"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 323
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник на всички дечица родени днес и на всички именници!Много здраве и щастливо детство
  bigdance2  Gift  Party Time newsm18 Tada
И понеже си имам една именничка

Betty L. Има новина, има, ама аз съм от най малко бременните само 5та седмица  Joy

# 61
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден и честит имен ден на всички, които празнуват днес!   ura

# 62
Ха, така! Еуи, добавих те в списъчето!  Hug Честито, мила!   Hug Лека бременност и здраво бебче!

# 63
Първо искам да честита на вчерашните рожденници, Викито, Дивнето и Ния, които пропуснах да поздравя!
Мили дечица, скъпи родители, желая ви много здраве и щастливи моменти!  bouquet

На днес празнуващите, рожденници и именници много здраве и благополучие!Бъдете щастливи, радвайте се на живота!
Целувки от нас!

Тини, Пешеходке, Лилетка, благодаря за подкрепата, надявам се по-често да ви виждам там!  bouquet

На бременните майчета, пожелавам всичко леко и бързо върви!МНОГО СТЕ СМЕЛИ ВСИЧКИ, ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ!
Аз още с Инес не мога да се справя и се чувствам безсилна понякога Outta Joint

# 64

[/quote]ама верно си шамандура Joy Joy Joy моят беше за последно на 5 април
[/quote]

ааа нищо незнаете вие Joyще си загубя някъде главата, добре че е малката да вляза малко в крачка:)
а сега с две незнам ooooh!

# 65
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на дечицата от най-продуктивната ни дата - чакаме снимки и разкази за празненствата Simple Smile
Абе мацки много бремелинки много чудо - честито на всички ви направо ви се радвам от душа и сърце - чак малко ви завиждам - ама не ми стиска Simple Smile

# 66
Почерпете се за наше здраве   party023 /не мога да слагам картинки/. Ужасно ми е притеснено, слетобед ще е пълна лудницата в нас, като дойдат гостите. Утре ще кача снимки! Бягам че аз чистя а след мене е същото  Rolling Eyes

# 67
  • Русе
 newsm59 На Владко и другите рожденничета!Да сте живи и здрави! Heart Eyes
Багодаря на всички ви за милите думи,относно Бойко. Hug Поли,много се смях за роозовата количка Joy Има потресаващ вид,но за нас беше много важна и ценна Embarassed Тъжно ми е ,но след два дена ще я зарежем в някой контейнер,като кацнем в Букурещи вече няма да сме толкова секси Crazy
Еси,за диванета като нашите има един хомеопатичен продукт Дормикинд,чай от маточина също помага PeaceСъщите неща може да се пият и от изнервените мами. Бойко ми стапя лагерите,сутрин ставаме заедно,вечер лягаме заедно през деня ако заспи ,вдигам банкет!Това е дифицитно явление.Отделно иска да се занимавам само и само с него и ме ревнува от целият свят,дори от миенето на чинии и готвенето.Всичко правим заедно иначе има агресии и нервни сцени.Най- ме боли ,като започне да си удря зверски силно главата в земята или в стените,абсолютно напук. Rolling EyesМисля ,като се приберем и се климатизира да променя нещата.
Еуи и Они ,много ми е драго да чувам за подобни ноивини! Hug
Желая ви весело декемврийско настроение! Hug

# 68
O, Mimak, у дома не страдат стените, а аз-налага ме и в магазина пред хората като не стане по неговата. Иначе от 2 дена го мъкнем по МОЛ-овете и тази сутрин със ставането скандира:"Човече!", защото тук са приказни украси, представления и той си търси джуджетата. Вчера благоволи да заспи в количката и се нагледахме на играчки. Търсим нещо с Мечо Пух, защото аз му взех домашни животни, а баща му-сафари комплект. Трябва да не хлопа, като го хвърли, да е занимателни и да не е безумно скъпо. Много красиви неща има, но се тревожа за нервите на съседите. спрях се на твърди книвки с животни и ежедневни вещи на датски и мек пъзел, който става на килимче. А батко му, милия, си отделял от джобните и му купил 3 барабана на стойка, с чинели, столче. Той пък има китара и стана еднааа.
Весели празници на всички! Бъдете здрави!

# 69
Честито на всички- рожденници, именници и бременни мамита.
Много целувки на Жижи-  да бъде все така повод за гордост и на мама и на тати !

Много плодовити тези декемврийки. Моята колежка, която е също декемврийка, но не влиза да пише, чака второто и тя към март. Покрай нейното коремче, което виждам всеки ден, а и като срещам леко отнесения крайно спокоен вид на бъдещата майка за втори път, в мен се събужда желание за повторение, но ... някой хубав ден по нататък.

# 70
Честит 2-ри Рожден Ден на Стефи на мама_шуши, Жижо на Магеста, Ева на мацко, Владко на Ка_тя
и всички останали рожденичета! Много здраве и весели игри им пожелавам!
  Hug

Честито и на вчерашните именници!  bouquet
Вчера бях много заета с нашето тържество и затова чак сега влизам с торбата с поздравите. Партито ни мина супер - първо в детското клубче, а после вкъщи разопаковахме подаръците и падна голяма игра с тях.   Party

# 71
аз да ви се похваля -купихме подаръка за малката за РД сега оставя да взема  и за Коледа.ох с този корем как немога да ходя по магазините, а точно сега предколедно така ми се ходии и обикаля....

# 72
Честито на празнуващите!

# 73
Честит Рожден Ден на днешните рожденици! Много безгрижно детство и радост! Hug
Мдаааа, имаме си смели мами. Аз засега ще се спотайвам въпреки появяващите се пориви за второ  hahaha newsm43
Ние пък днес бяхме на коледно парти със Зори. Беше много хубаво, с приказни герои, танцуващи каки, пързалки, играчки...Дядо Коледа и Снежанка разбира се.  Grinning Пък и подарък дадоха на Зори. Тя напоследък не се вписва много в графата послушни деца...ама и нея я огря  Joy По-късно ще кача и малко снимки.
Ей това чудо е подаръка. На мен лично много ми хареса, обаче като видях цената в интернет и  Sick
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5678
Ама не мога да си кривя душата, че е много хубав конструктор. И като се има предвид, че Зори обича да си играе с кубчета... Grinning

# 74
Честито на всички празнуващи  Tada. Ей като вчера ми е кой кога родил, кога ще ражда  Joy!
Еси, Кристиян е спокойно и любвеобвилно дете, но има моменти или дни подобни на тези, които описваш  Crazy. Понякога си мисля, че вината е в мен, защото не  разбирам какво иска. Яд ме е, че толкова добре говори, а като се заинати нещо  и дума не обелва какво му е  newsm78. В моменти на сцени никак не съм майка за пример обаче  Embarassed. Тези дни е толкова крив, че вече се чудя дали не го боли нещо  Shocked. Не е лесно хич  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт