"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 350
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на днешните декемврийчета!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Peace

Честит 2-ри Рожден Ден на всички от предишните дни! Да са живи и здрави!   bdbaloni  bigdance2 newsm51

# 166
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕНИЧЕТА!!!!
страхотни са всички деца, които видях на снимките. да са живи и здрави и все така усмихнати!
ние сме добре, вече ни тресе предрождена и предколедна треска. по улиците обикаляме всички витрини да видим дядо коледа, а оня ден бяхме в мола, където имаше истински дядо коледа, който си приказваше с децата и ния направо хлъцна като го видя #Crazy  той почна да я разпитва разни работи и направо аз пък се изумих колко работи знае, но в къщи не ги говори, но все пак беше подобаващо респектирана от дядо мраз и снежанката.
за анкетата - и ние сме с памперс. взехме седалка за тоалетната. резултатът е нулев. ще я мъчим някакси.
сега само стискам палци да се опазим здрави за празниците Praynig

# 167
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден на днешните мъничета и по специално на Ивайло на Neli_M.Пожелавам им да се все така весели и щастливи.

# 168
Честит рожден ден на днешните бебенца!  newsm59

# 169
Честито на всички рожденници!
Честито на Калина на Елиелибг Heart Eyes
Да са живи здрави и много усмихнати и щастливи!  bouquet
Момичета страхотни са ви дечицата, страхотни снимки!
При нас тече подготовка, но с обувките към тоалета сме зле, никъде не намираме по-официални обущета Rolling Eyes
Хайде да бягам, че работа ме чака  bouquet

# 170
Честит рожден ден на днешните Декемврийчета !

Специални пожелания за Калина на ЕлиБГ и Нели на Веролина !   bouquet

# 171
Честит рожден ден на Алексис на pontes, Росица на zizzu, Елисавет на шаменет, Теди на Пижулинка!

Здраве, щастие, късмет и диво и безгрижно детство, сладки дечица!

# 172
Честит Рожден Ден на днешните рожденничета и особено на  Калинчето на Elielibg и Нели на Веролинка!!!
Да са живи и здрави и много щастливи!

Мерси за пожеланията, мили съфорумки, за мен всяко писъмце тук е скъпо и мило на сърцето ми.

Елито се събуди кисела за рождения си ден и с единственото връстниче - момиченце гостенче въобще не си игра, а за сметка на това сваляше неистово гаджето на една приятелка, ама толкова упорито, че всички изревнувахме, даже и приятелката му  Laughing Той наистина си беше много готин де, един грък от Солун, ама усмихнат, весел, готин и по-скоро приличаше на българин, отколкото на грък (те в Солун са така)... Получихме много яки подаръци - един плюшен боулинг ми легна най на сърцето и хапнахме и пийнахме вкусно. Татко й й подари една тротинетка - Ели много се кефи на нея. А  аз не спах  предната нощ и следващата - много се вълнувах!!!  Бебчето ми на 2 годинки!!! Колко е голяма, лелее....прекрасно е да я виждам как расте и как се обичаме все повече!  Hug

# 173
Добро утро!
Много рожденници пропуснах да поздравя, но го правя сега и от сърце.Да са здрави, палави, усмихнати, доволни и да радват всички около себе си! Hug
ЗА анкетата-Соня от пролетта е без памперс.Махнахме го за три дни.Явно и улучих момента.Сега има само нощни памперс-гащи и няма и помен от желание да ги маха.Ще я чакам.Когато-тогава.
Хубав ден!  bouquet

# 174
Честит Втори Рожден Ден на Нели, Калина, Братан, Бояна, Лора, Маги и Нино!
Щастливо детство!

# 175
  • Варна

Черпим Mr. Green специални поздрави на Боянка   bouquet

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!

# 177
Честит втори рожден ден на всички родени вчера и днес! Много, много здрави да растат!
Специални поздрави за Маги и bla_bla!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Шемет, тортата беше наистина невероятна! Тя ни е подарък от моята майка. Дълго я гледахме и й се радвахме и голям спор водихме кой да я среже! Joy А Венета само повтаряше - зайче, зайче - което повече звучи като жаше, жаше! Много сладко го казва!

Тини, наистина си приличат тоалетите! Laughing На Венета това е вторият за вечерта. Първият нещо не го одобри. А беше невероятна рокля, и тя от мама! Има я на част от снимките. Такава красота не бях виждала!

И при нас зъбоникненето е в сила отново. Преди дни проби новият кътник долу ляво. Сега гледам, че и в дясно се е приготвил.

Скоро не съм се оплаквала, но да споделя... Семейството на баща ми отново ни забравиха. Как е възможно!!?! Не се обадиха изобщо да ни поздравят, за подарък да не говорим. Поне вече минах на друга фаза. Сега вече не им рева, но си ме гложди и боли...
В една друга темичка ме посъветваха да ги приемам за статисти. Май така ще стане, но исках да е другояче. Аз имам невероятни спомени от моите баби и дядовци!

# 178
Честит рожден ден на патерици на всички пораснали дечица да са живи и здрави и много да слушат.  bouquet

# 179
Честито на всички празнували и на техните семейства! Да се радвате и обичате и малки и големи!

Бети, не се впрягай, дядото на Дивна с новата си жена предпочете да си почива на вилата, отколкото да дойде на рожден ден... Ама вече 17-18 години ги чувам тия извинения и тези хора вече не са фактор в живота на децата ми. Свиркай си!

Общи условия

Активация на акаунт