Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 -Тема 37

• 42 840
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Мацки, взех си кашончето Simple Smile Вси4ко ми е налично Simple Smile
Даже приятно се изненадах като установих, че показанаото като колие Корделия в спец. и-нет предложения е комплект колие и обеци Simple Smile
А някой питаше за каталог 2, с телбод си е, както старите Simple Smile

# 196
Пуснах експресна току що за 240 лв.Изчаках да активизират новите специални заради чадъра,та така ще си получа поръчката 1 ден по късно.Всичко е налично,само молива за очи от 139 стр. ми свети в жълто.

# 197
Разгледах сега каталог 2 и гледам н Shockedви вис Shockedки цени на продуктите  #Crazy #Crazy #Crazy и чак тогава трябва да се подготвя за сериозен спад на поръчките=

# 198
  • Бургас
Гласувах в анкетата, защото втора поръчка не пускам, а тази сутрин направих експресна поръчка за 304 лв (около 90лв от които са мои  Blush ). В червено ми светна комплекта мостри на новата ТВ  ooooh! Сега си чакам фактурата, ако се натуткат до довечера. Странно ми е, колко малко престоя надписа, че тази кампания експресните ще са с изискване за 80лв  Whistling Аман от заблуждаваща или недостатъчна информация в сайта им... Това тримесечие не успях да се класирам дори и за кандидат  Cry Надявам се да са верни слуховете за предстоящо намаляне на критериите, което не ми се вярва много  Rolling Eyes Стана ми интересно и нещо друго, като си преглеждах книжките за топ-клубовете-пише, че се полага значка/клубно бижу на класираните за годината, а пък аз нищо не съм получавала, въпреки че бях покрила критериите за кандидат за годината (последното тримесечие завърших със сребро, но за годината останах кандидат само)-има ли някой, който да е получавал въпросната джвъчка  Mr. Green ?

# 199
  • София
Сега в К17 трябва да дам на клиентите си направили поръчка за 28.90, скреч карта и златна карта, нали?

И третия ми опит да разгледам каталог 2 е неуспешен. Компютъра ми забива! Stop

# 200
Аз имам експресна от петък и си ми я фактурираха! Rolling Eyes Всичко си беше нормално!

# 201
Аз само един път за сега съм пускала експресна,и ми я фактурираха за редовна,не беше чак толкова фатално,но аз със сигурност бях отбелязала експресна. Crossing Arms

# 202
  • София
Аз работя само с експресни и никога не съм имала проблеми  fingerscrossed
В четвъртък сутринта пуснах една, днес сутринта още една, довечера ще си взема първата, в четвъртък втората   Grinning
А на сайта винаги ги изписват като редовни, забелязала съм единствено там дето пише поръчка №, като се отвори пуснатата поръчка ми изписва EXP8 под името.

# 203
  • о`майна лунна нощ е
Тази кампания нямаше да поръчвам нищо за мен. В момента моята част от заявката надхвърля 40 лв.  ooooh! и всички неща са за подарък по предстоящите празници.
Вече надхвърлих 150 лв., но ще коригирам гласа си в анкетата като уточня и пусна поръчката.
От свръх специалните предложения с намаление 75 % не си харесах нищо този път. Страшно постни ми се сториха.

# 204
Здравейте, отдавна не съм се включвала.... тази кампания (17) направих 700 лв поръчка, което си е направо рекорд за мен. като си разгледах фактурата обаче видях че не ми достигат 15 лв за сребърна звезда, то не че е много важно ама все пак... Money
е печалбата съм я обърнала в продукти-подаръци за близките, ама така минавам метър... с новогодишното пазаруване  Grinning
искам да кажа че съм много доволна от комплекта Anew rejuvenate не омазнява кожата, е за бръчките не знам дали ще подейства, но определено е хубава серията...
днес си получих кашоните (3 бр) ами за пръв път всичко с тях е ок, отдавна н е се беше случвало.
Аз давам скреч-карти само на тези клиенти, които са покрили условието, та ми се посъбраха доста скреч-карти  Embarassed айде дано понамажа нещо
Успешна кампания на всички   bouquet

# 205
Мацки, взех си кашончето Simple Smile Вси4ко ми е налично Simple Smile
А някой питаше за каталог 2, с телбод си е, както старите Simple Smile

Руската братия пише че каталог 3 ще е без телбод, по широк като размер и по скъп ...

Миме, аз отварям българския каталог 2 без проблем...

# 206
  • Варна
Привет! Търся спешно помощ Praynig Объркала съм кода на к-та Фуул спийд стр.13-кампания 17 с тоалетната вода, а ми трябва за една клиентка до вдругиден за подарък!!! От Варна съм и ако някой може да ми помогне, да ми пише на лични-ще му бъда много благодарна!

# 207
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете Почистващият гел за лице For Men от специалните предложения колко милилитра е? Мерси много.   bouquet
засичала съм 2 мъжки почистващи - единия е 75 мл а другия 150 или 200. Не съм сигурна, но мисля че този е от 75 мл.
Мерси, и аз така си помислих.   bouquet

# 208
Според вас руската нетна ще съвпадне ли с българската?

# 209
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ейййх, Маюкуб... Завижд!Завижд!.. но благородно разбира се...
Аз събирам още, но мисля да пусна сам опърва, з автора точно преди нова година не ми се занимава!

Общи условия

Активация на акаунт