"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 327
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Благодарим за поздравите !   bouquet
Георги стана вчера и той на 2 годинки  Grinning

Честитим празника на :   

Тини Мини и Вики ,
    Гланг / Пешеходке  Wink/ и Дивна,
    Ния на Еуи
    Мацко и Евка ,
    Мама Шуши и Стефи,                   
    Ка-тя и Владко !

Весели, умни и щастливи деца да растът !

# 76
Момичета, благодаря за разбирането! Hug
Аз открих причината каква е и нещата са значително по-добре сега  Rolling Eyes
Причината е, че около месец имах много работа по сайта и през цялото време стоях на компютъра и се е чувствала изоставена според мен EmbarassedУжасно ме ревнува, мога нещо да правя на него, докато е будна , но само права, не дава да седна настола ooooh!
Реших пред нея да не сядам, а имам толкова работа, всичко остана на половина Rolling EyesНо тя е най-важна и ще трябва да отвикне от това и да забрави Thinking
Честит Рожден Ден на днешните рожденици! Много усмивки и безгрижно детство !  bouquet

# 77
Здравейте мили мами и дечица  Grinning
Хубав празник пожелавам на днешните рожденничета Hug
И разбира се влизам да ви почерпя и от името на Зори, която от 14 минути вече е на 2 годинки  Grinning
И понеже не мога да слагам картинки тук за сега ще почерпя така:
  party023  food002 beer cheers Wine Glass cook cook
А може ли да помоля и някой за жокер...как правите така, че картинките да се виждат тук в текста? Мноооого благодаря предварително.  Hug

# 78
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на ЗОРИ на ВМиткова, ЕЛИЯ на Майче и НИКОЛА на Ивчок !!!
Здраве и щастливо детство, много да радват мама и тате!   bouquet

Vmitkova: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение    Hug

# 79
  • Под Сините камъни
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН  НА ДНЕШНИТЕ И ВЧЕРАШНИ РОЖДЕННИЦИ!Спожелание за едно щастливо детство

# 80
Честито на всички празнуващи дечица! Да са живи и здрави и много да радват родителите си!
Аз вместо запис, да споделя,че почти убедих мъжа ми да почнем второто.. Тайно си взех и стимуланти за яйчниците.
Стискайте палци да стане бързо!  bouquet

# 81
Честит втори рожден ден на Стефан,Християн,Ева,Жижи,Никол,Радина,Мартин,Павел,Николо,Лора,Дария,Никола,Николина,
Влади,Даниел,Никола,Никола,Елия,Карина,Зорница и Даниел.

Да са живи и здрави,много щастливи и игриви.

Амели, Hug толкова се радвам за вас.Силни прегръдки и целувки.

# 82
Честито на всички малки и сладки рожденници! Бъдете здрави и послушни!  Heart Eyes

# 83
  • София
Честит празник малчовци,
да сте здрави и щастливи и мноооого усмихнати newsm67  Gift

Честито на всички студенти  bouquet

Честито на патеричка и на всички наши рожденици от 6ти, много сме, готини сме  bigdance2
Нашият РД мина страхотно, с бабите и дядовците на обяд на рибка, а после вечерта с дечковци на клубче
http://picasaweb.google.bg/mitevi2006/20081206RDNaEva#

Малката получи толкова мн подаръци и дрешки и беше много усмихната и весела,
пожелавам на всички весели РД и емоции Heart Eyes

Много се радвам на всички бременлинки, ще тръпнем заедно с вас Wink
Нашият тати вика да минела малко фин. криза и да правим второто,  ама аз съм малко резервирана за момента.
Склонна да изчакаме повечко...за сега де.... Embarassed Hug

# 84
Малее, вече 6 страници сте напред в новата тема, а аз още не съм се разписала.
Честити малки двугодишни рожденичета и на техните мамчета!
Ние преболедувахме още една пневмония и сега я пазя като ровко яйце, никаква ясла поне до рождения ден, а после на по-рехав режим ... че вече нямам сили.

Ще чета после, че нямам време, прегръщам ви.

# 85
Ох нашия празник мина чудесно! Бахме в нас бсички баби и дядовци! Детето горкото лудна цял ден без да легне, само вика "мноо баби и дедоти" . С тежката задача по готвенето се заехме всички, аз малко , всеки малко и майка малко! Ако беше всичко аз да правя  #Crazy трябваше да хвана пътя Бяла Русенско  hahaha Имам само две снимки от моя телефон след малко ще ги кача, другите по късно.
Ох и аз искам второ да правим ама на фона на тази криза незнам и с този наш заем дето имаме за ремонта, незнам. Вече си пуснах отпуската за 2те години после 2 месеца пак ще съм си в къщи в неплатена, поне на пролет да не боледува толкова често Владко на яслата. Иначе как ще стане сега аз на работа като той 4 дена е на ясла и на 5я болен и айде 2 седмици у нас. Незнам с тези ясли.
Пък и нека малко Владито да порасне че хептен ще изкукам с още едно, че и като го питаме искаш ли още едно бебе и вика "Маш беби". Времето ще покаже. Много прегръдки и целувки на тези дето са се решили. Heart Eyes
Ох вчера си седя тука гледам си детето и си спомних всяка секунда когато станах и тръгнах до АГ изплашена и трепереща. Тези моменти никога няма да ги забравя.
и да не забравя Честити 2 годинки на всички празнуващи. Преди 2 години получихте един от най-скъпите подаръци. Нека тези подаръци бъдат винаги до вас , да ви обичат и уважават много!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314109&pid=9281308  това за сега

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 14:12 от ka_tq

# 86
Да пораснат умни и красиви, весели и диви, вчерашните и днешни рожденници! На майките им - много търпение и любов!

# 87
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! Party

# 88
Ето да ви покажем нашето тържество в яслата.
http://www.decemvri.snimka.bg/album.php?album_id=314109&pid=9286440
Големият купон с децата ще е в събота, та тогава ще има повече снимки.  Grinning
Хубава вечер!

# 89
Честит втори рожден ден на Стефан,Християн,Ева,Жижи,Никол,Радина,Мартин,Павел,Николо,Лора,Дария,
Никола,Николина,Влади,Даниел,Никола,Никола,Елия,Карина,Зорница и Даниел.

Да са живи и здрави,много щастливи и игриви.

Амели, Hug толкова се радвам за вас.Силни прегръдки и целувки.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт