"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 079
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Vaudreuil Canada
Благодариме, Еми, от сърце  Hug   bouquet  Hug. Мислим и се молим за теб  Praynig  Hug  Praynig. Дано светлината в душата ти е повече от мрака и да е така занапред  Praynig

Много добре казано - присъединявам се  Hug
Еми чакаме твоите новини след около 2 месеца Simple Smile

# 46

Честит празник и на днешните рожденници.Желая ви много радост,палави игри и здраве Heart Eyes

# 47
Они,и моят термин е на 12 януари Hug Заедно сме ги правили Crazy ама и аз си мисля,че ще е по-рано,може даже да е баш на 1 Laughing Crazy
Аз тая седмица само ходя из детските магазини и разглеждам играчките,но още не съм се спряла на нищо Blush

# 48
Честит празник на Викито, Дивнето и Ния!
Щастливо детство и безброй прекрасни изненади!

emsski  Heart Eyes  Hug

# 49
Честит празник на Викито, Дивнето и Ния!
Щастливо детство и безброй прекрасни изненади!

emsski  Heart Eyes  Hug

Peace

# 50
Они,и моят термин е на 12 януари Hug Заедно сме ги правили Crazy ама и аз си мисля,че ще е по-рано,може даже да е баш на 1 Laughing Crazy
Аз тая седмица само ходя из детските магазини и разглеждам играчките,но още не съм се спряла на нищо Blush

хихи какво съвпадение Hugсамо,че незнам дали е било по едно и също време:) аз нямам спомен за последният ми цикъл,даже за последните 2 май,защото разбрах ей така случайно и впоследствие на видеозона ми  казаха в кой месец/седмица съм
на теб кога ти беше последният ден на цикъла, аз като изчислявах тук по едни схеми трябва да е  на 07.04 ,но незнам дали е така. Аз въобще нямам спомен за март и април  дали ми е идвало или не Joy Joy Joy голяма съм шамандура

# 51
  • Под Сините камъни
Честит празник и на днешните рожденници!Много здраве щастие и весели игри

# 52

хихи какво съвпадение Hugсамо,че незнам дали е било по едно и също време:) аз нямам спомен за последният ми цикъл,даже за последните 2 май,защото разбрах ей така случайно и впоследствие на видеозона ми  казаха в кой месец/седмица съм
на теб кога ти беше последният ден на цикъла, аз като изчислявах тук по едни схеми трябва да е  на 07.04 ,но незнам дали е така. Аз въобще нямам спомен за март и април  дали ми е идвало или не Joy Joy Joy голяма съм шамандура
ама верно си шамандура Joy Joy Joy моят беше за последно на 5 април

# 53
Честит втори рожден ден на днешните декемврийчета! Много да са здрави, палави и щастливи!
Специални поздрави за майките на Жижо, Стефан и Ева!  bouquet
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Миличка Еми! Hug Винаги си в нашите мисли! Още мъничко остава! Молим се за вас!
Хей, Еуи, новина ли имаме? Аз пак разбрала-недоразбрала! Embarassed

# 54
Честит втори рожден ден на днешните декемврийчета! Много да са здрави, палави и щастливи!
Специални поздрави за майките на Жижо, Стефан и Ева!  bouquet
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Миличка Еми! Hug Винаги си в нашите мисли! Още мъничко остава! Молим се за вас!
Хей, Еуи, новина ли имаме? Аз пак разбрала-недоразбрала! Embarassed

Peace

# 55
 newsm59Честит рожден ден и честит имен ден на всички, които празнуват днес! newsm67 И много здраве и успех на мамите и татковците. Да имат сили да им се радват и да ги обгрижват всотдайно и изпълнени с любов Grinning

Еуи, Они, браво на вас за смелостта! Леко бременеене и здрави и послушни бебчета на финала.
Като гледам колко бременелки се заформиха започвам да се чудя дали пък аз не се туткам нещо  Joy

# 56
Честит Никулден  Animal Tropical Fish
Чистит празник на Жижи, много здраве и щастие.  bdbaloni
Честито на всички Декемврийчета да са живи и здрави, най-хубавият месец.   
 happy bdНие вече сме здрави след последното боледуване
Наистина вече много бременни майки, това наистина е смелост и ви поздравявам, мен направо си ме е страх. Аз с мойто диване не мога да се справя, само ме командва, чак и СРАМОТА ми вика. Какво ли ще е понататък направо незнам. newsm78
Кажете ще има ли купон, много бих искала да се съберем?
Аз въобще незнам какво ще и купувам на Габриела. При нея е малко кофти нали коледните и РД са много близки и минава с общи подаръци  Laughing
Пожелавам ви весели празници

# 57
  • сто акровата гора
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да ви е живо името, много здраве и любов пожелавам!   bouquet
Честито и на рожденниците днес, много здраве и радост!  newsm59
Леле леле като чета колко бременни декемврийски мами, май вярно изоставаме нещо, ама така е някои спят, други действат   Joy Пожелавам ви най прекрасните здрави и весели дечица  Hug

# 58
  • Варна
Преди 2 години днес беше най-плодовитата дата , цели 13 бебета !
Честит празник на всички дечица родени днес !
Да са здрави , щастливи и много палави , и мама и татко много да ги слушат !

# 59
Честит празник на рожденниците днес, на именниците - също!

Емски, много се радвам да те "видя", много мина, малко остана - чакаме с теб, най хубавата новина!

Общи условия

Активация на акаунт