Отговори
АПРИЛСКАТА БАНДА     

13.03 Рая на   jenny_K, София
19.03 Маргарита на buble, София
25.03 Екатерина на Пипилотка, В. Търново
26.03 Тони на Чаено момиче, София, чакат бебе!     
         Вяра  на Сабина, София
28.03 Калоян на desi, София       
31.03 Невена на Мецанка, София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград                             
01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama, София
         Матей, със сестра Лора, на Вени*, София
03.04 Ивайло, с братче Даниел, на юл4е, София/Пловдив
04.04 Пламен, с брат Димитър на 4 г., на Катя (Сливен)   
         Симона на Cherepahova, София
         Реа на ramama, София
06.04 Инес, с брат Аксел на 6 г., на halapela, Попово
         Николай на krassenka, Варна
07.04 Давид на Beauty, Русе   
10.04 Емил на ra4e, София
         Теодор  на Роди, Варна
        Митко, с брат Петър на 6 г., на jd
11.04 Ивайло на Rossi, София
         Даниел  на bubka, USA/Пловдив
         Калоян, със сестричка Десислава на 1 г., на Mum   
12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса, с братче Криси, на missZ, Варна
         Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна
          Росен на Veniand, София
14.04. Доника на Хриси, Банкя
15.04 Соня, с братче Владимир, на renni79, София
16.04 Милена на Tatjana, Германия
         Димитрина  на galiabalq, Благоевград
17.04 Станимир  на Данче-Калпазанче, София
         Тони     на skarlet#, София
18.04 Дея-Мария    на Дея, Карнобат, чакат бебе!
        Валентин    на renkata, София   
19.04 Ема на Mayflower, София, чакат бебе!         
20.04 Александър на Петето, София
         Йоан, с брат Люси, на Леси, В.Търново/Г. Оряховица
21.04 Анжела на Мирела, София
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Мария    на Zarka, USA, NY   
        Стилян    на Nadeto, София
23.04 Велина, с брат Петър на 6 г., на envia, Хасково
         Диляна, с брат Преслав на 4 г., на Иленка, Русе
26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград
27.04 Скарлет-Елизабет на Rina, UK
         Юлиан   на Ваня, София/Бургас
[/size]

Коледното парти ще бъде на 07.12. от 10.00 ч в парти клуб Островът на съкровищата!

# 1
  • Варна
пу първа

# 2
Янче, и при Калоян има подобни периоди, когато не можем да го изхраним.Още със ставането от масата след обилно хранене си иска нещо друго и продължава така почти по цял ден,но наистина е само период, който му минава.Докато при Шушка перманентното ядене няма край общо взето.Тя добре,че не може още да си казва,но ако има кой да й дава през целия ден няма да спре да яде и затова е такава пухкавелка и коремчето й върви доста пред нея Joy
Хей,пак има много болнички,оздравявайте, че идват празници! Hug
За говоренето Кало не спира да бърбори,доста правилно изговаря думите,но и той понякога замества буквите,всъщност доста често,като се замисля.Той до скоро започваше всяка дума с буквата "м",но му мина,сега само от време на време,но Снежанка все още си остава "Мажанка" и това си е. А за Деси мама и тати са "мама",а баба,дядо,бати,кака и т.н. са "баба",защо пък да се мори да запомня и изговаря толкова различни думи.

# 3
  • София
Наде, страхотно заглавие - повдига ми настроението!

Присъединявам се към стискането на палци на Аги и Данчето!

Благодаря на всички, които организираха коледното парти  bouquet  bouquet  bouquet
и се присъединявам към предложението на Данчето предварително да се направи някаква сметка!

Джинджър - Тони е едно от децата, което още си е с памперс, но хубавото е че вече разбира и винаги си казва, памперса е за мое успокоение още не съм готова да го махна изцяло. Яслата много помогна в това отношение, но не се притеснявам и не искам да го насилвам, единствено му обеснявам, говоря и го хваля когато си каже и свърши работа.

За яденето - Тони е на периоди, понякога яде страшно много, друг път не иска нищо освен фи (филиика).

За говоренето - Тони бърбори много думи, но всички, които е научил отпреди ги казва по първи или последни срички, а новите думи са му правилни. Аз все още се притеснявам и пак ще ходим на логопед, защото имам чувството, че го мързи да говори, по-лесно му е да мучи, чак като му кажа кажи ми го с думички и той го казва, ама нещо не се сеща сам, че трябва да се изразява с думи, когато иска нещо.

И понеже днес е ден за въпроси да питам и аз - обличат ли се сами децата ви и всичко ли сами си обличат??? Тони може да се облича малко с моя помощ, да му сложа блузата на главата и след това се оправя сам. Да му нахлузя панталона, след това го вдига сам и т.н.

Лек ден!

# 4
Аз за партито бяха писала и преди:
тортата е 3 лв. парчето, като съм броила и големите за торта,
детското меню е 5.50 лв. като само 10 съм поръчала и на място ще се разберем кой ще иска и кой не ...
и по 5 лв. за клуба за 2-та часа ...
книжка - 3,35 (добавям я тук, за да са на едно място)
лакомства - Надето да каже цената ... ?

# 5
Определено и мен заглавието много ме зарежда с празнично настроение,въпреки че все още не съм усетила порив да окрася дома си Peace

Благодаря ви момичета,че така бързо споделихте мнение и опит,ще опитам и аз със стимулиращите истории въпреки че и това сме пробвали и какво ли не,но дано отмине наистина,че ми е много кофти така,вече голямо моче пък да не иска да си казва Crossing Arms Hug
skarlet# ,моите деца се опитват но немотаг качествено сами да се обличат,аз ги обличам,но пък за говоренето съм доволна от тях,непрестанно се обесняват нещо научиха си супер бързо стихчетата за тържеството в детската и като гледам други деца които почти не говорят се радвам на моите много Blush
Да ви кажа докараха ми вече холният диван-страхотен е точно както го поръчахме много ми харесва като подредим в събота ще снимам Mr. Green

# 6
Момичета, другата тема трябва да я направим 20 страници.

Скарлет, обличането Симона изглежда от яслата го е усвоила и в къщи ни прави демонстрации. Справя се с всичко, ако са по-широки дрехи. Само на чорапогащника обяснявам всеки път ,че двете черти са отзад.

# 7
Здравейте  Hug
Партито мина добре, но имаше и доста недомислици  Tired
Доста деца се събраха и си поиграха, но така и не разбрах защо всички родители стоят прави, а никой не седна  newsm78
Деси не успя да събере парите за капарото и тортата !!!

Някой взе ли останалите торбички, които останаха на децата, които не дойдоха? Аз като си тръгвах не ги видях.

От клуба са изнесли 17 детски менюта, а са платени на Деси май само 14-15  Rolling Eyes

Тортата беше поръчана 40 парчета, съответно и толкова бяха платени от Деси, но само 33 парчета се изконсумираха.

Не искам никой да се обижда, но май това ще е последното така общо организирано парти. Деси не е седнала през цялото време, за да може да събере парите да плати, а накрая дори не стигнаха.

# 8
Записче и от мен Hug
Радвам се, че сте прекарали добре,и кофти  за Деси Rolling Eyes

# 9
Наде, торбичките за липсващите деца са уредени. Аз ще дам на Янчето торбичката на Симона, Рамама взе торбичката за Рая, а Аги взе торбичката за Ани.
Не знам обаче дали подаръците за Рая и Ани са платени. Освен това само половината подарък на Симона е платен, т.е. книжката, за торбичката с плодове не е платено, защото пропуснах (никак не ме бива с парични въпроси  Blush ), но ще го уредя.

# 10
  • София
Хайде и аз в новата тема.
Гледам доста неща сте обсъждали напоследък.
Таничка  Hug за всеотдайността ти. Да почива в мир малката душичка  Praynig До последно се надявах да го спасят, милото ангелче.

Скарлет, Емо ме докарва до лудост с неговите мераци сам да се облича. Вярно е, че успява, но ми коства много време и нерви. Не ми дава да му помагам. В нас го оставям да ходи както се е облякъл, но за навън се намесвам първо с два шамара по дупето, за да ми разреши да го облека  Mr. Green
За яденето какво да пиша. Винаги си е бил ящен. Напоследък обаче яде повече плодове, което може само да ме радва.
Добре дошла на новата мама Тетинка. Само не разбрах защо пише, че детето и е на 4 години, да не е родено 2005година newsm78

Татянка, всяка сутрин като давам на Емо поредното бонбонче от календара си мисля за Миленката как ли се радва на творенията ти Heart Eyes

Та да си дойде на думата за днешното Коледно Априско парти. Беше прекрасно. Децата страшно се забавляваха. Времето пак не ни стигна да се видим като бели хора, защото постоянно търчахме след хлапета или тренирахме за папараци. Все си мисля, че 2 часа са малко за такова мероприятие. Децата тъкмо се разиграха и се наложи да си тръгваме.
Срещата с Дядо Коледа беше много вълнуваща. Дядодо бе страхотен. Закачаше се с хлапетата и се опита да ги предразположи. Някои успяха дори и песнички да му изпеят, други го гледаха срамежливо отдалече. Само мястото дето му бе отредено да седне не бе много удачно за снимки и сега като гледам почти всички дечица са хванати в гръб  Embarassed

Ето и малко снимков материал от срещата. smile3509

Сега виждам какво се е случило с Деси.
Деска, кажи мила, колко пари останаха да висят и да си ги разделим. Не е редно ти да поемаш тези разходи сама. Hug Благодарности за организацията.

# 11
Торбичката на Симона е платена  Wink

# 12
А кой я е платил?  newsm78

# 13
Еми нали останаха 7 неплатени парчета торта и аз исках да платя едното и Деси ми каза да не го плащам, а това ще е за торбичката на Симонката  newsm78 Не знам дали ме разбра. Т.е. Янчето трябва да даде 3 лв на Деси за тази операция.

Рали, хиляди благодарности на ДЯДО КОЛЕДА   bouquet Невероятно добре се справи, така закачаше децата, караше ги да го викат и да пеят, а като ги обиколи да им даде ръка те толкова бяха щастливи, че са го пипнали  Heart Eyes

# 14
Да, роден е 2005.
Аз си мислих, че това е темата за априлските деца, независимо от годината на раждане Rolling Eyes
Ако годината също е важна и тя не е 2005 , моля да ме извините  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт