"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 331
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МИЛИ ДЕЧИЦА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 3 ДНИ,
ЧЕСТИТО НА ВЕЛИЗАРКА, ДАНИ И ДАРИЯ
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ
Heart Eyes

# 196
  • София
Здравейте момичета  Hug

Искам да честитя на всикчи малки рожденници от нашата темичка! Да са много, много здрави, палави и усмиханти!

Благодаря ви за поздравите и към моето момиче  Heart Eyes

Днес за 3 -ти ден Нели е на ясла и сега са едни драми, едни вълнения...
А за памперса - август месец го махнахме изцяло, включително и когато спи.

Целувки на всички  Hug

# 197
Честит Рожден Ден на всички вече "големи" рожденици днес Hug Hug Hug
Да са здрави, палави, игриви, винаги усмихнати и мили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит имен ден на Даниелките и Даниеловците. Да носят името си с здраве Hug Hug Hug

Относно памперса - до никъде не сме, но сега като си остана от Нова година ще започна лека полека да го махам, пък да видим дали ще реши, че е по-приятно да си казва и да е суха hahaha

Заспиването - измислила съм следната тактика, която за сега дайства Peace. Лягаме вечер на нашето легло, изгасваме лампите и аз й казвам, че отивам да пия вода или нещо друго и идвам. За мое учудваме се съгласява и чака. Да ама аз се позабавя около 15-20 минути и като се върна тя е заспала hahaha. За сега номера минава, да видим до кога Peace

bouquet

# 198
Честит Рожден Ден на всички вече "големи" рожденици днес Hug Hug Hug
Да са здрави, палави, игриви, винаги усмихнати и мили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит имен ден на Даниелките и Даниеловците. Да носят името си с здраве Hug Hug Hug
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

За памперса - ние го борихме цяло лято без успех. Сега понякога сме с памперс, понякога с гащи. Купих едни найлонови, защото сложихме пак килима като застудя и не е добре да пишка върху него! Joy Когато я сложа на гърнето и съм нацелила момента - веднага си пишка. Лошото, е че не винаги успявам да го нацеля! Иначе не отказва да поседи на него. Голямата работа много рядко се случва на гърнето! И много често, когато е точно с гащите! Joy
За заспиването - при нас е ад от 2 седмици. Доскоро аз я кърмех и я оставях на таткото. До 10 минути беше заспала. Сега вече не го слуша и често тя него приспива и идва при мен в другата стая. Та сега вече си лягаме и тримата заедно и Венета последна заспива. Напоследък не заспива преди 23 часа. Tired
Пешеходке, след още 10-тина години и аз сигурно ще свикна с това отношение на близките ми... Но благодаря за успокоението Hug.

# 199
  • Варна
http://andonova.multiply.com/photos/album/2#95 малко снимки на порасналата мома  Flutter

мойта работа отива на аборт май....вчера бяхме на лекар, отлепено е наполовина, от там са кръвоизливите Confused
доктора каза да си пия дуфастона 4х1 и след две седмици ще видим ще я бъде ли наща Rolling Eyes
иначе дребното е куча марка - живо е и хич не му пука кво става отвън  Laughing
проблема е че трябва да лежа и да не вдигам тежко, а с дете на 2 години това е мисия невъзможна  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 13:54 от Virginity

# 200
Virginity, мила недей така Sad
Почивай си, лежи щом трябва и не гушкай малката, ако трябва извикай някоя баба да помага Naughty
Аз с гушкане спрях малко след като разбрах, че съм бременна. Лекаря още тогава ми каза, че повече от 5-6 кила НЕ Naughty. Елена вече е около12-13 кг и си тежи, нека таткото да поеме грижата за гушкането.
Стискам палци всичко да е наред Praynig

# 201
ЧРД на Дария, Кристиян, Велизара и Даниел! Да са здрави и весели!  Hug
Вержи, дано всичко е наред!  Praynig

# 202
Днес и моето детенце стана на 2 годинки  Heart Eyes
Почерпете се за наше здраве:

Благодаря ви много за пожеланията  Hug СминHeart Eyes

# 203
 bdbaloni на Дария, Кристиян, Велизара и Даниел!Да са живи и здрави и много щастливи.

Вержи   Hug миличка,пожелавам ти успешен завършек  Praynig
а Лори ти е отрязала главата пу пу пу,много си приличате  Heart Eyes

# 204
Здравейте  Hug

Честит Рожден Ден на Дария, Велизара и Даниел!  newsm59 Честит Имен Ден на всички именници днес - Даниел/а, Данаил/а, Данко/а, Данимир/а и др. !   happy bd

Честито и на други рожденници и именници! Да са живи и здрави и много щастливи!  bdbaloni

Днес и нашия бебо Кристиян засмян има РД, става на 2 г. Да ни е жив и здрав! Благодарим за поздравите! Да ви почерпим!

# 205
  • сто акровата гора
 newsm59 Честит рожден ден на днешните декемврийчета! (а и на всички които съм пропуснала тези дни, когато не стигах до компа, не ви забравям  Hug) Да са много здрави и усмихнати и щастливи, все така прекрасни дечица!   bouquet
Честит имен ден на празнуващите днес!   bouquet
При нас върви подготовка за утре, торта в яслата, малко гости в къщи, подготовка и разпределение на подаръците, страшна работа ...  Grinning
Ама такива вълнения да има все!  bowuu
Вержи стискам палци всичко да е наред, само спокойно, нали знаеш на човек каквото му е писано  Hug

# 206
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден на днешните палавници,с пожелание за едно весело изкарване на празника!
Да почерпя и за моя рожден ден  Wine Glass cook smile3510(съжалявам но нямам време да кача други снимки)
Вержи едни  fingerscrossed и  от мен дано всичко се оправи

# 207
Момичета да почерпя днес Виктория става на 2г newsm38
честит рожден ден на днешните рожденци пожелавам им здраве щастие и много бежгрижни детски весели игри newsm59

# 208
  • София
Весели рождени дни на малчовците Heart Eyes

Вержи и от мен палци Peace

# 209
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ПЕЦА!!!
вержи, стискам палци всичко да се оправи и бебокът да се закрепи Praynig
на мен ми закъсня с цяла седмица и леко се бях ошашкала, но сутринта ми дойдоха гостите и си отдъхнах Whistling
вчера постигнахме исторически успех - ния каза, че й се ака и свършихме работата на тоалетната. разправям й, че вътре има рибки и те ядат акото и тя е много впечатлена и само разправя рибки ам ам ако и наднича в гърнето да ги види Joy

Общи условия

Активация на акаунт