"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 336
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Под Сините камъни
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!

# 181

Честит Втори Рожден Ден на Нели, Калина, Братан, Бояна, Лора, Маги и Нино!
Да са живи и здрави и много щастливи!

# 182
  • Варна
мдам, аз от днес съм вече баба  Laughing
свекитата бяха на гости по случай РД-то и ни подариха кукла-бебе Joy с кошара, с порт-бебе и разни други аксесоари Rolling Eyes
Лора се опита да се намърда в кошарата отмах Mr. Green
подариха й и един страхотен суитчър плетен, ще я снимам утре да ви я покажа  Heart Eyes

# 183
Честит Рожден Ден на Нели, Калина, Братан, Бояна, Лора, Вики, Сияна, Данчо, Теодор,  и НиноПо-специално прегръщам и поздравявам Маги на bla_bla!!!Да са живи, здрави, засмени и много щастливи, да радват сърцата на майчетата им!

Честит Рожден Ден и днес на Деси, Александър, Даная и Румяна!!! МАМИТАТА да са щастливи и да пишат по-често   bouquet

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 01:04 от шамЕнет

# 184

здравейте и от мен и честитт рожден ден дечица!!!
аз напоследъкк се изгубих ,но ми беше доста напрегнато и тежко. Сега вече несъм на работа и е по-спокойно. Мина и Рожденият ден на малката ,който беше вчера. Накратко  имаше големи емоции . Вечертта преди РД стояхме с мъжа ми до 3 рез ноща да правим коледната украса. Искахме маката като се събуди да  има изненада. И така стана,много се радва, смя се, пипа елхичката, и само повтаря  Коледа,Коледа... После торта ,свещички, подараци... Joyами какво повече за едно детенце - да се радва и да има много емоции .

за анкетата ще отбележа понякога го махаме ,понякога не. Вкъщи сме без памперс  ,само вечер когао спинка е със пампер и когато излизаме н апазар или за по-дълго навън сме пак с памперс защото е студено, а и в магазина няма къде да и свалям гащичките, иначе тя си казва милата ,че има пиш-пиш

# 185
Да честитя  на днешните рожденници! Да сте здрави, весели и много палави - за радост на мама и тати!

С памперса сме до под крушата, ама с такава мързелива мама... По Коледа отиваме на вилата и там ще пробваме промяна...

# 186
За памперса, много ми е интересно защо стана така..
Оещ от 8 месеца я слагам на гърне, на година и половина започна и да си казва, но от две месеца не ходи на гърне, а- само в памперса.
Някой има ли идея, съвет?
Не се е изплашила от гърнето ,напротив, но само пишка вътре

# 187
  • Под Сините камъни
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! Да са живи и здрави и много щастливи!

# 188

Честито на днешните рожденници!

# 189
Този месец  е много шарен за нас, всеки ден има рожденичета!
Честитя днес специално на Дария на Milenasho , Даниел на lladybird и Велизара на di_ и им желая да са здрави и засмени!

Искам да помена днес едно ангелче, което много ми липсва и никога няма да го забравя - Марти на милата ни emsski - целувам те, Ема, а Марти нека си почива в мир сладко.

Момичета, искам съвет - постигнахме някакъв (пу пу, да не чуе дявола) успех с отбиването до 1 път на ден, сутрин рано. Сега обаче голям зор е приспиването - става много по-трудно. Вие как приспивате и изобщо как заспиват децата ви? Мойто злато самО не заспива!!! И като легнем да "спим" пада една игра два часа - заспива към 10 ч!!! Ако реша да я оставя сама - довтасва при нас и не ще да си ляга!!!?!?!?!? Не ми остава време за нищо за себе си, бееее - ни вечеря, ни компютър, ни работа, нищоооо, не може така да продължава!!!...

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 23:27 от шамЕнет

# 190
  • Русе
Честит празник! HugНа всички пропуснати ,днешни и утрешни рожденничета!
Ние живи и здрави сме си в Русе!Още климатизираме! Mr. Green
Амели ,аз какво ли не правих още от 6м Rolling Eyes сега сме твърдо в памперса.Слагам го на гърнето по няколко пъти на ден,но нищо!
ШамЕнет,при мен положението е същото въпреки  ,че го отбих преди 7-8 месеца.Нямам време за нищо!Всичко става с големи усилия и нерви.Бойко през деня не спи Whistling Дето се казва:"Писна ми на кофата" #Crazy

# 191
Честит празник и от мен на всички които не успях да поздравя.Много здраве и безгрижно детство пожелавам на всички малки наши наборчета, днешни и утрешни:hug:Весел празник на тези, които утре ще празнуват!
 newsm59
Ние с памперса също сме зле ooooh!
До преди да отидем лятото на море детето всичко казваше и ходеше на гърнето, но ние неи го взехме там гърнето и след него отказа всякакви гърнета, тоалитни и т.н.
Сега ми казва, но си клеква и си действа в памперса, ако тръгна да я водя в тоалетната пищи като луда и съм я оставила, когато, тогава...
Ние се гласим за петък за дядо Коледа да я водя в една детска градина пък ще видя дали ще и хареса.... Thinking
Едвам чаакаме рожденният ден, вече сме готови с толет,организация и с всичко.. Laughing
Хайде лека нощ на всички  bouquet

# 192
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКОТО ВЕЛЮЧИ!
ДА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА!
ДА РАСТЕ МНОГО ЩАСТЛИВА!
И МАМА И ТАТИ ДА Я СЛУШКАТ МНОГО!

МИЛА ДИ, ЖЕЛАЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ПРЕКРАСЕН ДЕН, ИЗПЪЛНЕН С ХУБАВИ МОМЕНТИ И ЕМОЦИИ!
ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И АЛЕКС!

# 193
  • Под Сините камъни
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ.С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА. newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 194
  • Русе
Специални поздрави към Велючи! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт