ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 5!

• 24 412
  • 444
  •   2
Отговори
# 150
# 151
Е нали по новата версия Крис е син на Борис  Joy
пак ще му е снаха  Joy

# 152
  • Вече в моята си приказка...
Мен Валери вече спря да ме дразни, дори му се кефя. Струва ми се, че не е гаден и пресметлив. Актьорът също е много добре подбран, харесва ми как играе

# 153
пак ще му е снаха  Joy

Да беее. Абе казах ви, че се омотах зверски  Joy Мерси, ти изми срама от моя постинг  Joy

Добре де, аз не разбрах Елица и Дрис сексиха ли се вече след събирането си? Нали имаше нещо джиджи-биджи там.  Wink И той, да речем, че е гей, какво толкова се прави на влюбен? Искам да кажа, кого заблуждава, себе си ли?  #Crazy

# 154
  • София
Очаквам да видя какво ще стане с 5-те процента разиграни акции.  Thinking

# 155
  • Все на втория етаж
Я каква темичка имало, не съм се сетила.
Аз също следя сериала и ми е интересен.

# 156
slashchrisvalery я кажи защо Валери иска да е част от компанията на Борис  Flutter
Валери никога не е имал баща, който да се възхищава и гордее със сина си. Спред мен Валери вижда в Борис бащата, който винаги е искал да има. Борис го цени, вярва му, слага го Над собствения си син. Валери иска да е част от компанията защото там той намира семейство, което никога не е имал. Не мисля, че е само заради кариерата и парите.

# 157
пак ще му е снаха  Joy

Да беее. Абе казах ви, че се омотах зверски  Joy Мерси, ти изми срама от моя постинг  Joy

Добре де, аз не разбрах Елица и Дрис сексиха ли се вече след събирането си? Нали имаше нещо джиджи-биджи там.  Wink И той, да речем, че е гей, какво толкова се прави на влюбен? Искам да кажа, кого заблуждава, себе си ли?  #Crazy

имаше секс и най- вероятно да има и бебе. Разбира се, че себе си заблуждава. Терминът за Крисковият случай е closet-case- прикрит гей. Валери се намира на границата на closet case и open gay.

# 158
пак ще му е снаха  Joy
умрях от смях Laughing Laughingтъй се радвам, че намерих този форум.
искате ли малко гиф, подбрани Крис/Валери моменти. Ако не бях си прецакала програмата, щяха да са истински клипове Embarassed

# 159
Мен Валери вече спря да ме дразни, дори му се кефя. Струва ми се, че не е гаден и пресметлив. Актьорът също е много добре подбран, харесва ми как играе
Актьорът, който играе Валери се казва Иван Юруков. На 30 години е, зодия Близнаци. Роден е в Сандански, завърша Приложни изкуства и НАТФИЗ(2004) в София.

# 160
Прости ми любопитството, ама ти защо си им фен точно на тях двамата?

# 161
Прости ми любопитството, ама ти защо си им фен точно на тях двамата?
Макар да си харесвам много Любомир Ковачев- Крис, аз съм фен на Иван Юруков- Валери.
Започнах да гледам Забранена любов, защото още в първиата сцена заедно Крис и Валери, разбрах, че тук ще има нещо повече. Именно това "нещо повече" ме привлича в този сериал.
Слашър е фен, който харесва любовни двойки мъж/мъж или жена/жена. В моят случай(тежък) винаги е било мъж/мъж.
Крис и Валери не са единствената телевизионна двойка, по която лудея. Другите двама са Хаус и Уилсън.  Mr. Green

# 162
  • густо майна Филибето
Ц,ц,ц не само филма стана интересен Laughing
Версията ти съвпада с моята до момента с болестта на Борис. Нещо ми заприлича на изтичане на информация Wink

# 163
аз съм от дълбоката провинция, какво изтичане на информация Mr. Green

# 164
  • София
Актьорът, който играе Валери се казва Иван Юруков. На 30 години е, зодия Близнаци. Роден е в Сандански, завърша Приложни изкуства и НАТФИЗ(2004) в София.
И аз не го харесвах в началото,но вече съм му фенка!

Имаме си вече нов анализатор.Добре дошла в темата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт