Диета - "Японско чудо" - 17 част

• 18 125
  • 212
  •   1
Отговори
# 75
Hug Здравейте дружинка,аз днес задържам отвсякъде-и в сантиметри и в килограми.Надявам се за втората седмица да сваля поне още 3 кг. Rolling Eyes Исках да ви попитам веднага след 14 ден мога ли да повторя диетата или тр да изчакам известно време?А също може ли да пия айрянче?Приятна ве4ер на всички!  bouquet

Shocked Не!
Тази диета четох, че се прави веднъж или два пъти в годината  Naughty

# 76
Пепи , ефектът от лунната е по-скоро пречистване на организма .Аз съм сваляла 2кг за два дена при пълнолуние .След това обаче трябва внимателно захранване ,че както са "паднали" килограмите , така се и връщат . Винаги се качва поне половината от сваленото .
От днес вече съм с вас на "чудото" .Без проблем миналата седмица свалих 1 кг - само  ограничих яденето след 17ч. , но сега вече ще спазвам в общи линии  Wink японския режим.
Успех на всички!

# 77
 Hug Добро утро милички,kafe благодаря за информацията,а сега аз да нахраня моят сладур  feeding  и да пием по едно кафенце,даже мисля да пропусна сухара.Приятен ден на всички,само да кажа че сутринта пак кантара е задържам,но ако отида по голяма нужда пак ще се претегля че 2 дни не съм ходила,и линийката не мога да си оправя ooooh! Ми приятен ден душички и успех на всички!  bouquet

# 78
  • Шумен
Привет привет момичета, днес ми е ден Първиии Simple Smile
сутринта изпих кафето, за обяд в торбата има две яйчица а за вечеря , хм - като не може кюфте, има малко дроб и месо. и салатка от зеле с моркови ще е.

Лек ден и мнооого свалени килограми  Wink

П.С. Аз продължавам с моите въпроси -  а дали може да се пия зелен чай, без захар и подладители естествено .

# 79
добрютро!
днес кантарът беше миличък и след вчерашния провал ми показваше все пак същите килограми, както преди. което означава, че не съм качила, но не съм и смъкнала. не е зле така!  Grinning
сега се чудя да продължавам с трети ден пак или да почвам отначало. май ще ми е трети ден, че имам уговорка за обяд и е по-лесно в ресторант да поръчаш зеленчуци, отколкото две яйца  Laughing Laughing.
btw, ако пак усетя, че може да стане като вчера, смятам да заместя някое ядене на яйца със салатка и парче месо- това поне засища.
лек и успешен ден от мен!   bouquet

# 80
Аз закусих мюсли просто беше последното и ме дрази като стой в хладилника и го изядох и вече няма какво да ме съблазнява така чее ще видимм пък и аз кафе не пияяя  newsm78

# 81
 Rolling Eyes Здравейте,аз се изложих на обяд-бях на прощъпулка и трябваше да хапна за здраве на детенцето,сега и кроасан ядох smile3511 но довечера съм на аеробика и ще съм режимна,мисля да повторя ден 9,вие какво мислите.А и кантара се задържа на 75кг,не съм се изхождала 2 дни-какво стана newsm78 Приятна вечер  love001
не мога и да си оправя линийката ooooh! Ще си направя нова Wink

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 19:47 от eti_88

# 82
Момичета аз приключих с диетата. Резултата е 5 кг. със стриктно спазване на диетата. Малко не разбирам, защо така се получи, но както и да е и на това съм доволна.

Ще влизам при вас да ви наглеждам обещава.

Пожелавам на всички ви много, много свалени килограми.

# 83
Здравейте ,
от днес пак съм с вас  Party 

# 84
 newsm03 Здравейте ,аз днес реших да повторя 9 ден.Кантара все така не мърда wait Надявам се поне на още 3 кг.А сега ви оставям че ще имаме гости lalalala

# 85
ЗДР и от мен!От утре влизам и аз в отбора но аз ще карам само на протейни и мойто чайте!Ще пиша отзиви!Много свалени кг пожелавам на всички!!!! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
eti_88 миличка пощата ти е пълна и неможеш да приемаш писма затова тук ти пиша!Значи казва се Инхуа!Аз утре започвам съвсем сериозно! Simple Smile Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Успех на всички ще пиша отзиви очаквам и от вас!Лека нощ на всички!

# 87
Благодаря ,ще го пробвам.Лека нощ и от мен.До утре за кафенце  sleepuu smile3524 Sleeping luvbed

# 88
 55 Добро утро момиета.Хайде на кафе kaffeetrmker_2
Къде се губите,май си пиша сама newsm78

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:45 от eti_88

# 89
Аз съм вече на свободен режим, но нал до вчера ви бях в отбора на японките.
За сега се ограничавам с яденето, защото не искам да си наваксам килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт