Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 -Тема 37

• 42 883
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
Като споменахте дълготрайните червила, кое е по-естествено Bronze (да не е много тъмно кафяво) или Nude? Щом цвета Coral си прилича с този от каталога, така ли е и с другите цветове?

Тези червила са страхотни  Peace като ги пуснаха пак преди две кампании продадох 13 Mr. Green
Бронза е по-тъмно от колкото на каталога, но като се запечата с златистият гланц и много хубаво и не изглежда чак толкова тъмно. Ама как го обясних  Blush

В неделя пуска по 17 като за сега са 315лв и се надявам на още Mr. Green Това за толкова години за първи път ми се случва да имам такава поръчка. Правила съм ги и друг път, но не и на веднъж WinkБраво на мен Blush

Чакам с интерес тази 'малка Бяла рокля' Thinking

Чак сега загрях какво е различното вече не сме кафяви Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 21:58 от sisi_mi6i

# 121
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Дали ще има проБлем ако ги кача руските в един мой албум? Да ги видят и тези, които не са се справили!?

# 122
Опитай, надяваме се да се получи  newsm10 newsm44

# 123
Дали ще има проБлем ако ги кача руските в един мой албум? Да ги видят и тези, които не са се справили!?

Да моля те Praynig

# 124
re_ge, благодарско за поясненията  bouquet, голям индианец съм.
А иначе 14 часа след като съм си пуснала поръчката, тя още не е фактурирана. Ако не ми дойде поръчката в сряда ще вдигам във въздуха целия централен офис #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
И вчера късничко ми я фактурираха, но чак такова нещо не ми се е случвало.

# 125
И аз вчера следобяд си пуснах поръчка а още не е фактурирана  Sad  Embarassed #Cussing out

# 126
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета, качих го, но се разбъркаха номерата на страниците.. започнах да подреждам, но голяма играчка и го оставям така ето линк към албума

# 127
Кате  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Ауу, какви бижута!

# 128
  • София
Eee, още парфюми ли беее? Ще се разорим.

# 129
  • USA, Steak State
Eee, още парфюми ли беее? Ще се разорим.

Много до късно стоиш Simple Smile

# 130
  • Стара Загора
Ето нетна 2 и панорамата, но руски. Малко поразбърках снимките при качването, но мисля че ще се оправите. 

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315517

Искам да попитам някой виждал ли е колието Изолда, което е във формата на кръг с цвете. Толкова ли е жълто, колкото на каталога. И заслужава ли си, като цяло?  newsm78

# 131
Добро утро!

Много благодаря за информацията от руския сайт  bouquet!

Панорама 17, 1 и 2 са качени в българския сайт на Avon в Новини -> Акценти -> Панорами.

Направи ли ви впечатление, че някои неща в руските каталози са с по-високи отстъпки от нашите #Cussing out? Аз смятах да се запася с лакове от К1, ама нъцки - пак са си на 5,20 Sad. Anew червилата са им на 25% отстъпка, а при нас изобщо ги няма Cry. Моливите за очи и устни в началото на каталога са на 50%, а при нас - на 40% .........

# 132
  • Стара Загора
2 български каталог още няма, нали?

# 133
Снощи пуснах поръчка и тази сутрин вече имам фактура,много експедитивни са станали тези хора по празниците Mr. GreenОт специалните предложения е по-лесно да се изброи това,което го има-почти всичко е изчерпано вече ooooh!,а поради технически проблем не може да се поръчва и от петте продукта с намаление за тази седмица,не приема кода Crossing Arms

# 134
Снощи пуснах поръчка и тази сутрин вече имам фактура,много експедитивни са станали тези хора по празниците Mr. GreenОт специалните предложения е по-лесно да се изброи това,което го има-почти всичко е изчерпано вече ooooh!,а поради технически проблем не може да се поръчва и от петте продукта с намаление за тази седмица,не приема кода Crossing Arms
Щом твоята поръчка е фактурирана, значи аз сигурно изгорях-моята от вчера сутринта още не е и понеже още една съфорумка се оплака реших, че и това е технически проблем. Как пък толкова години не намериха един специалист да им оправи смешния сайт и вечните им технически проблеми, а и най добре да го махнат това с петте продукта, че само дразнят представителите.
От нова година затварят и централен офис, нека махнат и поръчките по интернет,  да се почне едно тичане с първобитните бланки за поръчки по зоналните офиси, та да е пълна трагедията.

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 12:04 от jhony

Общи условия

Активация на акаунт