми показа -1!За два дни -3 дано да мога да сваля всичко! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт