Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 -Тема 37

• 42 896
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
  • София
а някои може ли да даде линк към руския К3 ако не ви затруднява Hug
може, но ти иска регистрация да знаеш

# 106
  • София
Интересно ми е как ли ще ухае парфюмът "Малка бяла рокля", който видях в руския каталог 03? Представям си, че е нещо като Пур бланка...
Малка бяла рокля!!!! Shocked Shocked Shocked
какво пък е това

# 107
  • USA, Steak State
Интересно ми е как ли ще ухае парфюмът "Малка бяла рокля", който видях в руския каталог 03? Представям си, че е нещо като Пур бланка...
какво пък е това

Не е ли новата опаковка на Малка черна рокля Simple Smile

# 108
  • Стара Загора
а някои може ли да даде линк към руския К3 ако не ви затруднява Hug

Заповядайте, но мисля че трябва да си направите регистрация, за да разгледате каталога.  Peace

http://avon.ucoz.org/forum/62-1663-1

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 18:55 от iv4enceto_91

# 109
Привет и от мен и успешна кампания на всички!
Пуснах поръчка още преди 9 часа и още не са ми я фактурирали Shocked, само дано не ме пропуснат, че и без това започна да ми писва от простотиите им.
А иначе снощи се регистрирах в руския форум, но пак не ме пуска да разгледам каталога, много са гадни руските момичета  Cry.
Или аз съм неграмотна, та немога да вляза като хората hahaha

# 110
Момичета, дайте линк към темата за обсъждане на продукти кампания 17

# 111
  • USA, Steak State
Момичета, дайте линк към темата за обсъждане на продукти кампания 17

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353622.0

# 112
какво пък е това

Не е ли новата опаковка на Малка черна рокля Simple Smile

Бяла е и още как  Wink

+ НОВ АРОМАТ НА Christian Lacroix, дано е добро попадение   Peace

# 113
Отначало и аз помислих, че е новото име на Малката черна рокля, но като разгледах каталога видях, че "роклите" са две-черната (в нова опаковка от к 2 и бяла-от к. 3.

# 114
  • USA, Steak State
Интересно  smile3508

# 115
Привет и от мен и успешна кампания на всички!
Пуснах поръчка още преди 9 часа и още не са ми я фактурирали Shocked, само дано не ме пропуснат, че и без това започна да ми писва от простотиите им.
А иначе снощи се регистрирах в руския форум, но пак не ме пуска да разгледам каталога, много са гадни руските момичета  Cry.
Или аз съм неграмотна, та немога да вляза като хората hahaha

След като се регистрираш е те логва автоматично а пак те препраща в сайта, но нелогната. Трябва да намериш полето ВХОД горе в дясно и тогава да въведеш името и паролата си. Ако искаш да си логната от там нататък постоянно при всяко влизане даваш опция - Запомнить.Ако имаш проблеми пиши отново - ще ги решим...

# 116
и другите много просветени дами тук- наясно съм със всички дати, срокове и дрън дрън ............. ползвам компютър почти денонощно-и да ми се обяснява как сега всичко било с интернет и незнам си какво е меко кзано смешно - надали някой ползва повече от мен за плащане , работа и всичко.

Това го копнах от 16-та тема.
Та, да разбера от дамата, знае ли какво е ERP като е толкова светната?

# 117
Видях си фактурата за К17... кремчето Аню за 4,50 на 138 стр. е в недостиг...НЕ ПОРЪЧВАЙ!

# 118
Поръчката ми е фактурирана. От брошурата нямам нищо липсващо, но от Специалните интернет предложения липсват Спирала за дълги и изящни мигли, маска за коса йогурт и спрей за стъпала диня. Тези продукти със със статут "Няма в наличност, не поръчвай".

# 119
странно , на мен Спиралата ми е фактурирана и е в наличност

Общи условия

Активация на акаунт