"На две годинки стана вече, ДЕКЕМВРИйското човече!"

• 16 070
  • 288
  •   1
Отговори
# 30

Они, честита бременност и здраво бебче на финала! Само аз ли не съм разбрала?! newsm78
Не си само ти newsm43 Они,честита бременност и от мен  bouquet pregnant

мерсии, аз разбрах ,че има и други бременни мами, още несъм погледнала  колко сме:)
аз днес бях на прегкглед в 34 седмица съм и казаха,че бебо е малко , малко се притеснявам.Не е нарастнало от 28 седмица до сег апочти никак, незнам,добре че е малката  около нея нямам много време дасе замислям за такива неща

# 31
Миличка, не се притеснявай. Нали знаеш, че тези прегледи на ехограф никога не са съвсем точни. Да не говорим колко пъти се бъркат половете. Joy Можеш да видиш останалите декемврийки - бременлинки на първа страничка! Laughing

# 32
  • сто акровата гора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС СЛАДУРКОВЦИ!

Момичета благодаря за милите пожелания  Hug
Они това с ехографите никак не е точно, все ми повтаряха че Соня мнооого едра върви, чакахме бебе към 4 кг, тя се роди 3,250, така че грешките са в доста голям диапазон. Другото е, че  в ситуацията в която си, тичаща след по-голямото още малко дете, няма да расте така бебо както ако си почиваш много и т.н. Една приятелка роди август месец, по голямото детенце беше на 1г и 10 м и същата работа, не расте, малко е, леле леле, в крайна сметка се роди 2,900 сега е кукла бузанка  Heart Eyes Не се притеснявай излишно и леко раждане ти пожелавам с прекрасно бебче  Hug

# 33
Мерси за пожеланията и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ОСТАНАЛИТЕ ПРАЗНУВАЩИ
Почерпката от нас, а и да се похваля, че за празниците съм малко  preggo

# 34
Честит Рожден Ден на Дивнето, Вики, Теди, Ния и Жулиен  Hug Hug Hug
Да са здрави, игриви, много щастливи и усмихнати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Специални поздрави за Дивнето и Вики :

За мамите:

За ината и Елена си го има, но за сега овладявам положението със сърдене от моя страна. Като започна да се тръшка, аз сядам, обръщам й гръб и й казвам, че съм й сърдита щом не ме слуша Mr. Green. След 2-3 минути идва и започва да ме целува и да се хили и успяваме да се спогодим Crazy

oni и аз чакам бебче, ние сме обратното, избързва в разтежа с 2 седмици hahaha.
Мисля, че няма нужда да се притесняваш, и с Елена и сега установявам, че дори с 1 см да не премери правилно лекаря се получава разлика в седмиците, така че според мен, след 2 седмици отиди пак да видиш как се развиват нещата, сигурна съм, че всичко ще е ОК Peace

А какво ще правим с детския купон, ще има ли? newsm78

Целувки от мен, Елена и бебо  bouquet

# 35
Они,ама ние с теб почти заедно вървим Hug може и заедно да родим Party Party Party

# 36
  • София
Честит Рожден Ден на всичките сладурчета, които празнуват днес!!!
Специални поздрави и хиляди целувки на Вики и на Дивна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

oni, ти леко ни изненада Laughing Най-прекрасното бебече ти желая, мила!

esy, сайтът е страхотен, ти си разностранен талант Hug

Eui, ох, сега видях - честито, миличка!! Ах, някаква епидемия май има Crazy

# 37

благодаря ви мами за подкрепата. Аз обаче съм несъм в България и тук не ни гледат често на скан, мерят ни коремчетата със сантиметър Joy и така казват колко е голямо бебето  Joy Joy да паднеш от смях. В понеделник съм на скан защото бебето нерстяло и там ще си покаже, ще видим
Они,ама ние с теб почти заедно вървим Hug може и заедно да родим Party Party Party

моят термин е  за 12.01, но имам чуството ,че ще бъде по-рано:)

честит рожден ден на всички

# 38
  • Vaudreuil Canada
Честито на малките ни рожденници и родителите им!

Честито и на новата ни бремелинка.

За тръшкането и ината и ние сме така - нали затова ги наричат "ужасните 2(годинки)".

# 39
Честит рожден ден на Вики, Дивна и Ния  Heart Eyes Много да радват родителите си  bouquet
Честито и на oni Hug

# 40
Момичета, благодаря за поздравите! Честито и на останалите празнуващи днес!

Они, честита бременност - тя вече е на финала, де, ама като си траеш.... Леко и безааврийно раждане! Ако се върнеш към старите теми отпреди 2 години, ще видиш, че всички имахме подобни притеснения - кое било по малко, кое пък - голямо... А, това със сантиметъра е бошлаф работа - хич не се връзвай! С първия син имах най голям корем, дотолкова, че си крепях подноса отгоре му - той се роди най дребен от тримата...само 2.800!

Еси, регистрирах се - дано пък взема и да препиша нещо по завързано, ама време нямааааа!

# 41
  • sofia
Не пиша често, но за рождениците влизам специално - минали и днешни - бъдете усмихнати, палави и здрави мили дечица Heart Eyes
  Специални целувки от Стефи за прекрасната Вики на тини-мини  bouquet

# 42
Здравейте Декемврийки!!! newsm51Искам да ви поздравя с започналия весел месец-тук всеки ден е празник! newsm59 Tada  bigdance2  uraНа всяко детенце от този месец желая-здраве и весели игри и щастие в МАМИНИ очи!Много торти и игри,а на ТАТИ пълен джоб с пари!!!!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СЕСТРИЦИ!!!!  bigdance2 Tada

# 43
Благодариме, Еми, от сърце  Hug   bouquet  Hug. Мислим и се молим за теб  Praynig  Hug  Praynig. Дано светлината в душата ти е повече от мрака и да е така занапред  Praynig

# 44
благодаря ви милички за поздравите и пожеланията  bouquet
като се роди малкта много често влизах в темата,после забременях и времето така хвръкна и аз неразбрах кога:) и.....забравих да ви посещавам Embarassed
да се похваля набързо най-накрая открих желания подарък за дъщеря ми ,сега го видях в нета и нямма търпение мъжа ми да се прибере от работа и да скокнем до магазина да го купя ( да невземе да се свърши  Joy )
сега остава и коледния да измъдря и всичко ще е на 6 Simple Smile
таткото го обзаведах вече с коледен подарък Laughing

Общи условия

Активация на акаунт