Диета - "Японско чудо" - 17 част

• 18 118
  • 212
  •   1
Отговори
# 45
благодаря ти за разяснението! Hug Hug newsm51 Значи трябва да опитам и аз!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 46
 Hug Здравейте ,къде сте се загубили всички.Хайде на чашка горчиво черно кафенце.Аз днес съм си пак 75кг,но продължавам-6 ден.Успех и много минусчета на всички,и приятен ден. smile3503
Не мога да си оправя линийката smile3515

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 10:18 от eti_88

# 47
ЗДр и от мен милички  Hug Hug Hug Надявам се да се радвате на много минусчета! Да се похваля и аз чапочвам от утре!!!!А във вторник пристига и велоергометъра надявам се да имам хубави резултати като eti_88 !Но аз ще си похапвам и плодове и ще ги компенсирам с въртене !Вие как мислите дали ще се получи!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Много целувчици на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 48
Здравейте  Hug 
след снощното ми "освинване"  Blush  от утре започвам от начало  Peace 
успех   bouquet

# 49
здр и от мен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Искам да попитам вие похапвате ли плодове,защото четох че могат да се консомират неограничено!!!!!!Мола Ви отг~и колко кг се свалят за две седмици!!!!!!!!
Аз съм 11 ден и с чиста съвест мога да кажа, че не съм прегришила с нищо, но съм само с 4 килограма по-лека. Малко съм разочарована. Е верно е, че бях в цикъл, но едва ли е това причуюината.

# 50
 Пиете ли достатъчно вода,или някакви чайчета с разхлабителен ефект?Аз лично пия чай Регулатив 2,и се чувсвам мн добре понеже иначе съм със запек,и ходя на аеробика.

# 51
pepa_ilkova  благодаря за отг а пък аз мисля точно обратното цикълът пречи на кг защото задържаш вода ще видиш как ще се оправят нещата!Успех!!
eti_88  Ми аз пия чай Инхуа той е и за отслабване но от него ходя и на тоаретна!И мисля че действа защото аз бях 2 дни на протеини и на чая и свалих 3кг направо днес като се премерих неможах да повярвам! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug А пиех постоянно кока кола влайт защото много ми помага  Hug Hug и мога да ви кажа че невреди поне според мен!!!! Heart Eyes Heart Eyes Hug HugМного свалени кг на всички пожелавам и да сме слабички и хубави за коледа!!!! newsm51 newsm51 newsm81 newsm81 newsm81 newsm17 newsm17 newsm17

# 52
sisiiii този чай  Инхуа в аптеките ли се продава и каква цена е  newsm78

# 53
момичета, аз ви следях тайно една седмица и сега се включвам съвсем официално при вас. аз издържах 5 дни почти строго на диетата, през уикенда я наруших заради ходене и посрещане на гости, но все пак съм свалила 3 кг. хич не е зле, смятам  Sunglasses. даже си купих нов панталон!
от днес отначало, макар че вече ми писна от яйца. да си призная, понякога заменям едно ядене с яйца с пилешко месо на пара и зелена салата, но явно и така действа диетката.
успешен диетичен ден на всички!  Grinning аз отивам да се разгледам малко за тикерчета...

# 54
Хайде на по чаша кафе  Heart Eyes

Аз да ви кажа малко я пооплесках диетката през уикенда -  в събота не обядвах, а вечерях със салати и зеленчукова плънка от шаранче  Flutter, пих бира, а вчера бях върха - салата, сладолед и слънчоглед!  ooooh!
Ама като се замисля, вчера вечерта беше позволено да се хапва произволно, та да видим...
Тази сутрин не се претеглих, но утре и това ще сторя.
Довечера се яхвам на велото и на гиричките!  Party

Взела съм си в чантата 2 варени яйца, пък да видим ще устискам ли да ги изям  Sick

Браво на минусчетата и дано продължавате в същия дух!  Party
За мен е по-важно да сваля на сантиметри, отколкото на килограми, но ще видим какво ще излезе накрая.

Честит празник и на всички празнуващи днес!  Hug   bouquet

# 55
  • София
Здравейте мацки   bouquet
От днес и аз съм на диетка, да видим как ще потръгне . Laughing Предишният път свалих около 3.500-4 килца за седмица, сега се надявам да изкарам и двете седмици. Ако успея да вкарам и някое упражнение .......... Rolling Eyes
Имам няколко въпросчета. Каква салата хапвате и колко, същото и за месото?
И парчето риба, може ли да е риба тон от консерва?
 Peace

# 56
здравей, iga!   bouquet
Добре дошла в темичката ни  Hug
Аз първата седмица хапвах зелена салата, а когато трябваше да се яде салата и кисело мляко, си правех таратор.
Месото при мен е пилешко, а рибата гледам да си е печена скумрия, защото специално риба тон е много солена, а в консервата - още повече!  Tired По-скоро пробвай скумиря в консерва, ако не успееш да хапнеш печена скумрия.  Peace
Успех!

# 57
здравейте и от мен.честит празник на всички празнуващи днес.

имам въпрос,ако си вегетарианец можеш ли да спазваш тази диета?яйца ям.

благодаря ви предварително.

# 58
gali4ka мисля, че можеш да спазваш диетата, дори и да си вегатарианец. Аз съм на  чакай да помисля 11 ден, и вместо шунка ядох веднъж плод-ябълка.

черен шоколад ти до кой ден стигна, колко са свалените килограми?

kafe кой ден ти е? Колко килограми ти липсват?

Аз съм малко разочарована. Май когато ми дойде на 4 ден, трябваше да спра с диетата, защото вече ми свърши, но аз пак си стоя на -4кг.
О момичета защо така, толкова малко?
Е не, че не ми личи, определено си влязох в панталона, който носех преди двете бременности, но

# 59
Ами днес ще ми е... 8-ми ден, но аз през всичките дни си бях в цикъл и нямам точна представа дали и колко съм свалила. Ще се претегля утре сутрин, ако не забравя.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт