Отговори
# 120
Днес влязох да погледна да не е родила Аги и ето ти прекрасна новина
Честито момченце Аги на теб и цялото ви семейство,да е жив и здрав Димитър,да ръсте хубавец и късметлия Hug  bouquet Peace
За щастливата майка:

# 121
  • София
Включвам се с топли новини от Аги -
Добре са! Тя също, но звучеше... как да го кажа... баааавно, като всяка родилка всъщност /нали имам опит с телефонни разговори с такива приятелки  Mr. Green/. Праща поздрави на всички, а тя има за задача да цунка малкия Дидо по нослето  Heart Eyes

# 122
  • Boston, MA
Аги, ти си наша героиня! Добре дошъл на Димитър, най-прекрасният Коледен подарък за цялото ви семейство! Да сте живи и здрави всички!

# 123
  • софия
Честито бебе Агииииии  bouquet

# 124
  • София
Честито момченце на Аги и на цялото ви семейство! Да е жив и здрав и много обичан!

Аги, бързо възстановяване!

# 125
  • София
Аги, честит ти сладък Димитър!  Hug Много да слушка и папка, и да порасне красив като бати Тони! Честита радост на тати Саш и на щастливия батко!

# 126
Ехааа, Аги, честито  bouquet! Да е жив и здрав Димитър, много да ви радва. Бързо възстановяване. Какъв страхотен Коледен подарък си имате. Представям си го колко е миниатюрен малкия бонбон. Бабата успя ли да дойде? Mr. Green

Роди, мдааа върнахме се, вчера стана 3 месеца. Успех на изпита.

# 127
  • Русе
Добре дошъл на малкия Димитър!
Да е здрав, послушен и чаровен (като батко си)!
Аги, бързо възстановяване, много радост и незабравима Коледа в пълната къща!  bouquet

Много съм изтървала напоследък... ooooh!.
Честит племеник на Мисчето!
Черепахче, съболезнования за баба ти! Cry Дано мъката и тревогите останат в старата година! Praynig
Да почива в мир и малкия Марти! Flowers Rose Flowers Rose Татянка, представям си и ти какво си изживяла... и ти се възхищавам!  bouquet

Бабълче
, какво ти дойде до главата  ooooh! Стискам палци да се окаже възможно най-безобидното в случая. Praynig А, това че децата са ваксинирани, не значи, че ги е хвнала ваксината.
В тази връзка, Мисче, и Диди няма белег от БЦЖ-то и се притеснявам, защото за яслата не искаха Манту според новите изисквания, а джи-пито каза по-късно да направим. Rolling Eyes

От скоро и аз имам проблеми с приспиването на Диди следобед, но го намирам за нормално, защото и с Преслав беше така на тази възраст (и аз съм била така). Ще я приспивам до 3г. и смятам да не я насилвам повече. Да се оправят в ДГ! Twisted Evil
На Диди пак се инфектира средния пръст на едната ръка  Sad (дето го хапе като се заинати Close).
Утре ще я водя на хирург и силно се надявам да се разминем с болница, че предния път я цепиха под пълна упойка и лежахме 3 дни в детска хирургия. Tired
Аз съм пред разпад - ужасно много работа, и ужасно много проблеми с клиенти, които не щат да си плащат  #2gunfire #Cussing out #2gunfire, мама е в болница... изобщо, не знам какви празници ще караме. Днес отделих малко време за себе си - да отида на фризьор и ме насметоха, че на нищо не приличам, от което съвсем криво ми стана... cry.
Имайки предвид по кое време пиша, не мога и да спя.................................

# 128
Иленка, много ми стана мъчно като те чета  Cry Дано майка ти да се оправи и да си е за празниците вкъщи, а на Диди пръстчето да й мине и да не се налага да оставате в болницата, че това с дете в болница си е ад  Praynig

По въпроса с външния вид, това ми е болна тема  Rolling Eyes Еми нямам нито време, нито сили да ставам сутрин по-рано, за да имам време да си правя прическа и да се гримирам. Рядко успявам да се лакирам и то в офиса  Embarassed В повечето случаи ходя спортно, защото се чуствам изморена да ходя с токчета  Tired защото сутрин бързам да го заведа при баба му, вечер тичам да го взема и да се бърза с токчета  Thinking А като дойда в офиса и видя нагласените си колежки се чуствам като нищожество  Confused

Бабълче, кажи как е Маги? Как мина вчера прегледа?

# 129
Иленко, що сте го закъсали и вие така Hug Бързо оздравяване на майчето, на Диди и преборване с клиентите и дано другата година  е по-добра за всички!

# 130
  • София
Иленко  Hug Дано всичко мине бързо при вас. Много ти се е насъбрало, сестро.  Praynig

Днес е коледното тържество в градината и много се вълнувам, сякаш на мен армаган ще донесе Дядо Коледа. Не знам дали ви се оплаках, но от градината ни пуснаха списък с възможните подаръци за децата. Всичките бяха за над 50лв. и остават за ползване в градината. Купихме голяма кола, да я карат в салона или на двора. Знам, че ще му хареса. Сега чакам снимки с ДК.
Наде, аз като работя в банка да не мислиш, че ходя костюмирана  Naughty Рядко ми остава време да се контя. Как ходят колежките не ме вълнува, ако ще и като манекени да ходят. Гримирам се само за кисел ден.
Ели, как е Маги  Hug

Момичета, вижте тази тема  Hug

# 131
А какво е "кисел" ден, Раченце!?  Wink
Много, ама много съм против тютюнопушенето - навсякъде! Close

ИльенкоHug ! За пръстчето не сте ли пробвали с горчивия лак, не сега като е възпалено, де!? Липсваш тук! Confused

# 132
  • София
Енвичка, "киселият" ден е необикновен  Mr. Green. Иначе казано обикновено слагам само червило и молив, а в "необикновения" се постаравам повече с разкрасяването  Mr. Green

# 133
hahaha

Да де, ама защо пък "кисели"!? Joy

Разсмя ме насред петъка! Hug

# 134
Привет скъпи априлки Hug Hug HugНе съм писала от мноооого време,за което се извинявам Blushи незнам дали ме помните ,но както и да е.           На първо място ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА АГИ  bouquetда е жив и здрав малкия Димитър и много да ги радва 1cribГледам има и други априлки в очакване,на които пожелавам лека бременност и леко раждане PeaceПри мен новото е ,че лятото родих втората си дъщеричка,която сега е на 5месеца и се казва Андреа.Кака Гери от септември ходи на ясли и много бързо свикна,което беше много учудващо за мен WinkА иначе за овенския инат и при нас понякога е в пълна сила.Ми това е за сега,като имам време пак ще пиша.Приятен и усмихнат ден на всички Stop

Общи условия

Активация на акаунт