Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 -Тема 37

• 42 805
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Belle Fleur, имаш и други привилегии, като възможността да си поръчаш нови продукти от следващ каталог с 35% отстъпка, както и подарък всяка кампания  Peace Комплекта от 10 брошури ти излиза по-евтино от такъв от 5, а пък дали ще се възползваш и от втория си е твое решение. Винаги има шанс да откриеш нови клиенти като раздаваш каталози  Wink

# 286
  • Бургас
Благодарско на съгражданката!Ако си поръчам един комплект от 10 брошури и той идва с намалението,така ли?Защото останах с впечатление,че едва ли не е задължителна поръчка на 2 комплекта от по 10,а ми идват доста.А това предимство да поръчвам с голямо намаление от предстояща брошура малко е рисковано,ако никой не поиска този продукт,ще си го пазя за мен,нали така?

# 287
сканирала съм българския каталог 02/2009:
http://www.nslavova.snimka.bg/album.php?album_id=317028

/още малко трябва да го подредя, обаче/

coolcool      smile3525

# 288
Какво значи това,някой знае ли по подробно                                                                                                                                          Anew клуб – квалификационен период К13 – К17/2008

Критерии за членство:

Първо ниво: брутни продажби на продукти Anew за К13 – К17 на стойност 250 лв. 
Второ ниво: брутни продажби на продукти Anew за К13 – К17 на стойност 450 лв. 

Награди за периода:

Коректор против бръчки тип „пачи крак” Anew Clinical
Коректор против бръчки тип „пачи крак” Anew Clinical + изключително модерен и стилен дамски часовник OASIS.

# 289
Момичета,някоя от вас знае ли какъв е цвета на червило SEQUINS RHINESTONE ROSE ?По-тъмно или светло розово?Преди време ползвах,само че вишнаво и останах много доволна от ефекта и трайността.

# 290
  • Бургас
Благодарско на съгражданката!Ако си поръчам един комплект от 10 брошури и той идва с намалението,така ли?Защото останах с впечатление,че едва ли не е задължителна поръчка на 2 комплекта от по 10,а ми идват доста.А това предимство да поръчвам с голямо намаление от предстояща брошура малко е рисковано,ако никой не поиска този продукт,ще си го пазя за мен,нали така?
  Hug Може и нито един комплект да не си поръчаш, няма задължителни покупки, но така или иначе е по-изгоден от петицата. Просто си поръчваш комплект от 10 броя и после във фактурата ще ти е 2,95лв. А за новите продукти ти си преценяваш, разбира се-аз лично си поръчвах само това, което така или иначе съм си го харесала и запланувала и ми идваше на сметка. Един-два пъти съм поръчвала и за клиентка, която ми е по-близка и ѝ показвам новия каталог  Peace

# 291
Какво значи това,някой знае ли по подробно                                                                                                                                          Anew клуб – квалификационен период К13 – К17/2008

Критерии за членство:

Награди за периода:

Коректор против бръчки тип „пачи крак” Anew Clinical + изключително модерен и стилен дамски часовник OASIS.

това е клуб Аню, кое по точно не ти е ясно

# 292

Критерии за членство:

Награди за периода:

От тази година има нов клуб Anew, освен тези на представителите Сребърна, Златна и Платинена звезда. Ако за 5-те указани кампании поръчаш Anew продукти на стойност 250лв. получаваш подарък коректора, ако поръчаш за 450лв. - получаваш коректора + часовника. Стойността на поръчаните Anew продукти и това дали си се класирала в клуба и на кое ниво си го пише в допълнението на фактурата, точно до класирането ти в другите клубове.

# 293
  • София
Пак да помоля, ако някой е получил новите условия за клуба Аню от К1 натам, да ги напише  Praynig  че на мен ми беше в недостиг листовката   Sad

# 294
Пак да помоля, ако някой е получил новите условия за клуба Аню от К1 натам, да ги напише  Praynig  че на мен ми беше в недостиг листовката   Sad

аз получих над 13 кашончета и навсякъде е в недостиг

# 295
Ох, поредната ми издънка, пуснала съм вместо 8 - 7 продукта от Планет Спа и съответно единият ми е на 12.90 вместо два за 13.90 и сега на втора трябва да пусна единият продукт, който съм пропуснала заедно с нещо за мен и за моя сметка естествено. Cry

# 296
  • София
А, това вече е друго.  bouquet

Ох, поредната ми издънка, пуснала съм вместо 8 - 7 продукта от Планет Спа и съответно единият ми е на 12.90 вместо два за 13.90 и сега на втора трябва да пусна единият продукт, който съм пропуснала заедно с нещо за мен и за моя сметка естествено. Cry
Еее, ужас Close Защо не пробваш да го върнеш под някакъв претекст, а иначе го поръчай пак с другия на втора поръчка.

# 297
  • гр. Пловдив
Момичета,някоя от вас знае ли какъв е цвета на червило SEQUINS RHINESTONE ROSE ?По-тъмно или светло розово?Преди време ползвах,само че вишнаво и останах много доволна от ефекта и трайността.
И мен много ме интересува това, но нито тук нито в другата темичка успявам да намеря отговори. Sad Ако някой все пак има инфо   bouquet

И аз пуснах своята поръчка и си чакам кашончето с нетърпение като се надявам да няма гафове. Поръчах и почистващия гел за мъже и ще ви кажа колко мл. е като го видя. Simple Smile
Luisi и аз направих подобен гаф, но за по-малка сума. Става въпрос за дезодорантите. Мислех, че цената им е 2 за 5 лв. , а то се оказа, че става въпрос само за рол-он-ите. Много ме хвана яд, защото доста поръчах. И нямаше как да коригирам, че вече бях пуснала поръчката. Защо нямат опция "Коригирай поръчка"?! Много криво така.

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 15:06 от zwetellina

# 298
Luisi и аз направих подобен гаф, но за по-малка сума. Става въпрос за дезодорантите. Мислех, че цената им е 2 за 5 лв. , а то се оказа, че става въпрос само за рол-он-ите. Много ме хвана яд, защото доста поръчах. И нямаше как да коригирам, че вече бях пуснала поръчката. Защо нямат опция "Коригирай поръчка"?! Много криво така.

Само информативно - в такива случаи дали няма възможност да спреш цялата поръчка?  newsm78
Аз не съм имала подобни случаи до момента, но би ми било много полезно да знам дали е възможно!  hit

# 299
  • София
  Hug Може и нито един комплект да не си поръчаш, няма задължителни покупки,

за да си в някой клуб има задължителен брой каталози- по 10 за кандидат и сребро и 20 за злато.Независимо дали покриваш сумата ,ако нямаш каталози...не влизаш.( достигаш продажди за злато ,но си поръчваш по 10 каталог...и се възползваш от привилегии на сребро)

Общи условия

Активация на акаунт