Диета - "Японско чудо" - 17 част

• 18 143
  • 212
  •   1
Отговори
# 90
 Hug Добро утро на всички пак от мен,днес съм минус 1 кг. надолу newsm44 А сега ви каня на кафе,и приятен ден Wink

# 91
Има ли още спазващи диетата? newsm78 Аз почнах днес, ако има и други ще ми е приятно да не сам сама

# 92
 Hug Добре дошла,аз съм  теб,другите нещо се изгубиха,но аз лично имам още 3 дни,досега съм свалила 6кг,успех миличка,,аз съм с теб newsm10

# 93
Айде и аз да я пробвам тази диета, дано има ефект и при мен, че запецнах на едни 65кг. и няма мърдане. Успех на всички, които я спазват, ще се отчитам редовно  Simple Smile

# 94
 Hug Добре дошла,и успех!Ех и аз да стигна до 65кг. newsm17
А сега лека нощ и до утре за кафе,ако сте тук 1dishes newsm37 smile3524

# 95
Здравейте, момичета.
ети, браво мила цели 6 кг сигурно много стриктно я спазваш, каква салатка си хапваш? На мен ми е 2-ри ден, имам 10 кг за сваляне. Успех на всички.

# 96
 Hug Добър ден,аз днес малко се оспах но ви каня на кафе,да не съм сама-за салата ям маруля с краставица,или домати и краставици,поръсвам с една диетична сол,малко лимон и мн малко олио,първата седмица бях мн стриктна ама снощи пих една чаша вино ooooh!.Е приятен ден милички и успех на всички,моят резултат за ще 2 дни може би ще е 7-8кг общо. PraynigЕ до после kaffeetrmker_2

# 97
момичета, от днес съм пак с вас. малко се бях поотпуснала, че падна голямо празнуване, посрещане и изпращане на гости и въобще... но все пак имам напредък- казвам от ДНЕС, а не от утре  Grinning! килограмите ми са само с 1 повече, отколкото бяха, така че не е много зле положението, но може и да е много по-добре.
успех!   bouquet

# 98
  33uu Момичета 2 дни преди края на диетата се чувсвам мн зле,направо ми се пригади от рибата но чувсвам страшен глад за плодове и сладко,отпаднала съм и направо се чудя какво става,до сега нищо ми нямаше,снощи ме боля и стомаха ужасно-какво да правя,май тр да спра и да се задоволя със 6кг надолу newsm78 А ми трябват още 10 поне Praynig

# 99
ети, щом ти се ядат плодове хапни си и ако се почувстваш по-добре продължи с диетата, все пак по-гобре плодове от колкото разни сладки работи. Аз днес вместо чисто кисело мляко ядох плодово знам, че не трябва, но това е сега продължавам напред. Но ако се откажеш от диетата внимавай със храната, че се качват двойно от личен опит ти казвам. Naughty

# 100
 Hug Добро утро милички,аз днес съм много раннобудна уж с цел образование и кандидатстване smile3529 но като се замисля нямам справочник и да чета теми които може да не тр да чета newsm78 Та както и да е,снощи си хапнах малко картофче с кренвирш, doh но и стомахчето ми мина и плодове ядох,по добре съм Но не се отказвам днес ще съм изцяло стриктна все пак ми е 13 ден,а за кг после ще се отчета че да не събудя малкия зверчо mamma А сега ви каня на кафенце  kaffeetrmker_2 И да попитам как да се захраним след края на чудото Thinking Е приятен ден ,пак ще пиша като се претегля  typeuu Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
Добро утро и от мен! Днес ми е 2-ри ден, отчет чак на седмя, че иначе  Shocked
ети, може днес вечерчта да ти е нормална нещо от диетата за сметка на вчера така ще коменсираш Hug. Сле тази диета мисля да почна друга, но с повече ядене, за да задържа кг, а и аз мам 10 кг да отслабвам така че....

# 102
Здравейте и от мен. Аз не можах да започна вчера, но от днес съм на линия и вече пих кафето и си хапнах яйцата. Я да попитам, че хич не мога да ям безсолно и си позволих яйцата да ги хапна с шарена сол, нарушавам ли много диетата така Thinking  И проблем ли е ако кафето е нес, пак го пия чисто newsm78 Утре ще се претегля да видя има ли резултат от един ден Laughing Лек ден Ви желая  bouquet

# 103
 newsm78 Според мен- не,обаче аз яко наруших наобяд диетата си последните 2 дни май това ще е края на моята диета.Свалих 6 кг за 12дена,а ми трябват още 10-кажете как Rolling Eyes

# 104
Миличка опитай диетата на дюкян тя е много ефикасна и ядеш колкото си искаш разбира се само определени храни!!!!!Успех ти пожелавам  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ака имаш въпроси питай!Много хора са свали с нея много кг и са ги задържари !Лично аз бях свалила 10 но с моята лакомия започнах да ям много и пак ги качих но сега съм решена че ще сваля излишните  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт