Диета - "Японско чудо" - 17 част

• 18 127
  • 212
  •   1
Отговори
# 60
 waveyЗдравейте мацки,върнах се от аеробика и се чувствам мн добре newsm44 А ето че се появихте повечко от дружинката.Аз задържам ве4е два дни на 75 кг,но нищо,от утре почвам втората седмица.тоест ще ми е осми ден.А сега как хубаво ще си похапна smile3521-нали днес може вдичко,даже ще изям 2-3 сладки yes Пожелавам много минусчета на всички и искам да ви кажа че ми е изключително приятно да споделям с вас и постижения и разочарования.Приятна ве4ер на всички.Обичам ви-Ние ще успеем заедно! thumbsup Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
Добро утро и от мен! черен шоколад миличка продава се в аптеките и в по големите магазини!Струва от 6,5 до 7 и нещо зависи от надценката на аптеката!Дано съм ти помогнала  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet Пише че помага и за целулита изобщо за много неща?!Аз съм доволна особено както си стриктна ти ще имаш резултати защотот аз нещо тези дни много се изложих но.....пък съм нахъсана защото чакам да ми доставят колелото   newsm44 newsm44 newsm44

# 62
 wavey Добро утро и от мен,днес мн се поизлежавах,сега ще оправя бебчо и отивам на кафенце.Приятен ден на всички.  bouquet

# 63
добро утро.дали може кафето да се замести с нещо?

# 64
добро утро и от мен!   bouquet
аз си пийвам кафенцето пред компа и се глася днес да съм малко по-стриктна с диетата Grinning. засега обаче си свалям дори и с една салатка повече от позволеното на ден, така че не се оплаквам много от килограмите ми. сигурно може и повече да отслабна, ама...
спортът ми е засега само тикане на количката, поне по един час на ден, въпреки студа. сега чакам дечко да се наспи и ще хващаме пак пътя.
сетих се още нещо- уж не свалям кой знае колко на кг, но изглеждам много по-добре в дрехите ми  Thinking. може би трябваше да си запиша и мерките в началото. както и да е, другата седмица ще трябва да се събличам по бански и резултатът така или иначе ще се види  Laughing Laughing
до скоро!

# 65
Добро утро и от мен!  Tired
Аз не съм очарована от резултатите на диетката, може би и защото имам малко за сваляне, или организма ми не иска да свалям, а да стягам, та и покрай цикъла успях да махна само към кило и половина, максимум 2!  Thinking
Продължавам напред с нещо средно между японската диета и разделното хранене, като ще гледам да спортувам повече.

Успех на всички останали!  Peace

# 66
  • BG
Здравейте момичета!  smile3525

Чета ви и не мога да ви се нарадвам!!!!  smile3501  Когато аз бях на "японската" диета свалих 4 кг и ги държах доста дълго време. За съжаление лакомията ми надделя  smile3511 и отново качих няколко килограма. За сега само ограничавам храната и се подготвям скоро пак да дойда сред вас!

Успех!   bouquet

# 67
  • BG
добро утро.дали може кафето да се замести с нещо?

Можеш да го заместиш с чай!  Wink

# 68
  • Шумен
Здравейете момичета.офф и аз няколко пъти съм почвала диетата, обичам яйца,но все не мога да измисля какво означава "парче месо". примерно кюфтета могат ли да се ядат или трябва да е непременно сварено месото,без сол.И от утре и аз съм с вас  Blush че доста , много имам за сваляне,към 10килограма  Blush

# 69
 Hug Здравейте дружинка,аз днес задържам отвсякъде-и в сантиметри и в килограми.Надявам се за втората седмица да сваля поне още 3 кг. Rolling Eyes Исках да ви попитам веднага след 14 ден мога ли да повторя диетата или тр да изчакам известно време?А също може ли да пия айрянче?Приятна ве4ер на всички!  bouquet

# 70
Мисля, че не може да се пие айрян.

Vilism мисля, че не може кюфте, аз поне така мисля. Нека и другите момичета си дадат мнението.

# 71
 newsm78 И аз така мисля и си копувам от готовите пилешки филенца. Wink

# 72
От утре съм с вас  smile3521 smile3505

# 73
аз завърших зле деня  Sad. предстои  ми МЦ и добре, че нямаме шоколад вкъщи (спрях да купувам, че...). но утре е нов ден и този път ще издържа!
между другото, не се ли задава някоя лунна диета скоро?

# 74
Луната диета е на 12.12. току що я видях.
Момичета кажете има ли ефект от лунната диета?
Аз като момиче май спазвах тази диета,но нямам спомени.
Моля кажете мнението си за луната диета?

На мен вече ми е 14 ден, е да верное че е почти 2 през ноща, но какво да се прави имам подарък лаптоп и сега немога да ми се нарадвам.

Лека нощ момичета!

Общи условия

Активация на акаунт