"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 353
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, Мамита !
Много благодаря за поздравите и пожеланията. Да се връщат на всички !
Ние в неделя ще купонясваме по-здраво. Иначе имаше само торта в градината http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9363688.

Тини-Мини, направо ни уцели в десятката с тази картичката на Маккуин Светкавицата- само това се гледа в момента  Peace

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА!!!ВСИЧКО НАЙ, НАЙ ЗА ВАС, МАМА И ТАТИ!!!

При нас новото е, че Ниа след многото празници е с ларингит  ooooh! Освен, че кашля като магаре и текат сополи и сълзи като за световно  Sad А сега започна да се отхрачва и е още по голяма мъка, само плаче и си мисли, че ще повръща и само ме кара да и слагам една кърпа да не се изцапа  ooooh! Слава Богу приема течности и супи и се надявам скоро да живне, че то мойто със шило в дупето днес е спало 4 пъти и само иска мама гуши  Tired
За анкетата ние сме без памперс от септември. Махна го за една седмица, явно съм оцелила момента. Лятото исках да я уча, ама не стана и после в Пловдив успях и най вече, като и казах че не е бебе, а кака и каките не пишкат в гащите  Laughing Сега само спим с него, че още пие АМ
Целувки момичета, че плаче   bouquet

# 152
Мацки,черпя,че днес и моята Микаелка става на 2. годинки.

На другите дечица и родителите им също честито. Hug

# 153
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ И ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!! МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!!!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ЕЛИСАВЕТА И МАМА ШАМЕНЕТ! МНОГО ЦЕЛУВКИ!!!

ШамЕнет, Бети, Зори, чувствата ми са същите - може цял живот да не се видим (не дай Боже!), но ще ви чувствам приятелки завинаги - онези дни в родилното се равняват на години по емоции, много ви прегръщам Hug

vmitkova, благодаря за инфото - ще пробваме със сребърната вода, много обнадеждаващо звучи!
Детелинке, ботушките са много хубави, ако не бях купила гумени, щях да ги купя, много са сладки Peace

# 154
  • Под Сините камъни
Честит 2 рожден ден на всички рожденици днес.Да се много здрави и вечно усмихнати.

# 155
Честит рожден ден на днешните декемврийчета!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Eто няколко снимки от рождения ден на Венета - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314109&pid=9369999

Понтес, и аз така се чувствам! Hug

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 13:49 от Betty L.

# 156
Честит рожден ден на Елисаветка, Теди, Владиславчо, Живко, Микаела и Павлинка!  Hug
Да растат здрави, щастливи и много обичани!

При Вики избиха още 2 кътника, т.е. още са в процес на разпробиване, та докарахме го до 18 броя. С памперсите - имахме времен и частичен успех през лятото, но после с тръгването на ясла и застудяването се върнахме на кота нула.  Rolling Eyes
Бети, страхотна е тортата на Венетка (самата Венетка също!)! А тоалета много прилича на този на Вики. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 20:22 от tini-mini

# 157
Днес и моето слънчице става на две годинки и ви черпим виртуално с тортичката, която би трябвало да имаме довечера Heart Eyes

Поздравявам и всичките ни наборчета, да растат умни, добрички и щастливи   bouquet

# 158
Честит Рожден Ден на Теди, Ели, Владиславчо, Живко, Микаела и Павлинка!
Тини, и при нас избиват тези 2 кътника  Tired Такова неядене и мрънкане не е имало до сега  Whistling

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 22:33 от di_

# 159
  • Варна
Честит РожденДен на всички малчовци родени днес !!!

Специални поздрави на Теди  от Анди , прегръдки и целувки ! newsm51

За анкетата - все още сме с памперс . Цяло лято се мъчихме , но грам успех нямахме .Стискаше се по 3 -4 часа и чакаше да сложа памперса за обедното спане и да го напълни или ме издебваше да се разсея нещо и пишкаше до гърнето но не и него !Не иска и за секунда да седне на него , сякаш сяда на трънчета ! Аз даже реших че гърнето нещо не и харесва и сега сме с 3 гърнета от различен вид и седалка за тоалетна ! ooooh!
Откакто е на ясла , по съвет на директорката спрях с опитите , да не съм я травмирала излишно ! Та така ще чакаме пролетта !   Naughty

# 160

Честит празник на всички малки , но вече пораснали Декемврийчета от последната седмица 
и най-специални поздрави и пожелания към  :

Венетка на Бети !  bouquet

Зорничка на Вмиткова !    bouquet

Дани на Поли Ж. !   bouquet

Алекси на Понтес !   bouquet

Роси на Зизу ! bouquet

Ели на Шаменет !   bouquet

Теди на Пижулинка !   bouquet

# 161
Честито на ровденниците от изминалите дни! и специално на Теди на Пижу! Бъдете здрави и умсмихнати! Heart Eyes
Ето нашите купони: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210453&pid=9304854

# 162
  • Vaudreuil Canada
Честито на малките ни рожденничета Simple Smile
Бети страшна торта сте имали - Венетка сигурно е била на седмото небе - аз понеже съм на фаза торта за нашия празник та очите ми останаха какво ли е за едно такова дребосъче да види тази прелест. Много са готини с баткото.

За кътниците нямам думи - още не са пробили обаче е кошмар, ни спи, ни яде и е кисел като че ли от бидона със зелето съм го извадила.

# 163
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314109&pid=9377983
Вижте с какво се занимаваме ние в свободното си време! Joy
Тази седмица в яслата ще пристига Дядо Коледа и Владко милия все ходи и обяснява Дядо Коеда доди асата  Joy
При нас нищо ново, Честио на празнуващите днес!

# 164
Честит Рожден Ден на Теди, Ели, Владиславчо, Живко, Микаела и Павлинка! hbday happy bd

Кате,нямам думи,изумена съм..... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт